• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim tutuklanmış...

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
323
selam kızlar,daha önceki konularımı okuyanlar bilirler.eşim yargılanmakta idi.dün tutuklanmış.ne desem bilmiyorum ki Allah ım hakkımızda hayırlısını versin demekten başka...şimdi ne yapmalıyım boşanmalı mıyım yoksa eşimi beklemeli miyim?tek bildiğim,küçük bir bebeğim var ve onun için güçlü olmalıyım.

selam kızlar,daha önceki konularımı okuyanlar bilirler.eşim yargılanmakta idi.dün tutuklanmış.ne desem bilmiyorum ki Allah ım hakkımızda hayırlısını versin demekten başka...şimdi ne yapmalıyım boşanmalı mıyım yoksa eşimi beklemeli miyim?tek bildiğim,küçük bir bebeğim var ve onun için güçlü olmalıyım.
Daha önceki konularınızı bilmeyenler için(benim gibi) konuyu özetlerseniz sevinirim.

şu keçi mevzusu yüzünden mi tutuklanmış anlamadım ben bir şey:KK64:

Eşiniz hiç tekin biri gibi değildi zaten. Pazardan meyve alır gibi çocuk almaya kalkıyordu.
Tutuklanmasına gelince; cezası neyse çekecek tabi ki ama bence siz eşinize bel bağlamayın. Bu adamla geleceğiniz yok gibi.

Sen kaç pacayi kurtar bacim bu adamdan tekin değil bu adam. Yok çocuk getircekmis yok keçiler calintiymis adam iyi yolda degil. Evladin için uzak dur o adamdan.

Eski konularını okudum... Kendi,Kendini Yakmışsın canım.. Bu adamla ömür geçmez. Zararın neresinden dönsen kârdır... Yoksa daha Çok başına dert,bela gelir...

Eşiniz hiç tekin biri gibi değildi zaten. Pazardan meyve alır gibi çocuk almaya kalkıyordu.
Tutuklanmasına gelince; cezası neyse çekecek tabi ki ama bence siz eşinize bel bağlamayın. Bu adamla geleceğiniz yok gibi.
Konuyu şimdi okudum arkadaş çok haklı uzak dur çok tuhaf hareketleri var suç üstüne suç yarın öbürgün senin, çocuğunun da başı ağırır.

Size bu adamı nerden buldunuz demeyeceğim. Bunları yargılamak bana düşmez ama eşiniziden bu kadar bihaber olmanıza anlam veremiyorum. Sorsam %100 hangi suçtan hüküm giydiğini bile bilmiyorsunuzdur. Eşinizin anlattığı keçi muhabbeti olduğunu varsayıyorsunuzdur. Eşiniz ne iş yapar onu bile bilmiyorsunuz. Ortada bir çocuk var mı bilmiyorsunuz. Çocuğunuzun iyiliği için biraz daha ayakları üzerinde duran, biraz daha hayattan haberdar biri olmalısınız. Çocuğunu bunu hakediyor çünkü.

bu senin için bir kaçış fırsatı olabilir ama bu adamlar hapisten çıkıp senin canının yakmaya kalkabilirler dikkat et.

Size bu adamı nerden buldunuz demeyeceğim. Bunları yargılamak bana düşmez ama eşiniziden bu kadar bihaber olmanıza anlam veremiyorum. Sorsam %100 hangi suçtan hüküm giydiğini bile bilmiyorsunuzdur. Eşinizin anlattığı keçi muhabbeti olduğunu varsayıyorsunuzdur. Eşiniz ne iş yapar onu bile bilmiyorsunuz. Ortada bir çocuk var mı bilmiyorsunuz. Çocuğunuzun iyiliği için biraz daha ayakları üzerinde duran, biraz daha hayattan haberdar biri olmalısınız. Çocuğunu bunu hakediyor çünkü.

çok ilginç ve üzücü.

Aynen bunu söyleyecektim bende nasıl bir karı koca bu kadar bihaber olur birbirinden? Boşan bu adamdan ve de il değiştir. Sürekli nelere karıştığı belli olmayan bir adamın yolunu mu gözleyeceksin? Ailen arkanda mı? Çalışıyor musun?

Bu adamın hapse girdiğine emin misin? Karakola mahkemeye gittin mi? Bana da bu adam aldatıyor gibi geliyor, biraz seninle biraz başkasıyla. Kısacası tekin değil. Hem sen sormuyor musun ne halt ediyorsun diye?

Eski konunu dehşetle okudum
Şimdi tutuklanmış diyorsun, -mış yani sen neredeydin o tutuklanırken
Eşinin hayatının neresindesin ?
Bana pek tekin gelmedi yazdıkların, evladının selameti için kurtulmaya bak bence

Back
X