- 26 Şubat 2016
- 30
- 6
- 36
- Konu Sahibi tambirleydi02
Tam da baslıktaki gibi! Aşırı canımı sıkıyorlar. Ailesi bizi bi bize bırakmıyor sürekli hergün belki günde 3-4 defa arıyolar ya sıkıldım artık. Ayrı evde yaşıyoruz evet ama sürekli tepemizde annesi kızkardeşi. Diyorum eşime “bak sürekli arıyorlar sıkıldım” diyorum “onlar ailem benim arayacaklar” diyip cıkıyor işin içinden. Hayır bide benimle aman aman cok ssamimi değiller olsalar yine batmayacak ama sürekli eşimi arıyolar bişeyler buluyolar aramak için. Sinirlendim bu duruma ben de ailemle 4-5 günlüğüne şehir dışına cıktım yine sürekli eşimin tepesindelermiş hergün her saat aramışlar. Gelmişler gitmiş eşim onlara .. falan. Ben eve gelince bi sarıldı öptü sonra tv izlemeye gitti yanıma gelmedi bile . Ben de sinirlenp salonda yattım gece 
Şimdide aramız bozuk yarın da evlilik ilk yıldönümümüz
ben napıcam ya bu adamla? Bir sene boyunca sürekli aileis yüzünden kavga ettik yok yine de yok sıkıldım ben artık bu ana kuzusu eşten . Evine karısına sahip cıkan eviyle karısıyla daha cok ilgilenen erkek olmak bu kadar zor olmamalı ya! Ben aileisni atsın demiyorum ama niye önceliği ben değilim de onlar anlayamıyorum

Şimdide aramız bozuk yarın da evlilik ilk yıldönümümüz