• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim tutuklanmış...

tabii ki suç ama ne yapsam çok seviyorum eşimi.
Öyle çok seviyorum deyip kenara çekilmek olmaz kusura bakma sende de çok suç var, dost gibi doğruları söylemek isterdim ama senin bu durumda canını yakmak istemem. Çocuğunun boğazından hep haram lokma geçiyor, ve bunu bile bile hiçbir şey demiyorsun, adam nerede, ne yapıyor, kiminle bilmeden evliyim seviyorum diyorsun. Adam durup dururken eve çocuk getiriyor hayat kadınından olabilir diyorsun. Arkanda ailenin desteği varsa git ailene, yoksa da git çalış çocuğun babalık görmemiş hakkıyla annelik görsün. Sevme kardeşim böyle adamı sevme yani.

valla öylesine yaşıyorum galiba.kader kısmet diyerek ama daha fazla boyun eğmicem dayanamıyorum artık çünkü.1ay tutuklu yargılanacak sonra mahkeme olacak.eğer cezaevine girer ve 10 yıl falan yerse boşanırım.her halükarda boşanmak istiyorum artık.

1 yıl gibi kisa bir süreye ceza alırsa bosanacaksiniz misiniz? Bence en son yazdığın cümlenin arkasında dur..aramızda problem yok diyorsun ama ne kadar bir arada kaldınız ki? Belli ki adam hirs yapmış kolay yoldan para kazanmaya çalışıyor. .haram para yani..az olsun helal olsun arkadaş. .Kul hakkı ayrı bir konu zaten..ama olaylar bence sadece bunlardan ibaret değil kimbilir daha bbilmediğin neler var?

sadece takıldığım konu bosanma süreci ve gerceklesmesi durumunda adam hapiste iken olacağı için her ne kadar haksız olduğunu bilse de kabullenebilecek biri mi?

Back