- 29 Nisan 2017
- 138
- 74
- 13
- 32
- Konu Sahibi Uzaklardayorgunargin
-
:) cok gec olsun istemiyorum bu surec bu guzel gunlerinde dotasiya yasasin istiyorum. Babasiylada benimle oldugu gibi olsun yazik esime hic kiyamiyorum. Gercekten zor bir durum olsa gerek.kiyamam ya. benim de 17 ayina girecek kizim var bikac hafta oncesine kadar aba aba (baba) diye dolaniyordu onunla uyuyordu sindi kesinlikle bensiz uyumuyor. bu bir surec. benim asil derdim 20 gunluk bir oglum var ciyak ciyak aglayan cocuk babasi o kart sesiyle sarki soyleyince susuyor ya delircem yemin ederim. sanki babasi tasidi karninda..
eve geldiginde biraz oyin oynasin dokunmadan bikackere kucuk hediyeler getirsin herzaman degil tabi ne biliyim.mamasini bikac kere o yedirsin belki duzelir. ben uykuboncesi mamasini esime biraktim mesela.:) cok gec olsun istemiyorum bu surec bu guzel gunlerinde dotasiya yasasin istiyorum. Babasiylada benimle oldugu gibi olsun yazik esime hic kiyamiyorum. Gercekten zor bir durum olsa gerek.
Bende degisir umudum cogaldi yorumlardan sonra. Demekki her cocuk bir olmuyor. Yada sadece bir kisiye baglanma durumu oluyor demekki . Kac aydir boyleyiz biz.benim oğlumun dönem dönem geçici olarak babaya veya anneye düşkünlüğü oldu, birimizi isteyip diğerini istememe durumu. çok uzun sürmedi ama.
Birliktelik sikligini artirmaliyim ozaman . Dokunmadan oynatmayi deneyelim. Esimden yemek istemiyor. Onuda denedim ama. Aglayarak beni istiyor.eve geldiginde biraz oyin oynasin dokunmadan bikackere kucuk hediyeler getirsin herzaman degil tabi ne biliyim.mamasini bikac kere o yedirsin belki duzelir. ben uykuboncesi mamasini esime biraktim mesela.
:) aynen oyle ayni size cekmis kizim . Evet cok ici gidiyor esimin. Birde cok sevimli. Tanidiklara boyle yapmiyor . Esime tepkisi. Esimin yaninda beni opup kokluyor . Esimde hic opulmedi sevilmedi kizimiz tarafindan. Suanda bile uzerimde beni opuyor. Benim cok hosuma gidiyor. Esiminde ici gidiyor. Ne yapsin yaklassinda gorsun :)Bende ayni sizin kiziniz gibiymisim kucukken. Dokuz on yaslarina kadar surmus bende. Babam bana cok duskun oldugu halde (tek kiz oldugum icin) hep hediyeler filan almasina ragmen pek gitmezmisim babama cok anneciydim. Babam anneme yaklastiginda onu cekistirip uzaklastirirmisim falanHatta ben cok kucukken bir keresinde babam yanlislikla ayagima basmis bende kizip anneme nerden buldun bu pis babayi demisim Ilerde duzelir merak etmeyin esinize uzuldum ama ya simdi nasil ici gidiyordur.
Evet paslasmak istemiyorSizi kıskanıyor , paylaşamıyor.
Umarim gecici bir durumdur. Kendimi koyuyorum esimin yerine ve cok kotu olurdum diye cok uzuluyorum. Evet bana cok duskun kiskaniyor babasindan. Bizi ayirana kadar agliyor bagiriyor. Ayirinca rahatliyor. Esimde tuaf oluyor.
Buraya yazdiktan sonra yorumlar geldikce umudum cogaldi. Esimede soyluyorum gecici bir durummus diye.Büyüdükçe geçtiğini gördüm hep. Haklısınız üzülmekte ama en azından geçici bir durum olduğunu düşünerek rahatlamaya çalışın. Eşinizi de bu yönde telkinleyin.
Bazen babasiyla disari yolluyorum. Alissin diye . Arada oyun oynuyoruz hep birlikte. PAma su siralar esimde pek israr etmiyor . Sadece opuyor sariliyor zorlada olsa.
emziriyormusunuz kızınızıSlm arkadaslar. Size su siralar kafama takilan ve uzuldugum birsey sormak istiyorum. Bizim uc ay sonra 2 yasina girecek olan bir kizimiz var. Tatlimi tatli, seker mi seker. Bana cok duskun her konuda. Ama esimle benim gibi degil. Yani esimin kucagina hic gelmek istemiyor. Opturmek , sevdirmek istemiyor. Onunla oynamak falan hic istemiyor. Esim cok seviyor bir baba gibi. Ama kizim boyle yapinca neden boyle yapiyorsun kizim diyor. Ama gozlerinden uzuldugunu cok iyi anliyorum. Ornegin uykudan uyansin , esim kosuyor kucagina almak icin besikten, ama kizim agliyor ona gelmek istemiyor. Ben gidip aliyorum yine. Bilmiyorum babaannesi dedesine taniklara gidiyor kucagina. Ama neden sizce babasina boyle yapiyor. Sevdigini biliyorum. Telefonum calinca kapi calinca, 'baba' diyor. Ama kapidan girince kaciyor. Esimin bana sarilmasini opmesini yakinlasmasini hic istemiyor, agliyor vuruyor. Anlamiyorum sizce neden boyle minik kizim babasina karsi. Esiminde uzulmesine dayanamiyorum. Hep esime kizimiz seni cok seviyor sen aradiginda, kapi caldiginda baba diye kosuyor diyorum seviniyor. Ama sizlere sormak istiyorum kizim neden boyle babasina karsi?
Ve ne yapmaliyim isinmasi sevgisini gostermesi icin? Yoksa gecici mi bu davranislari?
Umarim esimde tadar bu duyguyu. Soyle doyasiya sevdirse kendinipuhaha bu sıpanın oğlan versiyonu bendeydi. o da bana böyle davranıyordu. şimdi 3,5 yaşında aşk yaşıyoruzben de bozuluyordum eşim de bana teselli veriyordu seni çok seviyor ama beli edemiyor diye. uykudan baba diye kalkan kaç çocuk vardır bir de oğlan anneye düşkün olur Allah Allah derlerdi de şükür artık kankayız oğlanla
Ben opmuyorum. Bana kendisi opturuyor . Esimde ozleyince opuyor. Dayanamiyor bu yuzden sonucta onunda kizi. Birsey diyemiyorum. Cok israr etmiyor esimde zaten.Zorla öpüp sarılmayın. İstemiyorsa istemiyor. Zorladıkça daha kötü olur. O da bir birey sonuçta. İstemiyorsa öpmemelisiniz.
Sutten keseli 2 hafta oluyor. Onceside ayniydi sonrasida esime karsi tavri. Cok teşekkür ederim. Allah razi olsun.emziriyormusunuz kızınızı
bu arada Allah bagışlasın güle güle büyütün daha büyüdükce binbir türlü huy degiştiriyorlar merak etmeyin
Umarim esimde tadar bu duyguyu. Soyle doyasiya sevdirse kendinigercekten zor bir durum. Birde kizim babani niye sevmiyorsun diyor. Zamana ihtiyaci var demekki. Cok gec olmasa bari.
benim kızımda sizin anlattıgınız kadar babasına tepkili olmasa bana baya bi düşkündü şuan babasıyla çok samimiler merak etmeyin kızlar babalarına çok düşkün olur yeterki baba ilgisini sevgisini eksik etmesinSutten keseli 2 hafta oluyor. Onceside ayniydi sonrasida esime karsi tavri. Cok teşekkür ederim. Allah razi olsun.
Evet haklisiniz.oluyor bazı çocuklarda böyle durumlar. neticede çok küçük çocuk kimbilir neler düşünüyorlardır.
Evet oyle davraniyorda olabilirim. Ilk cocugumuz ve esimde bebekliginde cok ilgilendi yemegiyle altiyla sevgisiyle. Ben de cok duskunum kizima karsi. Bir dusse falan ne yapacagimi sasirir paniklerim. Belkide bu tavirlarimdan korumasi olarakta gorebilir beni.benim kızımda sizin anlattıgınız kadar babasına tepkili olmasa bana baya bi düşkündü şuan babasıyla çok samimiler merak etmeyin kızlar babalarına çok düşkün olur yeterki baba ilgisini sevgisini eksik etmesin
kızım şuan sekiz yaşında baba artı baba tarafı sülalesine bile düşkünbebekken çarşıda pazarda ilaha sen kucana al diye beni çok yoruyor ve üzüyordu babasına gitmiyordu benim çocuklar peşpeşe oldu abisi çok kıskanıyordu ve zarar veriyordu bende üzerine çok titriyordum o küçük diye farketmeden çok korumacımı davrandınız acaba sizde
Hayir aslinda hareketleri babasina karsi utanmak gibi degil. Tepkili davraniyor beni cok kiskaniyor. Baska cocuklarida kucagima almami istemiyor.bazen kızlar babalarından çekinirler utanırlar öyle bişey olabilrmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?