• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar merhaba yüzümde sivilce çıkıyor var yaklaştı sanırım bu ayda tutmadı bebis ama hayırlısı olsun ne yapalım. Daha hiç açılmayan 3 paket ilacimiz var ama beklemicez cuma günü bizde hastaneye gidecez test için. En son pazar günü cinsel ilişki oldu cuma ya kadar ne kadar çoğalacak bekleyelim bakalım

Kızlar merhaba yüzümde sivilce çıkıyor var yaklaştı sanırım bu ayda tutmadı bebis ama hayırlısı olsun ne yapalım. Daha hiç açılmayan 3 paket ilacimiz var ama beklemicez cuma günü bizde hastaneye gidecez test için. En son pazar günü cinsel ilişki oldu cuma ya kadar ne kadar çoğalacak bekleyelim bakalım
Hayırlısı insallah haber verirsin bize de gelişmeleri

Merhaba kızlar ,yazdıklarınızı okudum bu siteyi de uzun zamandır takip ediyorum ,benim eşimde Ağustosun 2nde sol varikoselden ameliyat oldu iyileşme süreci araştırmalarımıza göre biraz daha geç oldu . Bizimde hareket sorunumuz vardı umarım bundan sonrası güzel olur
hareket sorunu olanlarda mi varikosel çıkıyor bizde de hareket yerle bir durumda

hareket sorunu olanlarda mi varikosel çıkıyor bizde de hareket yerle bir durumda
Canım hareket sorunu vrikosel demek değil her zaman. Ama varikosel hareket problemi yapıyor. Ben daha önce hamile kaldım mesela sonra eşim ağır spora başladı varikosel oluşmuş ve şuan hamile kalamıyorum. Probleminizi iyice araştırın Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

Canım hareket sorunu vrikosel demek değil her zaman. Ama varikosel hareket problemi yapıyor. Ben daha önce hamile kaldım mesela sonra eşim ağır spora başladı varikosel oluşmuş ve şuan hamile kalamıyorum. Probleminizi iyice araştırın Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
Teşekkür ederim cevap için

Kızlar çok canım sıkkın hemde öyle böyle değil anlam doğum yaptı ikinci çocuğuna kucagima almak istedigimde ablam alma diyor ilk başta yeni emzirdigi için kusar anlamında diyor sanıyordum her zaman alma demeyi başladı annemin yanındaydı bebek kucağıma almak istedigimde annemde bir kaç kere vermedi kiskanacagimi mi sanıyorlar nazar degdirecegimimi sanıyorlar anlamıyorum çok canım sıkıldı

Canım cumadan cumaya çok uzun 3 gün perhiz etmesi gerekiyor çünkü daha fazla beklenen gün doğru değil

Kızlar çok canım sıkkın hemde öyle böyle değil anlam doğum yaptı ikinci çocuğuna kucagima almak istedigimde ablam alma diyor ilk başta yeni emzirdigi için kusar anlamında diyor sanıyordum her zaman alma demeyi başladı annemin yanındaydı bebek kucağıma almak istedigimde annemde bir kaç kere vermedi kiskanacagimi mi sanıyorlar nazar degdirecegimimi sanıyorlar anlamıyorum çok canım sıkıldı
Sıkma canını insan herşeye alınır oluyor böyle durumlarda

İnsanin kendi annesi ablasi hic oyle dusunur mu canim benim. Bende bazen farkli seyler dusunuyorum ama cocuk mevzusunda asiri hassasiz. Bize oyle geliyor emin ol. Hatta ben sonradan pisman oluyorum nasil boyle dusundum diye :( cuma gunu gidiyomussunuz insallah cok guzel sonuclar alirsiniz. Perhizin de 3 gunden fazla olmamasi gerekiyor diye biliyorum canim.

Laboratuara verdik ama ordaki görevli başka bir tahlil sanıp 3 gün sonra çıkar dedi hayır hemen olması gerekiyor yoksa ölüyor bu test dedim sinirlendim oda tamam biz hallederiz dedi gittim

İnsanin kendi annesi ablasi hic oyle dusunur mu canim benim. Bende bazen farkli seyler dusunuyorum ama cocuk mevzusunda asiri hassasiz. Bize oyle geliyor emin ol. Hatta ben sonradan pisman oluyorum nasil boyle dusundum diye :KK43: cuma gunu gidiyomussunuz insallah cok guzel sonuclar alirsiniz. Perhizin de 3 gunden fazla olmamasi gerekiyor diye biliyorum canim.
Bugün verdik canım

Back
X