- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
- Konu Sahibi jane eyre_
-
Teşekkür ederim ama ister istemez sıkılıyorum, eşim normalde böyle değildir ama ağzımda tüy bitti ama değişen bir şey yok maalesefAllah aşkına eşiniz ne kadar nazlı ya ortada elle tutulur bir sorun bile yok kocaman insanlarsınız evlenmişsiniz sorumluluk almışsınız bu ne ya böyle ergen triplerı arada üzülen hep kadınlar acaba siz onun ailesinden birine bu tavrı alsanız tepki ne olur? Ablanızla iyice istişare yapıp bir ortak çözüm bulun yıllarca birbirinizin yüzüne bakacaksınız eşinizi de karşınıza alıp düzgünce anlatın akraba olduğunuzu ve ömür boyu görüşeceğinizi. O güzel canınızı da sıkmayın:)
şimdi eşinizi siz ıslah edemiyorsanız ki sizsiniz onun sizin aileniz içerisinde en değer verdiği kişisiniz-sonuçta öyle değil midir? e bu durumda anne-baba ne yapabilir ki?Annemle babamı karıştırmak istemiyorum tabiki ama onlar zaten bu durumun farkındalar, ablamlar ne zaman anneme gelse benim eşim yok ya da onlara gidiyoruz eşim gelmiyor onlar da üzülüyor.
İlginç gerçekten yaşı kaç eşinizinTeşekkür ederim ama ister istemez sıkılıyorum, eşim normalde böyle değildir ama ağzımda tüy bitti ama değişen bir şey yok maalesef
Merhaba,daha önce bununla ilgili bir konu açmıştım.Kısaca özetlemek gerekirse 9 aylık evliyim.Evlendiğimizden sonraki ilk bayramda ablamlara ilk defa gittiğimizde eniştemin eve sonradan geç gelmesi, eniştemin eşime bir konu hakkında danışacağı bir şey için eşimi aramak yerine beni araması vb sebeplerden dolayı eşim eniştemden hiç haz etmiyor.Bu konuyla ilgili çok sonradan ablamla konuştum, ablam enişteme söylemiş ve eniştem de ben yanlış anlaşılacak bir şey yapmadım demiş ve şimdi hiç bir araya gelmemelerine rağmen konuşmuyorlar.Bu durum beni hep rahatsız etti ablama tek gittim, ya da annemlere geldiğinde görüştüm vs , ama bayram için de eşimin ablanların olmadığı vakit biz annenlere gideriz demesi sinirlerimi çok bozdu.Eşim bak ablan kendi kocasının yanında, benimle konuşmaya bile tenezzül etmediler diyor, ablamla eniştem de biz bir şey yapmadık diyor.O kadar çok arada kaldım ki ne yapacağımı bilmiyorum.Acaba annemle babam mı devreye girse diyorum ama onları da karıştırmak istemiyorum.Gerçekten zor durumdayım, bir yandan eşim diğer yandan ablam ve yeğenlerim var ,bu böyle nereye kadar devam edebilir?
29 yaşında eşim.İlginç gerçekten yaşı kaç eşinizin
Aslında ben de istemiyorum anne babamın işe karışmasını ama öbür türlü nasıl bir araya gelecekler bilmiyorum.Bence anne ve babanızı karıştırmayın. İş olmadık yerlere gelir bu sefer anne babanız da taraf olur aranız bozulur vs. Yani yanlış anlaşılma varsa oturup konuşulur çözülür. Kocaman insanların böyle tavır yapmasını goruşmemesini falan anlamıyorum ya 14 yaşında gibi o ne öyle
Yok kıskanma olduğunu sanmıyorum, mesele eniştemin kardeşinin işe girmesiyle ilgili bir durumdu eşim de yardımcı olacaktı enişteme, konu doğrudan benimle ilgili e telefon numaralarımız da var birbirinde niye beni aramadı oldu.Diğer mevzuya gelince inanın eşimin bu kadar abartacağını düşünmemiştim.Açıkçası konuyu ilk okuduğumda, eşiniz eniştenizin sizi araması dolayısı ile eniştenizden sizi kıskandığını, bunun altında artniyet aradığını sandım. Ablanız ve enişteniz de böyle düşünmüş/algılamış olabilirler mi? Ablanız ve enişteniz bu yüzden eşinize kızmış/kırılmış olabilirler mi? Ayrıca siz eşinizi az çok tanıyorsunuz, eniştenize neden eşime danışsana enişte o daha iyi bilir vs. gibi bir şey söyleyerek eniştenizi eşinize yönlendirmediniz? Eşiniz çok kaprisli biri. Ve sanırım fazlaca da artniyetli! Allah yardımcınız olsun..
Doğru haklısınız eşim babamı çok sever , babam bu mevzuda konuşsa laf edemez ama yine de bu konuda tavrı değişmez sanırım.şimdi eşinizi siz ıslah edemiyorsanız ki sizsiniz onun sizin aileniz içerisinde en değer verdiği kişisiniz-sonuçta öyle değil midir? e bu durumda anne-baba ne yapabilir ki?
çok çok kınanır eşiniz bu tutumlarından ötürü ki kınanacak durumda burda birçoğumuzun da eleştirmesine neden olduğu aşikar zaten konunun amacı da bu yani ben aile büyüklerinin bu gibi anlamsız meselelere ortak edilmesine karşıyım ha siz şu şekilde gözdağı verebilirsiniz belki; babam çok rahatsız bu saygısızlığından bir an önce kendine gel istersen aynı şeyi ben yapıyor olsaydım,arada kalan sen olsaydın kendini nasıl hissederdin filan gibi..
yani demem o ki iş sizde bitiyor,eşinizin burnunun kaf dağından inmesi lazım.
Esiniz kompleks yapmış bence. Insan taktiktan sonra herşey de sorun bulurMerhaba,daha önce bununla ilgili bir konu açmıştım.Kısaca özetlemek gerekirse 9 aylık evliyim.Evlendiğimizden sonraki ilk bayramda ablamlara ilk defa gittiğimizde eniştemin eve sonradan geç gelmesi, eniştemin eşime bir konu hakkında danışacağı bir şey için eşimi aramak yerine beni araması vb sebeplerden dolayı eşim eniştemden hiç haz etmiyor.Bu konuyla ilgili çok sonradan ablamla konuştum, ablam enişteme söylemiş ve eniştem de ben yanlış anlaşılacak bir şey yapmadım demiş ve şimdi hiç bir araya gelmemelerine rağmen konuşmuyorlar.Bu durum beni hep rahatsız etti ablama tek gittim, ya da annemlere geldiğinde görüştüm vs , ama bayram için de eşimin ablanların olmadığı vakit biz annenlere gideriz demesi sinirlerimi çok bozdu.Eşim bak ablan kendi kocasının yanında, benimle konuşmaya bile tenezzül etmediler diyor, ablamla eniştem de biz bir şey yapmadık diyor.O kadar çok arada kaldım ki ne yapacağımı bilmiyorum.Acaba annemle babam mı devreye girse diyorum ama onları da karıştırmak istemiyorum.Gerçekten zor durumdayım, bir yandan eşim diğer yandan ablam ve yeğenlerim var ,bu böyle nereye kadar devam edebilir?
Ben uzun bir zaman ablamalara lafını açmadım, ama onların annemlere her gelişinde eşimi sormaları ya da onlara gittiğimizde eşimin gitmemesi vs sebeplerden dolayı onlar da sorun olduğunu anladılar geçiştirmeye çalıştım ama sonunda söylemek durumunda kaldım.Bence hata sizde.. Eşinizin görüşünü ablanıza iletmeniz durumu sizi sıkıntıya sokan..Aile bireyleri hakkındaki görüşleri diğer bireylere iletmeyin..
Eniştenizde eşinize saygı gostermediği aşikar.. Banada aynı tavır gosterilse bende direkt iletişimde olmak istemem.. Zaten ablanızda eniştenizde adım atmaya yanaşmadığı ortada...
Ben uzun bir zaman ablamalara lafını açmadım, ama onların annemlere her gelişinde eşimi sormaları ya da onlara gittiğimizde eşimin gitmemesi vs sebeplerden dolayı onlar da sorun olduğunu anladılar geçiştirmeye çalıştım ama sonunda söylemek durumunda kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?