Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı oldu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Kayrabebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2017
35
29
3
36
Eşim bi hafta önce varikosel ameliyatı oldu ve bir an önce bebeğim olsun istiyorum eşimde belli etmiyo ama üzülüyo Ne kadar daha bekliycem nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum

Biliyorum canim arkadasimin esininde oyleydi ama umidini kaybetme bu sekilde hamile kalabilme imkanin var cunku rabbim en kisa zamanda hayirli bir evlat nasip etsin insallah

Benim eşim de çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.1 yılda toparladı kendini bende de pko vardı ama dogal yoldan 3 kez hamile kaldım.Sigara varsa bıraksın.Benim eşim hep sigarayı bırakınca hamile kalmıştım hem de bir yandan vitaminler kullandı sürekli.Merak etme sende.Üzülmesin hiç eşin de:)

Allah nasip eder inşallah üzülme ve eşine belli etme sakın daralınca buraya yaz.Allahın dediği olur vardır bi zamanı bi saati canım benim inşallah sende cabucak hamıle kalırsın

Şimdi hamile misin ??? Evet eşim sigara kullanıyo

C
Eşim bi hafta önce varikosel ameliyatı oldu ve bir an önce bebeğim olsun istiyorum eşimde belli etmiyo ama üzülüyo Ne kadar daha bekliycem nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum
Canım benim esımde 1 ay once oldu. Cift taraflı. 4 tup denemem oldu ameliyat oncesınde.. Bekleyeceğiz sabırla

Evt Can'ım morfoloji sorunu oldu ilk hamilelikte kürtaj oldum.8ay sonra tekrar kaldım şükür olsun.Ama sigarayı bıraksın ileri hareketi düşüyor ve Zaman alıyor.
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin sigarayı bıraktırıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…