- 19 Mart 2020
- 441
- 93
- 53
- 30
- Konu Sahibi Umuthepvar_
Merhabalar, önceki konularimdan bilenler olacaktır. Esimi terk edip babamın evine gitmiştim. Eşim bi sekilde beni ikna etti ve geri döndüm bana verdiği sozlerden biri de geçmişi unutmak ve kendimize geldikten sonra anne ve babamın yanina gitmekti. 1 ay boyunca ses çıkarmadım onun ailesinin icine hicbir sey olmamis gibi girip çıktım gururumu hiçe saydim cunku gecmisi unutucaktik. 1 ay geçtikten sonra bana söylediği sozu hatırlattım ben sana oyle bisey demwdim dedi bittim o an ama önceki yaptıklarından sonra ağır bile gelmedi artik yalan konuşması. Kendisi 3 ay oldu babamin kapısını acmamistir ben telefonda konuşurken bile tavırlar yapıyo. Babam annem acı çekiyorlar seslerini cikaramadiklari icin kendilerini ezik hissediyorlar, annem b3niml3 yeni yeni konusmaya başladı zaten. Bende eve 2 kez gittim o da he4 gittigimde eşim mırın kırın ediyordu biliyorum. Siz olsaniz napardiniz, az önce delirdim patladım artık ben bu kadar fedakarlığı ne diye yapıyorum o zaman, teyzeml3 telefonda konuşuyorum diy3 beni çağırdı inadina yaptığını biliyorum telefonu kapattım agzima gel3ni saydım artık neden adam gibi cagurmiyosun dedim, sizin sulalenizde benim gibi adam mi var dedi bana işte sebebi de şu kimse bi halt yapmadı b3n döndüm herkes durdy yerinde gerci ordaykende biri arayip agzina geleni demedi anca beni yedi herkes. O kadar bunaldim ki gelecwk bebegimin bile sevincini yaşayamıyorum