Esim uzuluyor

Evet başkalarının yanında kendimi daha kötü hissediyorum eşinizi anlıyorum çok değişik ve kötü bi duygu kitapları araştırıyorum şimdi nasıl davranmalıyım diye
Bir bilgi sahibi olursaniz banada soylermisiniz rica etsem . Buzde bir deneyelim . InsaAllah ben gibi sever babasinida. Sizin kizinizda sizi. Zor bir durum kendimi koyuyorumda yerinize.
Gecici olmasi umuduyla yasiyoruz.

Hiç üzmeyin kendinizi. Benim oğlum da babaya aşırı düşkündü.. hala düşkünlüğü var ama bana daha başka.. bende çok üzülürdüm ağlardım ama ankadım ki geçiciymiş :)) şimdi gözbebeği benim canım annemmm güzel annemmm diye etrafımda dolanıyo pıtırcığım.. zamanla sizde böyle olucak

Bizdede durum tam tersi babasini gorunve dunyayi unutuyor canim babam aslan babam super kahraman babam.biz babamla disari cikiyoruz sen evde kal diyor bana hatta gecen gun bu gun anneler gunu dedim keske babalar gunu olsaymis dedi.bu durumlar gecici cokta kafaniza takmayin.babasiyla birlikte yanliz disari gonderin mesela sevdigi seyleri sizle degilde babasiyla yapmasina izin verin.zamanla duzelecektir.

Benim 2 çocuğum da o dönemler babalarına tepkiliydi aynı sizinki gibi. O da deli olur çocuklarına, resmen depresyona girmişti. Geçici olduğunu söylemiştim ama o ömür boyu o şekilde kalacaklarına inanıyordu.

Şimdi biri 4 diğeri 3 yaşında. İkisi de babalarına bayılıyorlar. Yapışık yaşıyorlar, bağlılıklarını anlatamam. Birkaç ay sonra değişeceğini düşünüyorum. Kesinlikle geçici bir durum.

Siz kabul etmeseniz de kıskanıyor kardeşini. Her çocuk aynı şekilde yansıtmıyor hislerini maalesef. Size tepkisi o şekilde.

Offf yaaa kıyamam :))) şu keşke babalar günü olsaymış kısmına iyi güldüm:) ama tebrik ederim sizi çok olgun anlayışlısınız .. büyüyünce anlar kıymetinizi kerata

2 yaşında bir çocuk kendisini annesinin devamı olarak görür. Çok da şeetmeyin
Ayrıca baba ile kaliteli vakit geçiriyor mu .daha doğrusu baba ?

Bende ayni sizin kiziniz gibiymisim kucukken. Dokuz on yaslarina kadar surmus bende. Babam bana cok duskun oldugu halde (tek kiz oldugum icin) hep hediyeler filan almasina ragmen pek gitmezmisim babama cok anneciydim. Babam anneme yaklastiginda onu cekistirip uzaklastirirmisim falan Hatta ben cok kucukken bir keresinde babam yanlislikla ayagima basmis bende kizip anneme nerden buldun bu pis babayi demisim Ilerde duzelir merak etmeyin esinize uzuldum ama ya simdi nasil ici gidiyordur.

Bazen babasiyla disari yolluyorum. Alissin diye . Arada oyun oynuyoruz hep birlikte. PAma su siralar esimde pek israr etmiyor . Sadece opuyor sariliyor zorlada olsa.

Zorla da olmasın...
Çocukla inatlaştıkca çocuk meseleyi kendi içinde büyütüyor, kısır döngüye giriyorsunuz.
Çocuğun annesi/babası dahil olsa zorla yada ısrar ederek öpmemeli diye düşünüyorum.
Sizi paylaşamıyordur. Baba-kız ayrı vakit geçirerek aşabilirler.
Cocugu sevmek sadece öpüp koklamak degil. İştem geldiği bir vakit kızını alıp parka götürsün siz evdeyken. Ne seviyorsa sizin olmadığınız vakitlerde onu yapsınlar.
Siz dr yanyanayken çocuğun damarına basar gibi yada dur bakalım ne tepki verecek gibisinden yakınlaşmayın. Karı-koca yabancı olun demiyorum elbette kıskançlıksa tetiklemeyin bir süre babaya yaklaşmaya başlayana kadar idare edin.
Tüm bunların yanında dönemselde olabilir ...

bana çok anormal gelmedi.
bazı çocuk kendini sevdirmeyi sevmiyor. e duygusal ihtiyacı da sizden karşılıyorsa babasının onu öpüp koklamasına ihtiyacı kalmıyordur.
e bir de zorla öpmüş falan sanırım, o da itici gelmiştir.
babasıyla oyun oynayıp iletişimde kalıyorsa bence endişelenecek bir durum yok.
eşiniz üzülüyordur illa ki de, çocuğun huyuna saygı göstermek gerekir.

2 yaşında bir çocuk kendisini annesinin devamı olarak görür. Çok da şeetmeyin
Ayrıca baba ile kaliteli vakit geçiriyor mu .daha doğrusu baba ?
Aslinda cokta vakit geciremiyor. Esim isten geliyor yoruluyor pek ilgilenmiyor. Arada bir oynatmaya kalkiyor. Ama surekli opmek sevmek istiyor. Kizimda yanina yaklastirmiyor.

InsaAllah daha fazla vakit ayirmaliyim yanliz parka falan arada gonderiyorum . Ama dediginiz gibi sıklaştıriyim bu aralar. Esimle disari cikinca hic durmuyormus yaramazlalik yapiyor desede yinede yaninda gotuyor bir yerlere. Ama eve geldimi sonuc yine ayni bana yapisik babasina yaklasmiyor. Yaslasmiycam esime bir sure kizimin yaninda. İnşallah tepsisi degisir esime karsi.

Sadece sizin yaşadığınız bir sorun değil aslında. Çevremde böyle örnek çok var. Ablamın ilk kızı da aynı bu şekildeydi, 2. Kızı da tam tersi annesinden hep kaçardı, babasına çok düşkündü. :) büyüdükce geçtiğini görüyorum bu durumların.

Biraz karekter, Biraz da Size düşkün olduğundan kıskanıyor olabilir mi acaba?

kiyamam ya. benim de 17 ayina girecek kizim var bikac hafta oncesine kadar aba aba (baba) diye dolaniyordu onunla uyuyordu sindi kesinlikle bensiz uyumuyor. bu bir surec. benim asil derdim 20 gunluk bir oglum var ciyak ciyak aglayan cocuk babasi o kart sesiyle sarki soyleyince susuyor ya delircem yemin ederim. sanki babasi tasidi karninda..

Evet olabilir ben cok gosteriyorum kizimla cok guzel bagimiz var. Genelde benimle oyun oynuyor yana birlikte oynatiyoruz. Bazen yanliz birakiyorum onlari . Ama sonuc babasi gel kizim desin gitmez yanina. Ben deyim hemen gelir. Birde toplum icindede esime hic yanasmiyor . Bu da cok uzucu bir baba icin. Esim cok iyi bir baba cokta sevgisini gosteriyor ama nedense kizim cok tepkisel. Ileride degisir umarim donemseldir. Kizimizin en guzel gunlerinde evlat tarafindan istenmemek kotu bir duygu olmaliki, anliyorum ve uzuluyorum bende.

Umarim gecici bir durumdur. Kendimi koyuyorum esimin yerine ve cok kotu olurdum diye cok uzuluyorum. Evet bana cok duskun kiskaniyor babasindan. Bizi ayirana kadar agliyor bagiriyor. Ayirinca rahatliyor. Esimde tuaf oluyor.

benim oğlumun dönem dönem geçici olarak babaya veya anneye düşkünlüğü oldu, birimizi isteyip diğerini istememe durumu. çok uzun sürmedi ama.

Sıkıntı etme arkadaşım büyüdükçe geçiyor.Benim kızımda babacı.Aman Allah'ım sanki babası 9 ay karnında taşıyıp o doğurmuş.Ağlaması bile babaaaaa diye.Şimdi 4,5 yaşında dengeyi kuruyor yavaş yavaş.Heee ama yinede babacı yani.
Oğlumda dedeci.Dedeyi görsün aklı gidiyor.Arkasından ağlıyor dedenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…