- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kayrabebek
-
14.900 de yıkama işlemi sonrası 4.684 falandi şuan 35.800 de 8milyon falan hareketli sperm var gerisi ölü canımİki test yaptırdı ilkinde 18 milyondu ikincisi daha düşüktü . peki siz tekrar test yaptırdınız mı ne kadar artış oldu?? İnşallah hiç gerek kalmaz aşılamaya
Hepsi önemli canım bizde şuan sadece hareket sorunu varmış biraz morfoloji %61 bizim sayıda normale döndü ama hareketli sayısı az oda düzelir dedi progeny kullanıyor eşim 3 aydır doktor devam etsin dedi ama kardeşim eczacı proxeed getirecek doktora sordum eşdeğer ilaç onuda kullanabilir dedi bazı doktorlar ameliyat sonrası ilaç vermiyor neden bilmem biz hem ilaç hemde keçiboynuzu pekmezi içtiGaliba sayı değilde daha çok hareket ve morfoloji önemli değilmi
Hiç belli olmuyo rabbim ol deyince herşey oluyo inşallah bizimde tez zamanda olur14.900 de yıkama işlemi sonrası 4.684 falandi şuan 35.800 de 8milyon falan hareketli sperm var gerisi ölü canım
insallah canimÜmidini hiç kaybetme hiç beklemediğin bi anda gelir sana sen sadece dua et
İnşallah canımHiç belli olmuyo rabbim ol deyince herşey oluyo inşallah bizimde tez zamanda olur
Teşekkürler. Oğlum doğalı 8 aylık oldu çok şükür.. Bir zaman hayal gibi birseydi benim için..Bunları duyunca içim kıpır kıpır oluyo Allah analı babalı büuütsün diyeyim şimdiden
Hayalin gerçek oldu inşallah bizimkide gerçek olurBir kişinin başkasına yaptığı dua daha makbulmüş sizde dua edin bizeTeşekkürler. Oğlum doğalı 8 aylık oldu çok şükür.. Bir zaman hayal gibi birseydi benim için..
Ederim tabi.. Olacak Allah'ın izniyle..Hayalin gerçek oldu inşallah bizimkide gerçek olurBir kişinin başkasına yaptığı dua daha makbulmüş sizde dua edin bize
Benim esim de 12 aralik ta varikosel ameliyati oldu.uc ay sonra tekrar spermogram testi yapilacak.uc ayda duzeliyomus genelde.bakalim nolcakEşim bi hafta önce varikosel ameliyatı oldu ve bir an önce bebeğim olsun istiyorum eşimde belli etmiyo ama üzülüyoNe kadar daha bekliycem nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum
dereceniz kacti acaba?Benim esim de 12 aralik ta varikosel ameliyati oldu.uc ay sonra tekrar spermogram testi yapilacak.uc ayda duzeliyomus genelde.bakalim nolcak
Bilmiyorum ama iki tarafli ameliyat oldu...ilerlemis dedi doktordereceniz kacti acaba?
dereceniz kacti?Hayirli olsun.
benim esimde varikoael olmasi gerekiyodu.
Çok sukur 9 ay sonra gebe olduğumu ogrendim.
Doktoe ikinci icin olursun dedi.
onubbilmoyorm cnm esmde bilmiyormuşdereceniz kacti?
En son safhadaydı 3.derece oluyo galibadereceniz kacti acaba?
Canim benim eşim de 2 ekimde ameli yat oldu ..peki sizde hareket kaçtı bizim ileri hiz sıfır ..48 milyon sperm sayısı .yavaş hareket yüzde 35Temmuz ayında eşim varikosel ameliyatı oldu. Kasımda hamile kaldım.
Canim eşinde varikosel derecesi kaçtı ..benim eşim 2 ekimde amekoyar oldu ...sperm sayımız ameliyat öncesi 43 milyon lakin ileri hizli hareket yüzde sıfır di..yavaş ileri yüzde 35 di...şimdi tam 4 ay oldu ben bu ayda adet olursam kontrole gidecek..sizde sorun neydi derecesi kaçtı bana yazar misinTemmuz ayında eşim varikosel ameliyatı oldu. Kasımda hamile kaldım.
amin insallah benim esimde azosperm o yuzden cocuk sahibi olamiyoruz ama ne mutluki sana cozumu olan bi rahatsizlik hayirli evlatlarimiz olur insallah
bisey yapmadik cunku yapilacak bisey yok ameliyatta olu hucre bile cikmadi bazi bitkisel kurleri falan denedik ama malesefbenimde aynı sorunum var siz ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?