Eşim ve ailesi nolur yardım

Cmreasl01

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
248
84
13
35
Eşim evlendiğini idrak edemiyor ve delirmek üzereyim şimdi aramızda ne olsa ailesine anlatıyor hani birikimimiz olsa mesela o gün için başka planımız olsa bu hepsini anlatıyor ben eşimle başbaşa bir yere gidemiyorum her yere ailesiyle gitmek istiyor
İkincisi ilk gebeliğim kürtaj oldu boş gebelikten ikinci defa hamile kalmak istiyorum ama eşim bu sefer istemiyor tabi ailesi de istemiyor daha çok küçük müşüm
Üçüncüsü ise ailesini maddi anlamda benden daha çok destekçi ben ailesine destek olmasın demiyorum olsun ama bana gelince maddi açıdan sorun olmasın diyor ailesi için her desteği yapıyor ben ailesine zaman ayırmasın destek olmasın demiyorum ama evlendiğini farkına varıp aile ve eş mesafesi koysun istiyorum konuşmaya çalışınca ailemi sorun etme diyor yeni mezun oldum ben çalışmıyorum kpss ye hazırlanıyorum bana tavsiye verin ne olur

Ben 22 ediyorum eşim 24 yaşında 5 aylık evliyiz
Zaten daha cok gencsiniz... Cok yeni evlisiniz ve kafayı yemek üzeresin ve eşin cocuk istemiyor . Sen cocuk yspmak istiyorsun . Önce eşiniz ve siz bi büyüğün şöyle bi üç beş sene gecsin iyice birbirinizi tanıyın, evliliğinizin gidişatına göre cocuk yaparsınız . Ha cocuk olunca eşim eve , bana bağlanır . Aile oldugumu anlar diye böyle sacma bi düşünceye sakın kapılma . Cocuk olunca hayatın daha da zor olucak , eşin zaten toy bi cocuk daha hoş olgunlarda aileci kocalık yapmayan yapmıyor işte . Biran önce iş bulup , kendi paranı kazan canım ... Eşinlede konuş bu böyle yürümez diye ciddi ciddi .

Konusmaya calışıyorum ama yanlış anlıyor kavga ediyor benle

Daha yeni evlisin simdi bi cocuk yapma. Aranizdaki sorunlari cozmeye calisin. Evliligin ilk 1 senesinde olur tartismalar ama sen akillica hareket et. Esin seni tanisin. Bi gunun bir gunune uysun.
Eger bir seyden hoslanmiyorsan esin yaptiginda hoslanmadigini goster. Gerekirse burnunu surttur ama anlasin senin taviz vermeyecegini.
Köle gibi olma. Ha sevgi ve saygida kusur etme ama kendini onun kolesiymissin gibi gosterme.
Onsuz yapamazsin gibi algilamasin. Guclu ol, gucsuz gormesin. Ama fazla guc gösterisinde bulunup da yapabileceginin disina cikip komik olma..
Ve asla unutma tatli dil yilani deliginden cikarir.
Sen iyilikle yaklas insallah o da zamanla evliligin ne oldugunu anlar.
Hakkinizda hayirlisi insallah..

Ha en son olarak da kimsenin senin hayatin, yasamin, zevklerin, fikirlerin hakkinda söz soylemesine izin verme.
Cocuk konusunda esinle ortak karar verirsin ama kaynana gorumce bilmem ne karistirma. Asla hayatina mudahale etmeyeceklerini anlasinlar.
Sinirini iyi belirle..

Çok denedim ama şiddetli kavgamız çok bizim yoruldum bu kadar zamanda
Eeee bak kendi ağzınla diyorsun , bi de cocuk istiyorum diyosun . Yapmayın ya daha azcık yaşıyacakşarınızı tahmin edin . Görünen köy klavuz istemez. Evliliğiniz ortada zaten daha birbirinizi tanımıyorsunuz bile , cocuk neden istiyorsunuz . Üstelik kpss ye haxırlanıyorsunuz . Aklınızı oraya verin

Ha bu arada bi sorum olcak 2007 lise eşit agırlık mezunuyum . Acaba bende kpss ye girebilirmiyim? Derslere calışmak için kursa gitmem lazım mı? Yoksa evde calışabilirmiyim?

Ya iki oglum var ben anlamiyorum arkadas bu yeni evlenen ciftlerin yakasina yapisma durumunu. Nedir yani her hafta sonu gorusmeyiverin oglunuzla. Maddi yardim olur hadi isler ters gitti bir muddet yardima ihtiyaclari var diyelim de omru billah somuru sistemine donusturmelerinide anlamiyorum.

Valla konulari okudukca kendimden korkuyorum. Bende boyle olmam ins

nasıl ailesine para versin veremez ha belki sıkışık olurlarsa sizden de borç isterlerse öyle verirsiniz.her şeyi ailesine anlatan deyince genelde bu hataya kadınlar düşer.ben kendi ailemle görüşmüyorum mesela ama bunu eşimin ailesi bilmiyor bana da ağzından falan kaçırma dedi çok karşı böyle şeylere vala tavsiye vermek isterdim ama çok hatası var

Kızlar yazmıştır mutlaka da bi de ben diyim.. oturmayan, problemli, evlendiğini bile farketmeyen bi adama çocuk vermeyi bi süre erteleyin bence.. huzursuzluğunuz hat safhaya çıkıcak eşiniz ailesinin ağzına baktığı için gebelik ve doğum sıkıntılı geçicek.. şu durumda bu kadar bunalmışken hormonlar tavanken artı lohusalık var bi de ay düşünmek bile istemiyorum çok büyük sıkıntı..
Tavsiyem sınavınıza hazırlanın.. eşinizle didişmeyin.. eşlerin birbirine alışması gereken bi süre var o süreyi tanıyın kendinize.. kızgınlıklarınızı değil üzüntülerinizi dile getirin ama çookk uzatmadan çünkü erkek beyni uzun cümleleri kavrayamıycak ve bıdı bıdı diycek kadar kıt...
ailesini şikayet etmeyin zamanla hem sizi hem ailesinin tavırlarını kendi mukayese eder zaten.. erkekleri hanımlarından kaçıran ve karşısına geçmesine neden olan en büyük sebep ailelerinin kendilerine şikayet edilmesi... biraz kıdeminiz olsun hakkından gelirsiniz hepsinin... sadece biraz sabır... önceliğiniz sınavınız olsun lütfen

Flört döneminiz ne kadar sürdü, o zamanlar da böyle ailesine düşkün müydü? Çocuk fikrini epey bir süre ertele zaten. Sınavına çalış atan biran önce. Eşinin mesleği ne başka şehire atanma ihtimaliniz olur mu sınavı kazanırsanız? Böyle erkekler değişirmi bilmem rahmetli babama annem ve kardeşlerimle birlikte söylenirdik yine değiştiğni görmedik. O yüzden gittim kendiliğinden olmuşunu buldum.

Öncelikle tüm yorumlarda,sınava çalışıp iş sahibi olmanı söyleyen tüm hemcinslerini dinle ve önce mesleğini eline al....Eşine güzellikle, kırıldığın noktaları anlat,yuvanızın mahremini ailesiyle paylaşmasını önlemek için empati kurdurmaya çalış....Bu tür denge kuramayan erkekler, malesef uzun zaman geçmesine rağmen,çok az değişiyorlar.....Artık buna odaklanma ne kadar odaklanırsan, o kadar kavga çıkar...Şu durumda bebeği ertele ve önceliğini sınava ver...

Tavsiyeyi sana degil eşine vermek lazim...[/QUOTE
Tavsiye ilede değişmez içinde insanlık duygularından yoksunsa sabaha kadar durma tavsiyelerde bulunalım boşa kürek çekmek demek konu sahibi işin çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…