- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Allahin izni ile insallah sonuclariniz yukselir .. bize de 2 tarafta da var dediler ama sol taraftaki daha ilerlemisti sagdakine gerek yok demisti bize . Gercekten tek çözüm yolu ameliyat . Allah şifa versinBenim eşimin toplam sayı 13 mlyon ileri hareketli %4, ileri hızlı hareketli sperm sayısı 3.1 milyon, morfoloji 5 canım . Kaçıncı derece varikosel olduğunu bilmiyorum ama hem sağ hemde sol varikoseli var . 25 şubatta ameliyat olacak kısmetse
Bizde ameliyattan onceYanlış yazmisim canim ileri hareketi %24 olacak
Yaa harika yükselmiş darısı bizlere inşallah yaa hamişligi de nasip eder inşallah RabbimBizde ameliyattan once
ileri hizli hareketli hic yoktu .
ileri yavas hareketli %30
Yerinde hareketli %20
Hareketsiz %50
Ameliyattan sonra
Hareketli %55 olmuş
Morfolojimiz de 2 ydi ameliyattan once
Ameliyattan sonra
%78 normal
ANORMAL %22 olmus
InsalllaaahhhhhhhhYaa harika yükselmiş darısı bizlere inşallah yaa hamişligi de nasip eder inşallah Rabbim
Varıkoseli kacıncı derecedeydı ve hangı hastane doktora ameliyat olduAslinda dogru duzgun bisey kullanmadik esim saolsun devam etmedi . :)) ameliyattan once keciboynuzu kuru kullandık toplam 1 bile olmadan esim midesini bulandiriyordu cocuk gibi burnunu kapatip iciriyordum baktim olmuyor biraktik ameliyattan sonra da caksirotu koku suyunu ve keciboynuzu özünü bu forumda gordum kullanalar varmis esime aldirdim onu da saolsun canimcim yine 2 hafta olmadan ik vik etti onu da biraktim artik ameliyat olunca gerisi takdiri ilahi dedik hicbirsey kullanmamaya karar verdik :) ve cok sukur 3 ay sonra sayimizda ve kalitesinde artis oldu .. ameliyattan once sayimiz 6.7 milyonken ameliyattan sonra 33 milyon olmus insallah daha da iyiye gider .. ameliyat olduktan sonra bi ferahlik geldi gercektrn ameliyat dışında bence baska sey fayda etmez diye dusunuyorum
Derecesini bilmiyorum ama cok ilerlemis demistik doktor bize hastaneyi tam hatirlamiyorum Istanbul cerrahiydi sanirim esimden tam ogrenip soylerim size . Doktorumuzun adi ta TUNCAY TAŞ .Varıkoseli kacıncı derecedeydı ve hangı hastane doktora ameliyat oldu
Tesekkurederim galıba 3.derece cok ilerlemişseDerecesini bilmiyorum ama cok ilerlemis demistik doktor bize hastaneyi tam hatirlamiyorum Istanbul cerrahiydi sanirim esimden tam ogrenip soylerim size . Doktorumuzun adi ta TUNCAY TAŞ .
Rica ederimTesekkurederim galıba 3.derece cok ilerlemişse
Tesekkurederim inşAllah mutlu haberı alırsınızRica ederimevet olabilir. Hastanemizin adi ISTANBUL CERRAHI .simdi öğrendim esimden
Günaydın ve geçmiş olsun uzulmeyin sakin biz de 3 aylık evliyken doktora götürdüm eşimi çocuk olmuyor diye ben uyanıklık yaptım tabi 1 yıldır evliyiz çocuğumuz olmuyor diye 1 yıl hiç bekleyemem heba edemem olacaksa en başta ne gerekiyorsa olsun neyseki eşimde varikosel çıktı 3. Dereceye yaklaşmış dedi tabi ben durumuyum hemen başka doktor koştur koştur araştırmalar yaptık 1 ay boyunca ara vermeden benim için 1 gün bir gündür çok akıllıca davrandım hızıma kendimi tebrik ediyorum ilk doktor ameliyat olsa daha iyi olur ilerde sikintinolmasin ilerlemesin diye 2. Doktor ameliyat gerek yok dedi 3. Doktor da Ameliyat olsa iyi olur sonuçta 1. Derece olsa bile bu hastalık ilerlemeden ameliyat dah iyi olur ben doktora dedim ilerde çok çocuk istiyoruz 1 tane çocukla değil neyseki kasım sonunda ameliyat oldu 1 ay olmadan hamile kalmışım allahın işine bakarmisin şok oldum ilk varikosel teşhisi çok üzülmüştüm ağlamıştım hepsi boşuna gitmiş üzüntüler bir fayda etmez allaha şükür mart ayinda 3 ay olacak ameliyat olalı ve ameliyat çok basit kolay hemen toparlandı sadec e ağrı kesici verdi Bas ka ilaç vermedi ameliyat sonraki doğal keçi boynuzu pekmezi sabah akşam bol bol yedirdim Başkada birşey yapmadık sadec e duamı eksik etmedim allahdan hiç birseyi kafaya takmadım okadar ki rahattım hamile kaldigim da 1 ay bile dolmamıştı adet olmayınca hamilelik aklıma gelmedi öğrenince şok olmuştum etkisinden cikamadim emeklerimin sonunda meyvemi aldım :)) size tavsiyem kesinlikle ameliyat olun vakit kaybetmeyin dünya hali allah korusun başka hastalık çıkmadan zaman ömür geçmeden başka doktora gidin 1 yıl evliyim 1 yıldır korunmadan hamilelik olmadı esim varikosel ameliyat olmasını istiyoruz ilerde sıkıntı olmaması için diyin doktora biz öyle yaptık 1 ay içinde halletik isimizi garantiye aldik bak göreceksin sende hamile kalırsınyeni evlisin olur ilerde muhabbeti hiç duymak istemiyorum yaşım geçiyor ne bekleyecem zamanım kıymetlidir darısı size olsun tavsiyemi mutlaka dene pişman olmazsın
Sarımsaklı yoğurt ve evicap da Rabbimin izni ile bizim mucizemiz olduArkadaslar vaıkoselimiz at kestanesı sarımsaklı yoğurt yıyerek geçmiş sanırsam ultrasyon cektırdık yok gözukuyor
Sızınle görusmüştük Allah razı olsun sarımsaklı yoğurtu sızın sayenızde tukettık evıcapta kullandık 1 ay çook çook tşkederim at kestanesıde sanırsam işe yaradı Rabbim bizede nasıp eylesın inşAllahSarımsaklı yoğurt ve evicap da Rabbimin izni ile bizim mucizemiz oldu
Rabbim daha iyi etsin inşallah canim, at kestanesi duymamıştım hiç onu nasıl kullanıyorsunuz?Sızınle görusmüştük Allah razı olsun sarımsaklı yoğurtu sızın sayenızde tukettık evıcapta kullandık 1 ay çook çook tşkederim at kestanesıde sanırsam işe yaradı Rabbim bizede nasıp eylesın inşAllah
Balen at kestanesı tablet aldım içinde aescin var bu damarlardaki iltıhapı kurutuyormuş ve üzümçekirdeğide varıkosel içün çok faydalıymış eşim kapsulunu kullandı at kestanesının ve karaüzüm yedı ac karnA geçe yatarken ama sarımsak ta çok etkılı tabıkı,,,Amin dua eden isteyen herkese tez zamanda hayırlı zamanda bana da inşAllahRabbim daha iyi etsin inşallah canim, at kestanesi duymamıştım hiç onu nasıl kullanıyorsunuz?
Tez vakitte size de nasip etsin inşallah Rabbim.
Aaa cok iyiymis canim aklimda bulunsun benimde ne olur ne olmaz.Balen at kestanesı tablet aldım içinde aescin var bu damarlardaki iltıhapı kurutuyormuş ve üzümçekirdeğide varıkosel içün çok faydalıymış eşim kapsulunu kullandı at kestanesının ve karaüzüm yedı ac karnA geçe yatarken ama sarımsak ta çok etkılı tabıkı,,,Amin dua eden isteyen herkese tez zamanda hayırlı zamanda bana da inşAllah
AminAaa cok iyiymis canim aklimda bulunsun benimde ne olur ne olmaz.
Rabbim emeklerimizi boş bırakmaz inanmaktan, dua etmekten vazgecme.
Inşallah tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip edecektir sizede Rabbim.
Merhaba,Günaydın ve geçmiş olsun uzulmeyin sakin biz de 3 aylık evliyken doktora götürdüm eşimi çocuk olmuyor diye ben uyanıklık yaptım tabi 1 yıldır evliyiz çocuğumuz olmuyor diye 1 yıl hiç bekleyemem heba edemem olacaksa en başta ne gerekiyorsa olsun neyseki eşimde varikosel çıktı 3. Dereceye yaklaşmış dedi tabi ben durumuyum hemen başka doktor koştur koştur araştırmalar yaptık 1 ay boyunca ara vermeden benim için 1 gün bir gündür çok akıllıca davrandım hızıma kendimi tebrik ediyorum ilk doktor ameliyat olsa daha iyi olur ilerde sikintinolmasin ilerlemesin diye 2. Doktor ameliyat gerek yok dedi 3. Doktor da Ameliyat olsa iyi olur sonuçta 1. Derece olsa bile bu hastalık ilerlemeden ameliyat dah iyi olur ben doktora dedim ilerde çok çocuk istiyoruz 1 tane çocukla değil neyseki kasım sonunda ameliyat oldu 1 ay olmadan hamile kalmışım allahın işine bakarmisin şok oldum ilk varikosel teşhisi çok üzülmüştüm ağlamıştım hepsi boşuna gitmiş üzüntüler bir fayda etmez allaha şükür mart ayinda 3 ay olacak ameliyat olalı ve ameliyat çok basit kolay hemen toparlandı sadec e ağrı kesici verdi Bas ka ilaç vermedi ameliyat sonraki doğal keçi boynuzu pekmezi sabah akşam bol bol yedirdim Başkada birşey yapmadık sadec e duamı eksik etmedim allahdan hiç birseyi kafaya takmadım okadar ki rahattım hamile kaldigim da 1 ay bile dolmamıştı adet olmayınca hamilelik aklıma gelmedi öğrenince şok olmuştum etkisinden cikamadim emeklerimin sonunda meyvemi aldım :)) size tavsiyem kesinlikle ameliyat olun vakit kaybetmeyin dünya hali allah korusun başka hastalık çıkmadan zaman ömür geçmeden başka doktora gidin 1 yıl evliyim 1 yıldır korunmadan hamilelik olmadı esim varikosel ameliyat olmasını istiyoruz ilerde sıkıntı olmaması için diyin doktora biz öyle yaptık 1 ay içinde halletik isimizi garantiye aldik bak göreceksin sende hamile kalırsınyeni evlisin olur ilerde muhabbeti hiç duymak istemiyorum yaşım geçiyor ne bekleyecem zamanım kıymetlidir darısı size olsun tavsiyemi mutlaka dene pişman olmazsın
Merhaba,
Bizim 3 sene olacak bunca zaman hiç düşünmedik eşimde sorun olacağını hep bana yoğunlaştık ama artık benim her testim güzel sorunsuz çıkınca eşime döndük ve önce hareketliliğin düşük olduğunu ve bugünde 1. evre varikosel olduğunu öğrendik. ameliyat olmak istemiyor korkuyor ama burda sizin yazdıklarınızı kenedisine de okuyacağım. be keçi boynuzu kürü e vit çinko çakşır otu takviyesi yapıyorum ona. ayrıca keiboynuzu pekmezi de yedireyim o zamanKaSe18 benim eşim sarımsağa bayılır sarımsaklı yoğurt çok tüketir ama bizde etkili olmadı yada her gün düzenli tüketmediği içinde olmamış olabilir. evet yaşım geçiyor gerçekten inşallah bize de nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?