- 4 Kasım 2017
- 1.646
- 865
- 123
- 29
- Konu Sahibi atlasirmak
Ben 2 buçuk günlük perhizliyken kabul etmemislerdi48 saati geçmemesi gerekiyormuş canım laborant kuzenim var o öyle söyledi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2 buçuk günlük perhizliyken kabul etmemislerdi48 saati geçmemesi gerekiyormuş canım laborant kuzenim var o öyle söyledi
yanlış yazmışım kızlar 48 saatten az olmayan ve 7 günü geçmeyen perhiz olacak demişBen 2 buçuk günlük perhizliyken kabul etmemislerdi
Sonuçta 3 gün olmuşBizim diğer testlerde 3.gunde yapmıştık ama napsam bilemedim esimde izin aldı işyerinden
Yaptır canım olmuş isteBizim diğer testlerde 3.gunde yapmıştık ama napsam bilemedim esimde izin aldı işyerinden
Canimmmm cok sevindim inanki. Bayaaa bi fark var. Cok guzel gelismeler bunlar. Onumuzdeki 3 ayda senin gebelik haberini aliriz demedi deme :) sıraBen 2 buçuk günlük perhizliyken kabul etmemislerdi
Cnm pazartesi ilişki olduysa cuma test vermelisiniz.Ya kızlar kafam karıştı 3 günlük perhiz bizim yarın 3. Gün ilk testimizide öle yapmıştık 4.gundemi yaptırmak daha mantıklı bilemedim
Aminnnn canım benim hepimiz birlikte hayırlı haberler alalım inşallah kızlar 3 ay klomen kullan demişti ya doktor kullanmak istemiyorum sonrasında çocukta ve annende aşırı tuylenme oluyormuş bende bundan korktum eşimin kuzeni böyle hamile kalmak için çok ilaç kullanmış ondafa çocuğundan aşırı tüy var çocuk daha 1. Sınıfa gidiyordu kaşlar bu yillar birbirine karışmıştı asla bu büyük konuşma falan değil sadece durumu söylüyorum hormonlarin degismesinden korkuyorum kızlar ne yapsam bilemedim hormonlar değişmesi korkusuyla direk aşılama mi yaptırsak diye düşündüm ne yapsak sizceCanimmmm cok sevindim inanki. Bayaaa bi fark var. Cok guzel gelismeler bunlar. Onumuzdeki 3 ayda senin gebelik haberini aliriz demedi deme :) sıraSuskun Ceylan da. Ondan da guzel haberler alicaz insallah yrin. Ay sonu da biz gidicez. S sarp86 siz de cumartesi gitcekmissiniz. Sizde guzel haberle gelin insallah. Bizlere de haber verin insallah.
Hadi ya nasıl merak ediyorsunuzdur şimdi sabret canım az kaldıKızlar bizim test ptesi yada salıya kaldı eşime izin vermemisler
Hayırlısı canım vardır onda da bir hayır moralini bozmaKızlar bizim test ptesi yada salıya kaldı eşime izin vermemisler
Evet eşimlede biraz atıştık baya canım sıkkın hayırlısı artıkHadi ya nasıl merak ediyorsunuzdur şimdi sabret canım az kaldı
Modumu düşürüyor eşim bazen bukadar rahat olabilir insan aklım almıyorHayırlısı canım vardır onda da bir hayır moralini bozma
Bence bu kritik dönemde doktorun dedigini yap canim. Tüylenme sorunu bence bünyeye baglidir. Benim kuzenimde kullandi. Kendinde de oglunda da herhangi bir tüylenme yok. Kullan derim ben. Olursa da olsun. Yeterki bebislerimiz olsun. :)Aminnnn canım benim hepimiz birlikte hayırlı haberler alalım inşallah kızlar 3 ay klomen kullan demişti ya doktor kullanmak istemiyorum sonrasında çocukta ve annende aşırı tuylenme oluyormuş bende bundan korktum eşimin kuzeni böyle hamile kalmak için çok ilaç kullanmış ondafa çocuğundan aşırı tüy var çocuk daha 1. Sınıfa gidiyordu kaşlar bu yillar birbirine karışmıştı asla bu büyük konuşma falan değil sadece durumu söylüyorum hormonlarin degismesinden korkuyorum kızlar ne yapsam bilemedim hormonlar değişmesi korkusuyla direk aşılama mi yaptırsak diye düşündüm ne yapsak sizce
Modumuzun dusmesine izin vermiyoruuuz. Herseyde vardir bi hayir. İyi dusun iyi olsun canim benim.Modumu düşürüyor eşim bazen bukadar rahat olabilir insan aklım almıyor
Haklısın canım ama ne bilim korkuyorumda ışte zaten bende aşırı tuylenme var bir bunu bullanirsam daha da fena olur diye korkuyorum yaBence bu kritik dönemde doktorun dedigini yap canim. Tüylenme sorunu bence bünyeye baglidir. Benim kuzenimde kullandi. Kendinde de oglunda da herhangi bir tüylenme yok. Kullan derim ben. Olursa da olsun. Yeterki bebislerimiz olsun. :)
Hadi bakalim yeni bi tedavi sureciniz basliyor. Rabbim hayirlisiyla sonuna ulasmayi nasip etsin. En azindan durumunuzda duzelme var. Bu bile moral olur. Biz onuda bilemiyoruz suanYarın doktora gidecez randevumuzu aldık 10.30 da
Sizde az kaldı öğreneceksiniz canım azıcık daha sabretmeniz kaldı ve kızlar ben hala çok kararsızım doktorun dediği gibi 3 ay klomen kullanıp eğer olmazsa o zaman aşılama mi yoksa illede direk aşılama olsun diye diretmeli miyiz emin olamıyorum hormon değişikliğinden çok korkuyorumHadi bakalim yeni bi tedavi sureciniz basliyor. Rabbim hayirlisiyla sonuna ulasmayi nasip etsin. En azindan durumunuzda duzelme var. Bu bile moral olur. Biz onuda bilemiyoruz suan![]()

Canım kesinlikle bekleSizde az kaldı öğreneceksiniz canım azıcık daha sabretmeniz kaldı ve kızlar ben hala çok kararsızım doktorun dediği gibi 3 ay klomen kullanıp eğer olmazsa o zaman aşılama mi yoksa illede direk aşılama olsun diye diretmeli miyiz emin olamıyorum hormon değişikliğinden çok korkuyorumbiran önce bebiste hayırlısıyla inşallah olsun istiyorum ama ne olacak şimdi gerçekten korkuyorum eşimde ısrarla beklemek istemiyor lütfen akıl verin
![]()