Eşim varikosel

Allahin izni ile insallah sonuclariniz yukselir .. bize de 2 tarafta da var dediler ama sol taraftaki daha ilerlemisti sagdakine gerek yok demisti bize . Gercekten tek çözüm yolu ameliyat . Allah şifa versin

Yanlış yazmisim canim ileri hareketi %24 olacak
Bizde ameliyattan once
ileri hizli hareketli hic yoktu .
ileri yavas hareketli %30
Yerinde hareketli %20
Hareketsiz %50
Ameliyattan sonra
Hareketli %55 olmuş
Morfolojimiz de 2 ydi ameliyattan once
Ameliyattan sonra
%78 normal
ANORMAL %22 olmus

Bizde ameliyattan once
ileri hizli hareketli hic yoktu .
ileri yavas hareketli %30
Yerinde hareketli %20
Hareketsiz %50
Ameliyattan sonra
Hareketli %55 olmuş
Morfolojimiz de 2 ydi ameliyattan once
Ameliyattan sonra
%78 normal
ANORMAL %22 olmus
Yaa harika yükselmiş darısı bizlere inşallah yaa hamişligi de nasip eder inşallah Rabbim

Varıkoseli kacıncı derecedeydı ve hangı hastane doktora ameliyat oldu

Varıkoseli kacıncı derecedeydı ve hangı hastane doktora ameliyat oldu
Derecesini bilmiyorum ama cok ilerlemis demistik doktor bize hastaneyi tam hatirlamiyorum Istanbul cerrahiydi sanirim esimden tam ogrenip soylerim size . Doktorumuzun adi ta TUNCAY TAŞ .

yalnız miskek hanım size şöyle bir şey söyleyeyim: Varikosel ameliyatından sonra yeni spremlerin kendini toparlama süresi en az 6 ay. İsterseniz bunu doktorlara da sorun: Ameliyatın üzerinden daha 1 ay geçmişken hamile kalmanızın varikosel ameliyatı ile uzaktan yakından alakası yok. Aldığı takviyeler ve keçiboynuzu sayesinde (tabi Allahın izniyle) olmuş sizinkisi maasaallah. Allah bahtını güzel etsin, lakin 1'inci dereceden varikoselde ameliyata hiç gerek yokmuş, ki bakın gebelik de oluşmuş. Mutluluklar

Arkadaslar vaıkoselimiz at kestanesı sarımsaklı yoğurt yıyerek geçmiş sanırsam ultrasyon cektırdık yok gözukuyor

Sarımsaklı yoğurt ve evicap da Rabbimin izni ile bizim mucizemiz oldu
Sızınle görusmüştük Allah razı olsun sarımsaklı yoğurtu sızın sayenızde tukettık evıcapta kullandık 1 ay çook çook tşkederim at kestanesıde sanırsam işe yaradı Rabbim bizede nasıp eylesın inşAllah

Rabbim daha iyi etsin inşallah canim, at kestanesi duymamıştım hiç onu nasıl kullanıyorsunuz?
Tez vakitte size de nasip etsin inşallah Rabbim.

Rabbim daha iyi etsin inşallah canim, at kestanesi duymamıştım hiç onu nasıl kullanıyorsunuz?
Tez vakitte size de nasip etsin inşallah Rabbim.
Balen at kestanesı tablet aldım içinde aescin var bu damarlardaki iltıhapı kurutuyormuş ve üzümçekirdeğide varıkosel içün çok faydalıymış eşim kapsulunu kullandı at kestanesının ve karaüzüm yedı ac karnA geçe yatarken ama sarımsak ta çok etkılı tabıkı,,,Amin dua eden isteyen herkese tez zamanda hayırlı zamanda bana da inşAllah

Aaa cok iyiymis canim aklimda bulunsun benimde ne olur ne olmaz.
Rabbim emeklerimizi boş bırakmaz inanmaktan, dua etmekten vazgecme.
Inşallah tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip edecektir sizede Rabbim.

Merhaba,
Bizim 3 sene olacak bunca zaman hiç düşünmedik eşimde sorun olacağını hep bana yoğunlaştık ama artık benim her testim güzel sorunsuz çıkınca eşime döndük ve önce hareketliliğin düşük olduğunu ve bugünde 1. evre varikosel olduğunu öğrendik. ameliyat olmak istemiyor korkuyor ama burda sizin yazdıklarınızı kenedisine de okuyacağım. be keçi boynuzu kürü e vit çinko çakşır otu takviyesi yapıyorum ona. ayrıca keiboynuzu pekmezi de yedireyim o zaman KaSe18 benim eşim sarımsağa bayılır sarımsaklı yoğurt çok tüketir ama bizde etkili olmadı yada her gün düzenli tüketmediği içinde olmamış olabilir. evet yaşım geçiyor gerçekten inşallah bize de nasip olur

Öncelikle Rabbim tez tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah arkadaşım, emeklerin boşuna çıkmasın inşallah....
Düzenli olarak tüketmeyi denesin birde canım.
Eşim 2ay boyunca düzenli şekilde tüketti sarımsaklı yoğurt bol bol hemde yanında birde evicap kullanıyorduk o da cok iyi geldi bize sukurki 2ay sonra normal yolla hamile kaldım.
Tez vakitte Rabbimdileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…