Esim uzuluyor

:) cok gec olsun istemiyorum bu surec bu guzel gunlerinde dotasiya yasasin istiyorum. Babasiylada benimle oldugu gibi olsun yazik esime hic kiyamiyorum. Gercekten zor bir durum olsa gerek.

:) cok gec olsun istemiyorum bu surec bu guzel gunlerinde dotasiya yasasin istiyorum. Babasiylada benimle oldugu gibi olsun yazik esime hic kiyamiyorum. Gercekten zor bir durum olsa gerek.
eve geldiginde biraz oyin oynasin dokunmadan bikackere kucuk hediyeler getirsin herzaman degil tabi ne biliyim.mamasini bikac kere o yedirsin belki duzelir. ben uykuboncesi mamasini esime biraktim mesela.

benim oğlumun dönem dönem geçici olarak babaya veya anneye düşkünlüğü oldu, birimizi isteyip diğerini istememe durumu. çok uzun sürmedi ama.
Bende degisir umudum cogaldi yorumlardan sonra. Demekki her cocuk bir olmuyor. Yada sadece bir kisiye baglanma durumu oluyor demekki . Kac aydir boyleyiz biz.

eve geldiginde biraz oyin oynasin dokunmadan bikackere kucuk hediyeler getirsin herzaman degil tabi ne biliyim.mamasini bikac kere o yedirsin belki duzelir. ben uykuboncesi mamasini esime biraktim mesela.
Birliktelik sikligini artirmaliyim ozaman . Dokunmadan oynatmayi deneyelim. Esimden yemek istemiyor. Onuda denedim ama. Aglayarak beni istiyor.

:) aynen oyle ayni size cekmis kizim . Evet cok ici gidiyor esimin. Birde cok sevimli. Tanidiklara boyle yapmiyor . Esime tepkisi. Esimin yaninda beni opup kokluyor . Esimde hic opulmedi sevilmedi kizimiz tarafindan. Suanda bile uzerimde beni opuyor. Benim cok hosuma gidiyor. Esiminde ici gidiyor. Ne yapsin yaklassinda gorsun :)

Umarim gecici bir durumdur. Kendimi koyuyorum esimin yerine ve cok kotu olurdum diye cok uzuluyorum. Evet bana cok duskun kiskaniyor babasindan. Bizi ayirana kadar agliyor bagiriyor. Ayirinca rahatliyor. Esimde tuaf oluyor.

Büyüdükçe geçtiğini gördüm hep. Haklısınız üzülmekte ama en azından geçici bir durum olduğunu düşünerek rahatlamaya çalışın. Eşinizi de bu yönde telkinleyin.

Büyüdükçe geçtiğini gördüm hep. Haklısınız üzülmekte ama en azından geçici bir durum olduğunu düşünerek rahatlamaya çalışın. Eşinizi de bu yönde telkinleyin.
Buraya yazdiktan sonra yorumlar geldikce umudum cogaldi. Esimede soyluyorum gecici bir durummus diye.

puhaha bu sıpanın oğlan versiyonu bendeydi. o da bana böyle davranıyordu. şimdi 3,5 yaşında aşk yaşıyoruz ben de bozuluyordum eşim de bana teselli veriyordu seni çok seviyor ama beli edemiyor diye. uykudan baba diye kalkan kaç çocuk vardır bir de oğlan anneye düşkün olur Allah Allah derlerdi de şükür artık kankayız oğlanla

emziriyormusunuz kızınızı
bu arada Allah bagışlasın güle güle büyütün daha büyüdükce binbir türlü huy degiştiriyorlar merak etmeyin

Umarim esimde tadar bu duyguyu. Soyle doyasiya sevdirse kendini gercekten zor bir durum. Birde kizim babani niye sevmiyorsun diyor. Zamana ihtiyaci var demekki. Cok gec olmasa bari.

Zorla öpüp sarılmayın. İstemiyorsa istemiyor. Zorladıkça daha kötü olur. O da bir birey sonuçta. İstemiyorsa öpmemelisiniz.
Ben opmuyorum. Bana kendisi opturuyor . Esimde ozleyince opuyor. Dayanamiyor bu yuzden sonucta onunda kizi. Birsey diyemiyorum. Cok israr etmiyor esimde zaten.

Sutten keseli 2 hafta oluyor. Onceside ayniydi sonrasida esime karsi tavri. Cok teşekkür ederim. Allah razi olsun.
benim kızımda sizin anlattıgınız kadar babasına tepkili olmasa bana baya bi düşkündü şuan babasıyla çok samimiler merak etmeyin kızlar babalarına çok düşkün olur yeterki baba ilgisini sevgisini eksik etmesin
kızım şuan sekiz yaşında baba artı baba tarafı sülalesine bile düşkün bebekken çarşıda pazarda ilaha sen kucana al diye beni çok yoruyor ve üzüyordu babasına gitmiyordu benim çocuklar peşpeşe oldu abisi çok kıskanıyordu ve zarar veriyordu bende üzerine çok titriyordum o küçük diye farketmeden çok korumacımı davrandınız acaba sizde

Evet oyle davraniyorda olabilirim. Ilk cocugumuz ve esimde bebekliginde cok ilgilendi yemegiyle altiyla sevgisiyle. Ben de cok duskunum kizima karsi. Bir dusse falan ne yapacagimi sasirir paniklerim. Belkide bu tavirlarimdan korumasi olarakta gorebilir beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…