Eşim varikosel

Allah razı olsun çok teşekkür ederimn. sizin bebeğinizi de sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Zaten çok seviyor bugünden itibaren ben her gün düzenli yediririm. Evicap alacağız ama bugün ultrason çekildi işte akşam doktora göstereceğiz bakalım ne diyecek ona göre bir yol izlyeceğiz. inşallah Allın izni ile doğal yolla olur.

Cok teşekkür ederim Allah razi olsun arkadaşım, tez vakitte senin de güzel haberleriniokumak nasip olsun inşallah.
Inşallah sizede şifa olur mucizenize kavuşursunuz ve doktorunuzdan hayırlı haberlerle dönersiniz.

Cok teşekkür ederim Allah razi olsun arkadaşım, tez vakitte senin de güzel haberleriniokumak nasip olsun inşallah.
Inşallah sizede şifa olur mucizenize kavuşursunuz ve doktorunuzdan hayırlı haberlerle dönersiniz.
Aminnn aminnnnn inşallahhh

geçmiş olsun inşallah bi an önce hamile kalırsınız 1. Evre olduğu için şanslı başka doktorlara da gidin 1. Evre diye bi kenara atmayin bu hastalik maalesef ilerleyebiliyor siz daha başındasınız biz ameliyat olmadan önce doktor bize sunu demisti bebek sahibi olmak nasip işidir herşey nasip olursa olur olmazsa zaten olmaz diye belli bi zamanı vardır ama insan üzülüyor zamn geçiyor ve yaş geçiyor sabırsızlanıyor bi an önce olması için hic üzülmeyin rabbim sifasini verir kafanizi rahat tutun bol bol dua edin ameliyat okadar kolay basitki doktorlar varikosel ameliyatıni ameliyattan saymiyorlar çok basit kısa bi işlem normal hayatına bi kaç gün sonra devam ediyorsun korkulacak hiç bi yani yok keçi boynuzu pkemezi aldık %100 katkisiz ev yapimini almistik esim sevdigi icin cok aşırı yedi hergun sabah aksam ac karnina :) saglikli beslendi fistik kabak cekirdegi bol bol tüketti duamızı dilimizden düşürmedik cok sukur nasip etti darisi tum bekleyen dileyen herkese versin en çok dilimde bu duayı düşürmüyorum seninde olur moralini yüksek tut çok şükür ki bunun tedavisi var :)

Allah razı olsun canım çok sağol doktor baktı 1.derece başında hemen ameliyat yapalım diyemem dedi ilaç verdi sperm zaten var sadece gülendirecek şeyler yapın dedi. hareketlilik düşük onun içinde proxeed verdi evicap bizde keçiboynuzu ile destekliyoruz. Artı gerisi Allaha kalmış tabi ki biz bilemeyiz ne zaman nasıl olur burda neler okuduk ne olmaz olmayacak diyenler bebişlerine kavuştu. Allah inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlat bizlere de nasip eder. Zaten doktor bize sizin çocuğunuz olmaz diyemem dedi aynı şekilde. O yüzden önce ilaçla bir deneyip 1.5 ay sonra tekrar test verecek ona göre artık tekrardan bir yol izleyeceğiz Allahın izni ile.

Allah şifasını versin inşallah tüm herkese tevvekul allahtan bol dua edin elbet zamanı gelir gönlünü ferah tut

Merhaba naptınız amwliyat oldunuz mu

Varıkosel içün mi gün felan önemlimiymiş biZde yaptıralım hacamat bnde duydum ama tam etkısını anlatırmısınız

Varıkosel içün mi gün felan önemlimiymiş biZde yaptıralım hacamat bnde duydum ama tam etkısını anlatırmısınız
Varikosel için hacamat diz yada bacakta yapıyorlarmış oradaki kirli kanı vakumlayıp alıyormuş ona göre iyileşirmiş. Ama ne zamanlar yapılıyor bilmiyorum ama istiyoruz çünkü faydasını gören olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…