Eşim uyuşturucu kullanıyor

Zaman verin ona iyileşmeden gelmem deyin. Baktın olmuyor ömür geçmez öyle biriyle
Hayır asla. Zaman verilecek bir konu değil bu içtiği madde esrar, kokain değil bonzai. Etken maddesi gübre, haşere ilacı artık her neyse. En ucuz uyuşturucu olduğu için en zararlısıdır. Uyuşturucunun her tür kötü ama en kötüleri 1 taş 2 bonzai. Muhtemelen a4 denilen çeşidini kullanıyor sigaraya sarılan. Konu sahibi en iyi ihtimalle bir gece vakti ağzından köpükler saçarak ve morarak ölmüş kocasını teşhise gitmek istiyorsa kötü ihtimalle uykusunda bıçaklanarak öldürülmek istiyorsa bir şans daha versin tabi

1 hafta içinde mi düştü?
Evet iki gün önce yiyip içemiyordum aşırı üzüntü stres ve bende korunmak istedim ama içtiği zaman herşey zorla oldu bunu açıklamak istemezdim ama son bir aydır evden bile çıkamadım yani kimin ne yaşadığını bilmeden bu kadar ağır yargılamayın

Yol yakınken ayrılın. Bağımlılık uğraşılacak bir şey değil.

Evet iki gün önce yiyip içemiyordum aşırı üzüntü stres ve bende korunmak istedim ama içtiği zaman herşey zorla oldu bunu açıklamak istemezdim ama son bir aydır evden bile çıkamadım yani kimin ne yaşadığını bilmeden bu kadar ağır yargılamayın
Yargılamıyorum sizi ama mesaj sayınız az eski mesajlarınıza bakınca her şey kabak gibi meydana çıkıyor. Birden fazla kez korunmasız ilişkiye girdik yazmışsınız gebelik topiğinde şu an söylediklerinizle biraz çelişkili değil mi?

Hayır asla. Zaman verilecek bir konu değil bu içtiği madde esrar, kokain değil bonzai. Etken maddesi gübre, haşere ilacı artık her neyse. En ucuz uyuşturucu olduğu için en zararlısıdır. Uyuşturucunun her tür kötü ama en kötüleri 1 taş 2 bonzai. Muhtemelen a4 denilen çeşidini kullanıyor sigaraya sarılan. Konu sahibi en iyi ihtimalle bir gece vakti ağzından köpükler saçarak ve morarak ölmüş kocasını teşhise gitmek istiyorsa kötü ihtimalle uykusunda bıçaklanarak öldürülmek istiyorsa bir şans daha versin tabi
Evet sigaraya sarıp içiyor zaten ailemin evindeyim boşanmak istiyorum yorumunuz okuyunca gerçekten netleşti kafamda çok teşekkür ederim

Yargılamıyorum sizi ama şu an yalan söylüyosunuz. Mesaj sayınız az mesajlarınıza bakınca her şey kabak gibi meydana çıkıyor. Korunmasız ilişkiye girdik yazmışsınız gebelik topiğinde.

Yalnız Allah var, öyle aşırı hevesli ve bebek için uğraşan biri gibi değil geçmiş mesajlarında hatta şaşkın olduğundan hazır hissetmediğinden bahsetmiş, daha önce 2 kere Ella kullandığından bahsetmiş.

Aile içi/ilişki içi tecavüz insanların çok konuştuğu birşey değil ve mağdur için inanılmaz kafa karıştırıcı bir durum. Hamilelik topiğinde ayrıntılardan bahsetmeyip korunmasız ilişki demesi anormal değil o nedenle

Son düzenleme:
Yalnız Allah var, öyle aşırı hevesli ve bebek isteyen biri gibi değil geçmiş mesajlarında hatta şaşkın olduğundan hazır hissetmediğinden bahsetmiş, daha önce 2 kere Ella kullandığından bahsetmiş.

Aile içi/ilişki içi tecavüz insanların çok konuştuğu birşey değil ve mağdur için inanılmaz kafa karıştırıcı bir durum. Hamilelik topiğinde ayrıntılardan bahsetmeyip korunmasız ilişki demesi anormal değil o nedenle
Zaten şu anda bebeğin düştüğünü söylüyor. O yüzden daha fazla bu konu hakkında konuşmayacağım. İnşallah hasarsızca kurtarır kendini o heriften

Boşanın be kardeşim. O düzelmez. Bıraktı diyelim o bile çok zor. En ufak bir stres anında yeniden yenik düşer. Kendinize yazık etmeyin. Ve lütfen bu adam ile bir bebek dünyaya getirip onun günahına girmeyin

Merhaba hanımlar ben 3 aylık evliyim evlendikten sonra eşimin uğuştucu kullandığını öğrendim 3 aydır hergün bırakması için elimden geleni yapıyorum ama bırakmıyor önce evde içmiyordu ben farkettikten sonra evde içmeye başladı bırakıcam diyip söz verip bir saat sonra içiyor en fazla iki gün ara verdi en son birkaç gün önce tartıştık bırakıcam dedi arkamı döndüm yatak odasına gittim geldiğimde balkonda içiyordu bende ailemin yanına geldim bırakmaya niyetli değil ben bağımlı değilim diyor bırakırım diyor ama bırakmıyor 1 haftadır da işe gitmiyordu içip evde uyuyordu içtiği madde bonzai boşanmak istiyorum ben aileme bişey anlatmamama rağmen babam farketmiş ben eve gelince bana direk sordu o bişey mi kullanıyor sizce ne yapmalıyım
😒 Allahım bebekte yolda off off

Nasıl fark etmedin uyuşturu kullandıgını ya Allah aşkına hemende hamile kalmış 😏

Doktora görünün, doğum kontrol yöntemi önerir size.

Bonzai gibi ucuz uyusturucu kullanan tipler kendini sosyal hayatta belli ediyor. Evlenmeden evvel kullaniyorsa anlamamanizin imkani yok. Keske korundaydiniz. Evlilik icin gerekli kan testini yaptirmaya gittiğinizde aile hekimleri bilgi veriyor, dogum kontrol hapi kullanacaksaniz nikahtan once veriyorlar. Kocanizdan boşanır misinizbilmem ama muhakkak korunun. Babasi muptela, manyak olacak bir çocuğu dunyaya getirmeye hakkiniz yok.

Ne yapabilirim diye sormuşsunuz.

1) Sağlam bir şekilde korunun hamile kalmayın.
2) Çalışmıyorsanız bir işe girin ve para biriktirin.
3) Ailenize durumu anlatıp boşanın.

Uyuşturucu bağımlıları düzelmiyor. Bir süre bıraksalar bile geri başlarlar. Ve anlık şuursuzluk sinir gibi sebeplerden dolayı size zarar verebilir hatta öldürebilir bile.

O EVDEN KAÇIN!

Back
X