Eşim ve ailem

Elifff14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2020
89
47
29
Selam kızlar.. Şuan da anlık olarak yaşadığım bır durum var ve çok sinirliyim. Konu ise kendi ailem ve esim.. Artık o kadar çok canım sıkılmaya başladı ki bu konudan sürekli uyarmaktan, arada kalmaktan. Az önce annem ve babam çocukları sevmek için bize uğradılar. Her zamanki gibi eşimin suratı düştü içeri girdiler ve eşim ağız ucuyla hoşgeldiniz dedi sonrasında laptopa geçti, hiç bir şekilde konusmadi sohbet etme onlara dai bakmadi yani öyle diyim size, annemle babamda tabi eşimin yüzünü gözlüyorlar hani bişey desede konuşsak diye doğal olarak diken üstünde de oturuyorlar. Neyse annemle babama ben kas göz yaptım yani siz ona bakmayın der gibi çünkü annemle babam ikiside hasta yani ameliyatlı biraz daha insan hassas oluyor haliyle ve tek damatları ilgi alaka bekliyorlar. Sonrasında annemler kalkıp gittiler eşim geçirmedi bile.. Arkadaşlar bu olay sürekli oluyor her annem babam geldiğinde bunlar yaşanıyor, annemi babamı soracak olursanız asla bize karismazlar, rahatsiz etmezler, eşime de bu zamana kadar tek bir kötü söz etmediler Allah var.. ben herseferinde uyardım eşimi bak böyle yapma onlar yaşlı ve hasta biraz daha iyi olabilirsin yok yapısı öyleymiş ( tabi işine gelene bülbül ) öbür yandan annemle babamın üzüldüğünun farkindayim birde onları toparlıyorum herseferinde yani anlayacağınız arada kalıyorum ve üzülüyorum artık. Herneyse eşimle bı güzel tartıştım sonunda hep susmustum çünkü patladım artık. Eşimle her konuda çok iyi anlaşıyoruz severekte evlendik iki çocuğumuz var bize çok ilgilidir ama aileme karşı böyle olunca ben çok üzülüyorum sunuda belirteyim asla aralarında bişey bile geçmedi aksine babam eşime arada harçlık bile verir sıkısmayalim diye. Neyseee ben bı güzel kavgami ettim ve ona şunu söyledim sen benim aileme nasılsan bundan sonra bende senin ailene karşı böyle olucam dedimm aynılarını yapicam dedim telefonu alıp başka odaya gecicem dedim hoş yapamam daa. Sırf beni anlasın ne yaşadığımi hissetsin diye. Kızlar biraz uzun yazdim kusura bakmayın sizce yanlis mi düşünüyorum yada bı anlık sinirlemi diyyorum. Ama benim yaşadıklarımı yaşasın istiyorum ki bidaha yapmasın. Onun ailesiyle aramda çok büyük sorunlar yok bunuda belirteyim diyorum hani onlarin ne suçu var, kafam çok karışık..Aranızda benim gibi sorunu olan varmı siz çözüm olarak napiyorsunuzz. Şimdiden teşekkürler.
 
Böyle davranması için geçerli sebebi nedir?
Bir sebep olmaksızın ana babama böyle davranıyorsa onu yanımda koca diye tutmazdım.
Bir kerelik bile olsa aileme yorgundum sizinle ilgilenemedim vs diye açıklama yaptırıp özür diletmeden barışmazdım. Kaldı ki hep böyle diyorsunuz, iki çocuğunuz var, adam yıllardır böyle demek ki ama siz anca mı rahatsız oldunuz, bir de o böyle davranırken siz onun ana babasına güler yüzlü gelin mi oldunuz?
Anladığım kadarıyla hiç had bildirmemişsiniz, adam zaten ne size ne aileye saygı duymuyor, yahu böyle adamlar bana denk gelmiyor ki ağzına edip çatır çatır boşayıp kıçının üstüne oturtayım.
 
Böyle davranması için geçerli sebebi nedir?
Bir sebep olmaksızın ana babama böyle davranıyorsa onu yanımda koca diye tutmazdım.
Bir kerelik bile olsa aileme yorgundum sizinle ilgilenemedim vs diye açıklama yaptırıp özür diletmeden barışmazdım. Kaldı ki hep böyle diyorsunuz, iki çocuğunuz var, adam yıllardır böyle demek ki ama siz anca mı rahatsız oldunuz, bir de o böyle davranırken sizin onun ana babasına güler yüzlü gelin mi oldunuz?
Anladığım kadarıyla hiç had bildirmemişsiniz, adam zaten ne size ne aileye saygı duymuyor, yahu böyle adamlar bana denk gelmiyor ki ağzına edip çatır çatır boşayıp kıçının üstüne oturtayım.
İşte dediğim gibi yapısı buymuş öyle diyor bı kaç kere düzeltmeye çalıştı sonra gene aynı yani tam anlamıyla bunu yapamıyor. Yoo sürekli rahatsız oluyordum hep düzeltmeye çalıştım hep uyardım bı yerde tastim işte ne yapabilirim ki annemle babama böyle diye bosayamam ya tabi ki çözüm yolu bulucam sonuna kadar ayrıca bana ve çocuklarıma karsi çok iyi onda sorunumuz yok. Tek aileme karşı cok soğuk olması beni üzüyor
 
Bence esiniz kendini onlarin yaninda ezik hissediyor. Acaba babanizin ona harclik verdigine mi kirildi (hani ben evime bakamiyormuyum gibi)?
İçini bilemem tabii banada gelip öyle bişey demedi. Ama öyle bişey olsa bana gelip söylerdi diye düşünüyorum hani babana şöyle vermesinden gibi.. ki zaten asıl o harçlık torunlarına niyet diye.
 
Ailem bizi rahatsız etmez dediniz de Pazar Pazar hem de sokağa çıkma yasağında neden geldiler

Şu an kv gelse benim de suratım düşer Pazar günü ailemle geçireceğim günde neden geldi diye
 
X