Ben 22 ediyorum eşim 24 yaşında 5 aylık evliyizYaşlarınız kaç ? Kac senelik evlisiniz.
Konusmaya calışıyorum ama yanlış anlıyor kavga ediyor benleTavsiyeyi sana degil eşine vermek lazim...
Zaten daha cok gencsiniz... Cok yeni evlisiniz ve kafayı yemek üzeresin ve eşin cocuk istemiyor . Sen cocuk yspmak istiyorsun . Önce eşiniz ve siz bi büyüğün şöyle bi üç beş sene gecsin iyice birbirinizi tanıyın, evliliğinizin gidişatına göre cocuk yaparsınız . Ha cocuk olunca eşim eve , bana bağlanır . Aile oldugumu anlar diye böyle sacma bi düşünceye sakın kapılma . Cocuk olunca hayatın daha da zor olucak , eşin zaten toy bi cocuk daha hoş olgunlarda aileci kocalık yapmayan yapmıyor işte . Biran önce iş bulup , kendi paranı kazan canım ... Eşinlede konuş bu böyle yürümez diye ciddi ciddi .Ben 22 ediyorum eşim 24 yaşında 5 aylık evliyiz
Konusmaya calışıyorum ama yanlış anlıyor kavga ediyor benle
Eeee bak kendi ağzınla diyorsun , bi de cocuk istiyorum diyosun . Yapmayın ya daha azcık yaşıyacakşarınızı tahmin edin . Görünen köy klavuz istemez. Evliliğiniz ortada zaten daha birbirinizi tanımıyorsunuz bile , cocuk neden istiyorsunuz . Üstelik kpss ye haxırlanıyorsunuz . Aklınızı oraya verinÇok denedim ama şiddetli kavgamız çok bizim yoruldum bu kadar zamanda
Kızlar yazmıştır mutlaka da bi de ben diyim.. oturmayan, problemli, evlendiğini bile farketmeyen bi adama çocuk vermeyi bi süre erteleyin bence.. huzursuzluğunuz hat safhaya çıkıcak eşiniz ailesinin ağzına baktığı için gebelik ve doğum sıkıntılı geçicek.. şu durumda bu kadar bunalmışken hormonlar tavanken artı lohusalık var bi de ay düşünmek bile istemiyorum çok büyük sıkıntı..Eşim evlendiğini idrak edemiyor ve delirmek üzereyim şimdi aramızda ne olsa ailesine anlatıyor hani birikimimiz olsa mesela o gün için başka planımız olsa bu hepsini anlatıyor ben eşimle başbaşa bir yere gidemiyorum her yere ailesiyle gitmek istiyor
İkincisi ilk gebeliğim kürtaj oldu boş gebelikten ikinci defa hamile kalmak istiyorum ama eşim bu sefer istemiyor tabi ailesi de istemiyor daha çok küçük müşüm
Üçüncüsü ise ailesini maddi anlamda benden daha çok destekçi ben ailesine destek olmasın demiyorum olsun ama bana gelince maddi açıdan sorun olmasın diyor ailesi için her desteği yapıyor ben ailesine zaman ayırmasın destek olmasın demiyorum ama evlendiğini farkına varıp aile ve eş mesafesi koysun istiyorum konuşmaya çalışınca ailemi sorun etme diyor yeni mezun oldum ben çalışmıyorum kpss ye hazırlanıyorum bana tavsiye verin ne olur
Tavsiyeyi sana degil eşine vermek lazim...[/QUOTE
Tavsiye ilede değişmez içinde insanlık duygularından yoksunsa sabaha kadar durma tavsiyelerde bulunalım boşa kürek çekmek demek konu sahibi işin çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?