Eşim varikosel

Gerçekten en doğrusunu yapmışsınız bizde karar verdik ameliyat olacak eşim zaman geçtikçe insan daha çok strese giriyor Allah herkese yardım etsin inşallah çok teşekkür ederim ilginiz için
Rica ederim ne demek beklemenin bo faydası yok tam tersine şuan değerler biraz iyiyken zaman geçtikçe değerler düşüyor ve kasik agrisi gibi belirtiler çıkıyor yan9 beklemek değeler düşer diye saçmalık çünkü ameliyat olunca 1 yılda zaten kendini topluyor yerine geliy9r değerleri bende çok araştırdım okudum zaten ilk öğrendiğimizde hemen ameliyat olmasininistedik 1 doktor olmasın dedi hoc takmadım onu dediğine BBaşka doktora gittik ameliyat olmasi iyi olur ilerde baska cok cocuk disunuyorsaniz sagliginiz icin diye ameliyat olduk çıktık iyiki olmusuz bi kaç ay beklemen bile ömürden ömür gider hemde o bekleyiş stres sıkıntı yapar allaha şükür geldi geçti şuan yine olsa yine aynısını yapardık kesinlikle ameliyat olmanızı tavsiye ederim ve burda varikosel ile ilgili çok konu yazı var okumani tavsiye ederim o insani daha çok faydası oluyir ilgileniyor öğreniyorsun

Varikosel 3. Derece ve doğal gebelik oldu ameliyat olalı 1 ay dolmadan :) en güzel çözüm ameliyattır
Siz şAnsli grupta olanlardansınız 1ayda genelde 6 ay 1sene de toparlaniyor ,hangi hastane dr da ameliyat oldunuz ve eşinizinki 3 epey ilerlemiş ve iyki de olmuş ,, yalniz 1grade olanlara pek önerilmiyor ameliyat

Çok sağolun ilginiz için araştırmak güzel bir şey her yazılanı okumakta kafa karıştırıyor yalnız Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

Siz şAnsli grupta olanlardansınız 1ayda genelde 6 ay 1sene de toparlaniyor ,hangi hastane dr da ameliyat oldunuz ve eşinizinki 3 epey ilerlemiş ve iyki de olmuş ,, yalniz 1grade olanlara pek önerilmiyor ameliyat
By nasip meselesi kimin ne zaman hamile kalacağı belli olmaz bu grupta ileri derece sperm sayısı daha kötü olan kadınlar bile hamile kalıyor tamamen kısmet sizinde öyle olmayacağınız belli olmaz kendinizi benimki hiç olmayacak moda koymayın ameliyat sonrası hiç düsünmeyin kafaya takmayın ben öyle yaptım oldu :) biz devlet hastanesinde olduk özel hastane uğraşmadık bunun için para vermeye gerek yok 3 doktor da devlet hastanesine gittik ve hemen ameliyat günü aldık 30 dk maliyet oldu sabah çıktık evimize:)

Çok sağolun ilginiz için araştırmak güzel bir şey her yazılanı okumakta kafa karıştırıyor yalnız Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Her yazı kafa karıştırmaz çünkü herkesin hastalığı işleyişi onlara göre değişiyor ben sadece bilgilenmek amaçlı baktım okudum bilgilendim ona gore hareket ettik ameliyat olalı 3 ay olacak o günden bu gune ameliyattan bi iz acı ağrı dahi kalmadı

Yaşm 34 ameliyat riskn alamıyorum hersey kısmet tabi kde bilsem ki 1 aya 3 aya düzelcek hiç beklemem ama ameliyat olup degerleri daha kötü olanlarda oluyomuş yaşmdan dolayı rısk alamıyorum vitamnlere dewam , varıkosel ameliyati önemli dr da oyuzden iyi arastırmak grrekır

O kadar guzel heyecanli bir sekilde anlatmissiniz ki o heyecani okurken insana yasatmissiniz insallah saglikla bebisinizi kucaginiza alirsiniz allah kimseyi evlat ile sınamasın kimsenin kucagi bos kalmasin (amin) .. benim esim de varikosel ameloyati olali 3 ay oldu bugun sperm testi tutmaya gittik bakalim hayirlisi

Mesajları geç gördüm kızlar sagolun moral verdiniz. Bizde bu aydan icin bekleyelim dedik vitamin alıyor ver keçiboynuzu pekmezi yiyor bol bol. Doktor 3 ay bekleyin dedi ama adetimden sonra başka bi doktor gidicez. Ameliyat için 3 ay beklemek istemiyoruz artik iyice zaman kaybı oluyor çünkü. Inşallah hemen bizde hamile kalabiliriz

Keciboynuzu pekmez degılde hunnap kecıboynuzu özu var daha faydalı arastıtın bol bol havuc yıyın ve caksır suyu fındık badem cevız karauzum

Amin inşallah allah herkese nasip etsin sadece birilerine umut olmak ve tecrübemi paylaştım hala bile heyecan sevinç yaşıyorum:) beklemenin kimseye faydası olmuyor maalesef zaman kaybı başka birs3y yok bence beklemeyin 3 ay için bosyere sperm kalitesi sayısı yükselecek diye tam tersi düşüyor gün geçtikçe ilerliyor soncta o da bi hastalık ameliyat en iyi çözümdür tavsiye ederim darısı herkese olsun allah şuan ellerini açmış evlat dileyen tüm kullarına evlat nasip etsin en kısa zamanda hayırlı bi şekilde amin :)

Aammmmmmmmiiiiiiiiinnnnnnnnn . Dun esim sonuclarini aldi vr gozlerimize inanamadik kalitesi ve sayisinda inanilmaz derecede artış olmus o kadar sevindim ki Allahim cok sukur dedim bir adim daha yaklastim bebis icin dedim

Son düzenleme:
Aammmmmmmmiiiiiiiiinnnnnnnnn . Dun esim sonuclarini aldi vr gozlerimize inanamadik kalitesi ve sayisinda inanilmaz derecede artış olmus o kadar sevindim ki Allahim cok sukur dedim bir adim daha yaklastim bebis icin dedim
Neler kullandınız kac ayda ilerleme olmuş

Com güzel harika ve ameliyat olmanın mucizesi beklemek yerine ameliyat olup bu sevinci heyecanı yaşamak o beklemenin verdiği stres sıkıntı olmasında ameliyat olun kurtulun darısı benes olsun :)

Com güzel harika ve ameliyat olmanın mucizesi beklemek yerine ameliyat olup bu sevinci heyecanı yaşamak o beklemenin verdiği stres sıkıntı olmasında ameliyat olun kurtulun darısı benes olsun :)
Insallah insallah ameliyat olmamamk zaman kaybiymis resmen

Neler kullandınız kac ayda ilerleme olmuş
Aslinda dogru duzgun bisey kullanmadik esim saolsun devam etmedi . :)) ameliyattan once keciboynuzu kuru kullandık toplam 1 bile olmadan esim midesini bulandiriyordu cocuk gibi burnunu kapatip iciriyordum baktim olmuyor biraktik ameliyattan sonra da caksirotu koku suyunu ve keciboynuzu özünü bu forumda gordum kullanalar varmis esime aldirdim onu da saolsun canimcim yine 2 hafta olmadan ik vik etti onu da biraktim artik ameliyat olunca gerisi takdiri ilahi dedik hicbirsey kullanmamaya karar verdik :) ve cok sukur 3 ay sonra sayimizda ve kalitesinde artis oldu .. ameliyattan once sayimiz 6.7 milyonken ameliyattan sonra 33 milyon olmus insallah daha da iyiye gider .. ameliyat olduktan sonra bi ferahlik geldi gercektrn ameliyat dışında bence baska sey fayda etmez diye dusunuyorum

Merhabalar canım maşallah yazınızı okuyunca cok sevindim benim esimde ameliyat olcak. Eşinizin değerleri kaç tı ve ameliyat sonrasında kaça yükseldi acaba

Merhabalar canım maşallah yazınızı okuyunca cok sevindim benim esimde ameliyat olcak. Eşinizin değerleri kaç tı ve ameliyat sonrasında kaça yükseldi acaba
Merhabalar esimin sayısı 6.7 milyondan 33 milyona yükselmiş 3 ayda cok sukur .. sizin degerleriniz kac ?

Merhabalar esimin sayısı 6.7 milyondan 33 milyona yükselmiş 3 ayda cok sukur .. sizin degerleriniz kac ?
Benim eşimin toplam sayı 13 mlyon ileri hareketli %4, ileri hızlı hareketli sperm sayısı 3.1 milyon, morfoloji 5 canım . Kaçıncı derece varikosel olduğunu bilmiyorum ama hem sağ hemde sol varikoseli var . 25 şubatta ameliyat olacak kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…