Eşim ve ailesi can sıkıyor!

tambirleydi02

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
30
6
36
Tam da baslıktaki gibi! Aşırı canımı sıkıyorlar. Ailesi bizi bi bize bırakmıyor sürekli hergün belki günde 3-4 defa arıyolar ya sıkıldım artık. Ayrı evde yaşıyoruz evet ama sürekli tepemizde annesi kızkardeşi. Diyorum eşime “bak sürekli arıyorlar sıkıldım” diyorum “onlar ailem benim arayacaklar” diyip cıkıyor işin içinden. Hayır bide benimle aman aman cok ssamimi değiller olsalar yine batmayacak ama sürekli eşimi arıyolar bişeyler buluyolar aramak için. Sinirlendim bu duruma ben de ailemle 4-5 günlüğüne şehir dışına cıktım yine sürekli eşimin tepesindelermiş hergün her saat aramışlar. Gelmişler gitmiş eşim onlara .. falan. Ben eve gelince bi sarıldı öptü sonra tv izlemeye gitti yanıma gelmedi bile . Ben de sinirlenp salonda yattım gece :(
Şimdide aramız bozuk yarın da evlilik ilk yıldönümümüz :( ben napıcam ya bu adamla? Bir sene boyunca sürekli aileis yüzünden kavga ettik yok yine de yok sıkıldım ben artık bu ana kuzusu eşten . Evine karısına sahip cıkan eviyle karısıyla daha cok ilgilenen erkek olmak bu kadar zor olmamalı ya! Ben aileisni atsın demiyorum ama niye önceliği ben değilim de onlar anlayamıyorum

Bazı erkeklerin ailesi evlendikten sonra kıymete biner. Sizinki öyle olmuş galiba.
Yok evlenmeden önce de öyleydi aslında nişanlıyken de cok kez tartıştık aileis yüzünden ama benim aptal kafam “evlenince böyle olmayacak” falan dedi değişir dedim kendimi bitirdim.

Tam da baslıktaki gibi! Aşırı canımı sıkıyorlar. Ailesi bizi bi bize bırakmıyor sürekli hergün belki günde 3-4 defa arıyolar ya sıkıldım artık. Ayrı evde yaşıyoruz evet ama sürekli tepemizde annesi kızkardeşi. Diyorum eşime “bak sürekli arıyorlar sıkıldım” diyorum “onlar ailem benim arayacaklar” diyip cıkıyor işin içinden. Hayır bide benimle aman aman cok ssamimi değiller olsalar yine batmayacak ama sürekli eşimi arıyolar bişeyler buluyolar aramak için. Sinirlendim bu duruma ben de ailemle 4-5 günlüğüne şehir dışına cıktım yine sürekli eşimin tepesindelermiş hergün her saat aramışlar. Gelmişler gitmiş eşim onlara .. falan. Ben eve gelince bi sarıldı öptü sonra tv izlemeye gitti yanıma gelmedi bile . Ben de sinirlenp salonda yattım gece :KK43:
Şimdide aramız bozuk yarın da evlilik ilk yıldönümümüz :KK43: ben napıcam ya bu adamla? Bir sene boyunca sürekli aileis yüzünden kavga ettik yok yine de yok sıkıldım ben artık bu ana
İst kuzusu eşten . Evine karısına sahip cıkan eviyle karısıyla daha cok ilgilenen erkek olmak bu kadar zor olmamalı ya! Ben aileisni atsın demiyorum ama niye önceliği ben değilim de onlar anlayamıyorum

İsterse gün de 10 kere arasınlar ne olacak sizin evinizde olan bitenleri anlatmıyorsa, özelinizi anlatmıyorsa sizinle her konuştuğunu yetiştirmiyorsa sorun olmamalı.

Bir süre şehir dışında yaşadım ailemle her gün telefonda görüşürdüm şimdi aynı evdeyiz ayrı evde olsam aynı şehirde olsa yine görüşürüm.

Yok evlenmeden önce de öyleydi aslında nişanlıyken de cok kez tartıştık aileis yüzünden ama benim aptal kafam “evlenince böyle olmayacak” falan dedi değişir dedim kendimi bitirdim.
Bile bile lades demişsiniz; bu kadar aileci biriyle evlenilir mi. Köprüyü geçene kadar yapmış eşiniz.

Ne yaparsan yap değişmez.. Değişmesini istiyorsan ilişki koçlarından tavsiyeler al.. ilerde fesat namkör olursun benden demesi...

Eşin budur . Değişmez.

Belki törpülenir biraz. Ama bunun için en azından bi 45i devirmesi lazım.

Işin zor.

Al karşına ciddiyetle konuş.

Icabinda tehdit et. Korkut. Çeker giderim,de.

Ve vaad ettiğin her bir kelimenin arkasında dur.
Yaptım, cektim gittim de. Arkamdan gelmedi bile. Gekmesi için ben cağırdım malım cünkü. Önceye göre daha iyi aslında ama yine de akılları fikirleir onlarda. İkiz yeğenleri var sürekli onlardan bahsediyor flan . Bitek ailesiyle ilgili konusulunca yüzü gülüyor

Yaptım, cektim gittim de. Arkamdan gelmedi bile. Gekmesi için ben cağırdım malım cünkü. Önceye göre daha iyi aslında ama yine de akılları fikirleir onlarda. İkiz yeğenleri var sürekli onlardan bahsediyor flan . Bitek ailesiyle ilgili konusulunca yüzü gülüyor
Ayrılmayı düşündün mü hiç
Yani seni almaya bile gelmemesi sana ne düşündürdü?

Ne yaparsan yap değişmez.. Değişmesini istiyorsan ilişki koçlarından tavsiyeler al.. ilerde fesat namkör olursun benden demesi...
Fazla ileriye gitmeye gerek yok suan bile fesat olduğumu söyledi bikaç kere. Ben yanlış anlıyormusum ailesi beni seviyormuş falan da filan . Yemin ederim zerre sevmiyorlar .

Ailesi ile konuşuyor olması bana kötü gelmedi. Yani ailesi sürekli zırt pırt eve gidip geliyorsa, herseyinizi anlatıyorsa sıkıntı tabi ama ne bileyim, ailesini sevmeli bir insan.

Ayrılmayı düşündüm evet ona da acıkladım bu durumu ama tepkisiz kaldı sacmalama falan diyip geçiştirdi. Hiç bi şekilde yürümüyor evliliğimiz .
Görmezden gelemiyormusun ? Ailesi nin lafına bakıp size trip veya küslük yapıyormu ? mesela bana karşı doldurdular yalanlarla hemen onlara inanıp bana bela okudu bagırdı çağırdı aslı astarı varmı araştırmadan ?

Anlattıgınıza gore sadece aılesıyle sık gorusup konusması sıze dert olmus ne var bunda ben annemle kardeslerımle gunde kac kez sattlerce konuaıyorum esım trıp yapsa kızsa bosanmaya kadar gıder benım esımde konussa sıkıntı cıkarmam onlar ıcın gelıp sizinle kavga etmıyor. Sızı bırakıp onlara gıtmıyor

Ailesi ile görüşmesinde ne var anlayamadım. Senin ailen arıyor olsa eşin bu kadar aramasınlar dese ne anlarsın. Yanlışsın kusura bakma. Ne diyecek anne beni üç güne bir mi ara diyecek. Yoksa seninkiler az arıyorda ona mı bozuluyorsun.

Salonda yatmak niye? Yatak ayırmanın boşanma sebebi olduğunu biliyor musun? Basit sebeplerle evliliğinizi yıpratıyorsunuz. Yazık.

Mesela annesnin yalan söylediğini bildiği halde bana dediki der der Sende agızını tutsaydın gibisinden gitmeseydin falan dedi Ailesinin dedikleri ona çok normal geliyor yalan olduğunu bildiği halde savunuyor ?

Ailesi ile cok konuşmasıni kendinize neden kompleks yapıyorsunuz ki? Yada şöyle söyleyeyim: Haftada sadece kaç kere ailesi ile görüşse kendinizi değerli hissedeceksiniz?

Sizin aranıza fitne fesat sokmadıktan sonra sorun yok bence, bırakın istediği kadar görüşsün ailesiyle. Ben de şunu anlayamıyorum evlendikten sonra eş ailesiyle neden rekabete girilir, insanın ailesiyle arasına mesafe konulmasını istemek çok saçma. Evlenildi diye tüm hayatını eşe mi kanalize etsin insanlar, fitnelik yapmadıktan sonra kişinin ailesinin bi kenarda durmasını istemek çok bencilce.. Sonuç itibariyle o aile olmasaydı eşiniz de olmayacaktı bu açıdan bakmakta fayda var.

Belli ki eşiniz hala sütten kesilmemiş. Böyle durumlarda ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin.
Deveyi gütmenin yolu ise her gün ailesinden şikayetçi olmak değil (ki bu onu daha çok ailesine iter) eşini kendine çekmektir. Tatlı dilli olacaksın, gözüne ve gönlüne hitap edeceksin.

Back
X