- Konu Sahibi pembesaray
-
Neye karışıyormuş mesela? Birşey mi duymuş ya da görmüş?evlendiğimizden beri eşim anneme karşı hep mesafeliydi. sürekli bizim evliliğimize karıştığını iddia ediyor. bebeğim doğduktan sonra bir süre aynı evde kaldık. Annemin her hareketi eşime resmen batıyor. kayınpederim değişik biri. hiç kimseden çekinmez aşırı rahattır. Babam da aksine çekingendir. kayınpederimin rahatlığı beni de ilk zamanlar rahatsız ederdi. artık alıştım babam eminim rahatsız olmuştur bu rahatlıktan. doğumdan sonra çok konuşmadılar evde. eşim bu durumla alakalı da babamı suçluyor. ne yapacağımı bilemiyorum. Ailem benim için çok önemli annemin karıştığını düşünmüyorum. eşimi de seviyorum ne yapacağımı bilemiyorum. yardım edin lütfen arayı nasıl bulucam?
evlendiğimizden beri eşim anneme karşı hep mesafeliydi. sürekli bizim evliliğimize karıştığını iddia ediyor. bebeğim doğduktan sonra bir süre aynı evde kaldık. Annemin her hareketi eşime resmen batıyor. kayınpederim değişik biri. hiç kimseden çekinmez aşırı rahattır. Babam da aksine çekingendir. kayınpederimin rahatlığı beni de ilk zamanlar rahatsız ederdi. artık alıştım babam eminim rahatsız olmuştur bu rahatlıktan. doğumdan sonra çok konuşmadılar evde. eşim bu durumla alakalı da babamı suçluyor. ne yapacağımı bilemiyorum. Ailem benim için çok önemli annemin karıştığını düşünmüyorum. eşimi de seviyorum ne yapacağımı bilemiyorum. yardım edin lütfen arayı nasıl bulucam?
kimse kimseyi sevmek zorunda değil ben bunu kendi eşime de diyorum ama kesinlikle saygı olması lazım...saygısızlık yapılıyorsa ben eşime kızarım ben onun ailesine yaparsam o da bana kızsın...bence çek karşına konuş sevmesin ama en azından saygısızlık yapmasın ya da konuşmamazlık...sende o nasıl davranıyorsa ailene sende öle davranevlendiğimizden beri eşim anneme karşı hep mesafeliydi. sürekli bizim evliliğimize karıştığını iddia ediyor. bebeğim doğduktan sonra bir süre aynı evde kaldık. Annemin her hareketi eşime resmen batıyor. kayınpederim değişik biri. hiç kimseden çekinmez aşırı rahattır. Babam da aksine çekingendir. kayınpederimin rahatlığı beni de ilk zamanlar rahatsız ederdi. artık alıştım babam eminim rahatsız olmuştur bu rahatlıktan. doğumdan sonra çok konuşmadılar evde. eşim bu durumla alakalı da babamı suçluyor. ne yapacağımı bilemiyorum. Ailem benim için çok önemli annemin karıştığını düşünmüyorum. eşimi de seviyorum ne yapacağımı bilemiyorum. yardım edin lütfen arayı nasıl bulucam?
1. senin ailen senin için önemli; eşinin ailesi onun için önemli.evlendiğimizden beri eşim anneme karşı hep mesafeliydi. sürekli bizim evliliğimize karıştığını iddia ediyor. bebeğim doğduktan sonra bir süre aynı evde kaldık. Annemin her hareketi eşime resmen batıyor. kayınpederim değişik biri. hiç kimseden çekinmez aşırı rahattır. Babam da aksine çekingendir. kayınpederimin rahatlığı beni de ilk zamanlar rahatsız ederdi. artık alıştım babam eminim rahatsız olmuştur bu rahatlıktan. doğumdan sonra çok konuşmadılar evde. eşim bu durumla alakalı da babamı suçluyor. ne yapacağımı bilemiyorum. Ailem benim için çok önemli annemin karıştığını düşünmüyorum. eşimi de seviyorum ne yapacağımı bilemiyorum. yardım edin lütfen arayı nasıl bulucam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?