- 29 Nisan 2017
- 138
- 74
- 13
- 32
- Konu Sahibi Uzaklardayorgunargin
-
Slm arkadaslar. Size su siralar kafama takilan ve uzuldugum birsey sormak istiyorum. Bizim uc ay sonra 2 yasina girecek olan bir kizimiz var. Tatlimi tatli, seker mi seker. Bana cok duskun her konuda. Ama esimle benim gibi degil. Yani esimin kucagina hic gelmek istemiyor. Opturmek , sevdirmek istemiyor. Onunla oynamak falan hic istemiyor. Esim cok seviyor bir baba gibi. Ama kizim boyle yapinca neden boyle yapiyorsun kizim diyor. Ama gozlerinden uzuldugunu cok iyi anliyorum. Ornegin uykudan uyansin , esim kosuyor kucagina almak icin besikten, ama kizim agliyor ona gelmek istemiyor. Ben gidip aliyorum yine. Bilmiyorum babaannesi dedesine taniklara gidiyor kucagina. Ama neden sizce babasina boyle yapiyor. Sevdigini biliyorum. Telefonum calinca kapi calinca, 'baba' diyor. Ama kapidan girince kaciyor. Esimin bana sarilmasini opmesini yakinlasmasini hic istemiyor, agliyor vuruyor. Anlamiyorum sizce neden boyle minik kizim babasina karsi. Esiminde uzulmesine dayanamiyorum. Hep esime kizimiz seni cok seviyor sen aradiginda, kapi caldiginda baba diye kosuyor diyorum seviniyor. Ama sizlere sormak istiyorum kizim neden boyle babasina karsi?
Ve ne yapmaliyim isinmasi sevgisini gostermesi icin? Yoksa gecici mi bu davranislari?[/QUOkızı
Hayir aslinda esim hic sakal uzatmaz :)Ne tatlı bir dert ya :)
Esinizin sakalından bıyığından falan mı korkuyo acaba canını mı acıtıyo
Suanda esimde sizinle ayni durumda. Sizi cok iyi anliyorum.Böyle bi konu açıcaktım bende bugün sizin yaşadığınız sorunun tam tersini yaşıyoruz bizde 2 yaşında kızım ve babasına çok düşkün beni istemiyor çok üzülüyorum içim bi tuhaf ne yapacağımı bilmiyorum bende takipteyim konuyu
InsaAllah duzelir yazik esime aciyorum. Dusununce yerinde olsaydim diye. Esimde doyasiya opup koklayamiyor. Bana karsi da kizim cok opuyor kokluyor sariliyor pesimden ayrilmiyor. Esimde bizi izliyor yaklastirmiyor ki ne yapsin.Benim halamın kızı da sizin kızınız gibiydi şimdi 14 yaşında gerçi ☺ babası hep der kızına seni doya doya öpüp koklayamadim diye kuzenimle konuşuyorum baban çok üzülürdü diye oturup ağlıyor ben babama niye sarılmadım ittim onu sevmedim diye şuan bir görsen babam babam babam ağzında baba kız çok iyiler Maasallah sizin kızınızın belki geçiş sürecidir birde benim kizimda ağustosta 2 yaşına girecek 2 yas sendromunda babasına çok düşkündü artık değil belki bundan sebep diye düşünüyoruz eşiniz üzülmezsin büyüdükçe tepesinden inmeyecek kızınız :)
Ne tatlı bir dert ya :)
Esinizin sakalından bıyığından falan mı korkuyo acaba canını mı acıtıyo
Bazen babasiyla disari yolluyorum. Alissin diye . Arada oyun oynuyoruz hep birlikte. PAma su siralar esimde pek israr etmiyor . Sadece opuyor sariliyor zorlada olsa.2 yas sendromu olabilir. Size suanda asiri bagli durumda. Bu tavan yapiyor bu aylarda. Sizi paylastigi adam gibi goruyordur belkide. Cok zorlamadan ucunuz birlikte vakit gecirin. Bazi temel ihtiyaclarini giderirken babayida icine katin. Gunde 1 saat beraber disari cikmalarini, oyun oynamalarini saglayin. Gecicek bir donem
InsaAllah oyledir.Benımkide ıkı yasında bızımkındede durum tam tersi baba yedırecek gezdurecek yatıracak bana hıc yaklasmaz dönemselmus bunlar
Hayir minyon ses tonuda normal esimin. Kilosuda normalBenim aklimada bu geldi.
Yada sesi cokmu kalin?
Yada ne biliyim. Cokmu iri ortalama bi insana nazaran?
Bi cizgi film karakterini gorup korkabilir cocuklar babalarindan, ornegin kilosu 200 kilo ise.
Hayir minyon ses tonuda normal esimin. Kilosuda normal
Benim kız uyku saati gelince dahada hırçınlaşıyor bana karşı babamla uyuycam sen git diye beni yitiyorSuanda esimde sizinle ayni durumda. Sizi cok iyi anliyorum.
Bilmiyorum ama kiskanclik olabilir. Beni cok kiskaniyor. Bizi bir yanastirmiyor birbirimize. Cok agrasiflesiyor. Ayirinca rahatliyor. Opmemi sevmemi istemiyor evet. Esimde kendini kotu hissediyor haliyle. Birde pazara gitmistik. Pazarci adam bile esime gelmiyordu kizimiz, dediki . Ne tuaf babasina gitmezmi hic cocugu dedi. Esimde yuzu degisti uzuldu yani haliyle.Allah allah cok garip. O zmn tek sebep bence 2 yas sendromu. Benim yigenimde tam suluk gibi yapisir annesine. 2 yasina girecek ve hala yanina yaklasamam. Sizin dediginiz gibi zile basinca abisiyle beraber tepinir " teyze teyze" diye. Ama evin esiginden ayak basinca koselere kacar.
Baslar aglamaya hemen. Ama babasiyla iyidir. Zaman aldi bu ama su an iyiler.
Belkide paylasmayi sevmiyor pek kiziniz.
Belki kizinizin yaninda esinizi opuyorsunuz felan. Kizinizda " benim opucuk hakkimi babam aldi" diye kiskaniyordur.
Oyunlar halinde babayla bi bagi olmasi gerek. Helede bi kiz cocuguna cok abes bu, 1 yasindaki kiz yigenim. Babasini gorunce yapis yapis oluyor.
-Sebep dedigim gibi belki kiskancliktir. Esiniz isten gelince onla ilgilenirsunuzdur, yada tam tersi esiniz size yanasinca " annemi elimden aldi" havasi oluyordur.
- sizde sevgiyi babada " yapma kizim etme kizim" sozunu duydugu icindir.
- erkek cinsiyetine pekte aliskin olmadigi icindir, etrafinda az yada hic erkek yoksa birtek babadan haric.
Benimkide esimle asla uyumaz illaki ben olmaliyim. Ben cok ilgileniyorum kizimla. Ama babasida bebekligindeden bu yana hep sevgisini gosterdi ilgilendi. Buyudukce ustume dusmeye basladi. Esim adina cok uzuluyorum. Baska ortamlardada gitmiyor kucagina falan bozuluyor belli etmemeye calissada.Benim kız uyku saati gelince dahada hırçınlaşıyor bana karşı babamla uyuycam sen git diye beni yitiyoranneye bu yapılırmı ya psikolojim bozuluyor bide 3 aylık bebeğim var onu kıskanıyo diycem ama ben çok ilgilenmemeye çalışıyorum yanında hatta babası daha çok ilgileniyor kendide babasıyla beraber seviyor kardeşini bariz bi kıskançlık da yok ortada yani napacağımı bilmiyorum
Evet başkalarının yanında kendimi daha kötü hissediyorum eşinizi anlıyorum çok değişik ve kötü bi duygu kitapları araştırıyorum şimdi nasıl davranmalıyım diyeBenimkide esimle asla uyumaz illaki ben olmaliyim. Ben cok ilgileniyorum kizimla. Ama babasida bebekligindeden bu yana hep sevgisini gosterdi ilgilendi. Buyudukce ustume dusmeye basladi. Esim adina cok uzuluyorum. Baska ortamlardada gitmiyor kucagina falan bozuluyor belli etmemeye calissada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?