- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
Eşine demedim canım doktorun bu zamana kadar ilaç vermemesine demek olabiliyormusÇok ilginç bir eşim var evet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşine demedim canım doktorun bu zamana kadar ilaç vermemesine demek olabiliyormusÇok ilginç bir eşim var evet
Yok canım eşim gitmedi ki hiç ameliyattan sonra kontrole belki de verecekti doktor gitseydi ,ameliyattan sonra ağrı kesici antibiyotik verdi bitince gel dedi ama gitmedi yaniEşine demedim canım doktorun bu zamana kadar ilaç vermemesine demek olabiliyormus
Hayırlısı insallah haber verirsin bize de gelişmeleriKızlar merhaba yüzümde sivilce çıkıyor var yaklaştı sanırım bu ayda tutmadı bebis ama hayırlısı olsun ne yapalım. Daha hiç açılmayan 3 paket ilacimiz var ama beklemicez cuma günü bizde hastaneye gidecez test için. En son pazar günü cinsel ilişki oldu cuma ya kadar ne kadar çoğalacak bekleyelim bakalım
Tamam canım hayırlısıyla inşallahHayırlısı insallah haber verirsin bize de gelişmeleri
hareket sorunu olanlarda mi varikosel çıkıyor bizde de hareket yerle bir durumdaMerhaba kızlar ,yazdıklarınızı okudum bu siteyi de uzun zamandır takip ediyorum ,benim eşimde Ağustosun 2nde sol varikoselden ameliyat oldu iyileşme süreci araştırmalarımıza göre biraz daha geç oldu . Bizimde hareket sorunumuz vardı umarım bundan sonrası güzel olur
Canım hareket sorunu vrikosel demek değil her zaman. Ama varikosel hareket problemi yapıyor. Ben daha önce hamile kaldım mesela sonra eşim ağır spora başladı varikosel oluşmuş ve şuan hamile kalamıyorum. Probleminizi iyice araştırın Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.hareket sorunu olanlarda mi varikosel çıkıyor bizde de hareket yerle bir durumda
Teşekkür ederim cevap içinCanım hareket sorunu vrikosel demek değil her zaman. Ama varikosel hareket problemi yapıyor. Ben daha önce hamile kaldım mesela sonra eşim ağır spora başladı varikosel oluşmuş ve şuan hamile kalamıyorum. Probleminizi iyice araştırın Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
Canım varikosel ürologun elle muayene etmesiyle belli oluyor bize ilk varikosel var deyip sonra test istedi çıkan sonuç iyi olmadığı için ameliyat olması gerektiğini söylediVarikosel olduğu nasıl tespit ediliyor
Canım cumadan cumaya çok uzun 3 gün perhiz etmesi gerekiyor çünkü daha fazla beklenen gün doğru değilKızlar merhaba yüzümde sivilce çıkıyor var yaklaştı sanırım bu ayda tutmadı bebis ama hayırlısı olsun ne yapalım. Daha hiç açılmayan 3 paket ilacimiz var ama beklemicez cuma günü bizde hastaneye gidecez test için. En son pazar günü cinsel ilişki oldu cuma ya kadar ne kadar çoğalacak bekleyelim bakalım
Sıkma canını insan herşeye alınır oluyor böyle durumlardaKızlar çok canım sıkkın hemde öyle böyle değil anlam doğum yaptı ikinci çocuğuna kucagima almak istedigimde ablam alma diyor ilk başta yeni emzirdigi için kusar anlamında diyor sanıyordum her zaman alma demeyi başladı annemin yanındaydı bebek kucağıma almak istedigimde annemde bir kaç kere vermedi kiskanacagimi mi sanıyorlar nazar degdirecegimimi sanıyorlar anlamıyorum çok canım sıkıldı
İnsanin kendi annesi ablasi hic oyle dusunur mu canim benim. Bende bazen farkli seyler dusunuyorum ama cocuk mevzusunda asiri hassasiz. Bize oyle geliyor emin ol. Hatta ben sonradan pisman oluyorum nasil boyle dusundum diyeKızlar çok canım sıkkın hemde öyle böyle değil anlam doğum yaptı ikinci çocuğuna kucagima almak istedigimde ablam alma diyor ilk başta yeni emzirdigi için kusar anlamında diyor sanıyordum her zaman alma demeyi başladı annemin yanındaydı bebek kucağıma almak istedigimde annemde bir kaç kere vermedi kiskanacagimi mi sanıyorlar nazar degdirecegimimi sanıyorlar anlamıyorum çok canım sıkıldı
Canım cumadan cumaya çok uzun 3 gün perhiz etmesi gerekiyor çünkü daha fazla beklenen gün doğru değil
Bugün verdik canımİnsanin kendi annesi ablasi hic oyle dusunur mu canim benim. Bende bazen farkli seyler dusunuyorum ama cocuk mevzusunda asiri hassasiz. Bize oyle geliyor emin ol. Hatta ben sonradan pisman oluyorum nasil boyle dusundum diyecuma gunu gidiyomussunuz insallah cok guzel sonuclar alirsiniz. Perhizin de 3 gunden fazla olmamasi gerekiyor diye biliyorum canim.
Ayyy çok iyi yaptın sonuç çıkmış olması gerek şimdi merak ettimBugün verdik canım