- 21 Ağustos 2015
- 31.891
- 96.813
- 598
- 38
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Bir carparim elimin tersiyle soner macolugu.10 senedir bunu mu cekiyosunuz ciddenYa nasil anlatayim esim geri kafa biraz. Ben nereye sen oraya kafasini yasiyor defalarca konustum bu durumu ama degisen birsey olmadi. Annen babanda anlasin senin bir ailen oldugunu ve gel degince hopp cikip gidemeyecegini diyor. 10senedir boyle ama yetti diyor.
Valla cekiyorum aptal gibi iste. Aptalim benBir carparim elimin tersiyle soner macolugu.10 senedir bunu mu cekiyosunuz cidden
Ben annemin babamin israrlarindan esim hakli diyorum. Her saniye anneniz babaniz size Emir verse yada esinize nasil karsilarsiniz ben o yonden hakli diyorum anne babadir dedi sustu gittik geldik aradik ama tak ettu demekki artik. Esimin aileside bunu yapsa bende sinirlenirim
benim aile iliskikerim sizin bildiginiz gibi degil burda anlatsam 20 yil surer o yuzden yorum yok.Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz hayret ediyorum ya. Amcamın oğlunun düğünü olacak da eşim gitmeme izin vermeyecek. Geri kafalıymış da bilmem ne. Başlarım öyle kafaya.
esimede yaziyorEşiniz ,annenizle her konuşmanızı hoparlörden dinlemiyorsa; sadece anlattığınız kadarını bilir.
Annenizin, kuzeninizin düğününe gitmezseniz ayıp olacağını söylemesi de doğru.
E tamam işte. Milletin ağzı torba değil, büzemiyoruz. Elalem dedikleri 10 iqlu oluşum, dedikodu yapacak malzemeyi illa bulur. Anneniz de olsa sizi böyle darlamaya hakkı yok, siz düşünemiyor musunuz ayıp olacağını?haaa onuda dicekler iste yemin ederim dicekler
evet cok dogru arada kaldim gercekten herkes mutlu olsun iyi olsun diye diye kendim ne oldum bilmiyorum. El alem ne der diye yasamaktan biktim 32 yasindayim daraldim artikE tamam işte. Milletin ağzı torba değil, büzemiyoruz. Elalem dedikleri 10 iqlu oluşum, dedikodu yapacak malzemeyi illa bulur. Anneniz de olsa sizi böyle darlamaya hakkı yok, siz düşünemiyor musunuz ayıp olacağını?
Eşiniz de tıpkı anneniz gibi kişisel kararlarınıza saygı duymuyor işte. Pek farkları yok bana göre.
esimede yaziyor
Ya burda suclu neden ben oldum onu pek anlayamadim... benle ne alakasi var bu durumun annem surekli boyleki bana yazar benden cevap alamaz esime yazar. Hep boyleydi bilip bilmeden neden boylesiniz sizin yorumlariniz hep boyle siz sütten cikma ak kasiksiniz heraldeSiz annenize , "eşim beni göndermiyor" dediğiniz için; anneniz , eşinize de mesaj yazıyor olmasın.
Ben simdi ne yapayim bellki 3senedir gormedigim amcaoglum icin evimi terkediyim dugune gideyim. Yoksa bosanayimmi bu yuzden. Yada annemgilimi küstüreyim
evet cok dogru arada kaldim gercekten herkes mutlu olsun iyi olsun diye diye kendim ne oldum bilmiyorum. El alem ne der diye yasamaktan biktim 32 yasindayim daraldim artik
Ya burda suclu neden ben oldum onu pek anlayamadim... benle ne alakasi var bu durumun annem surekli boyleki bana yazar benden cevap alamaz esime yazar. Hep boyleydi bilip bilmeden neden boylesiniz sizin yorumlariniz hep boyle siz sütten cikma ak kasiksiniz heralde
Herkes mutlu ve iyi olmaz sizin kendinizi harcadıklarınızla. Bencil olmanız gerek demek ki. Mutlu olsun iyi olsun dedikleriniz yaptıklarınıza hiç teşekkür etti mi mesela? Eminim farkında bile değiller.evet cok dogru arada kaldim gercekten herkes mutlu olsun iyi olsun diye diye kendim ne oldum bilmiyorum. El alem ne der diye yasamaktan biktim 32 yasindayim daraldim artik
Ben konuyu kisa tutmaya calisiyorum burda 10sayfa hayatimi anlatamamki sadece size sordugum soru ne yapmaliyim esime hadu be sen kimsinmi dicem anneme gelemiyorum deyip onumu küstürcem. Soru buyduKonunuzu anlatan sizsiniz. Ne yazıyorsanız , ona yorum yapıyoruz.
valla annemgil laf edecek diye gitmek istiyorum. Yoksa gitmek istemiyorum zaten gorusmuyorum dugungen dugune ve senede 2 3 saat goruyorum oda bellkiHerkes mutlu ve iyi olmaz sizin kendinizi harcadıklarınızla. Bencil olmanız gerek demek ki. Mutlu olsun iyi olsun dedikleriniz yaptıklarınıza hiç teşekkür etti mi mesela? Eminim farkında bile değiller.
Evli çocuğuna hala direktif veren anne, eşinin hevesini isteğini kayın aileye inadından hiçe sayan bir koca. Ne denir?
Yapacağınız şey kişisel sınırınızı bu saatten sonra herkese çizmeniz. Sonradan çizmeye çalışmak hep sancılı olur ama sonunda siz kazanırsınız.
Düğüne kendi isteğiniz için mi gitmek istiyorsunuz yoksa anneniz küsecek diye mi? Düşünün.
Kendiniz istiyorsanız, eşinize bunu söylemelisiniz ancak aynı zamanda anneye de kendi istediğiniz için geldiğinizi, onun diretmesiyle olmadığının altını çizmeniz lazım.
Ben konuyu kisa tutmaya calisiyorum burda 10sayfa hayatimi anlatamamki sadece size sordugum soru ne yapmaliyim esime hadu be sen kimsinmi dicem anneme gelemiyorum deyip onumu küstürcem. Soru buydu
O zaman gitmeyin. Bakın kendi keyfinize odaklanmanız lazım artık. Çok taviz vermişsiniz iki tarafa da.valla annemgil laf edecek diye gitmek istiyorum. Yoksa gitmek istemiyorum zaten gorusmuyorum dugungen dugune ve senede 2 3 saat goruyorum oda bellki
valla annemgil laf edecek diye gitmek istiyorum. Yoksa gitmek istemiyorum zaten gorusmuyorum dugungen dugune ve senede 2 3 saat goruyorum oda bellki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?