öncelikle 5 aylık evlisin ve zaten bir kürtaj yaşamıssın dr lar önermez kürtaj ve düşükten sonra 6 ay gebeliği çünkü o da düşebilir.. 22 yaşındasınız evet daha küçük ve yeni evlisin bence tadını çıkarmaya bak. bazen erkekler bu sürece çok geç alışır. bir anda mod değişmiyor o yüzden biraz sabırEşim evlendiğini idrak edemiyor ve delirmek üzereyim şimdi aramızda ne olsa ailesine anlatıyor hani birikimimiz olsa mesela o gün için başka planımız olsa bu hepsini anlatıyor ben eşimle başbaşa bir yere gidemiyorum her yere ailesiyle gitmek istiyor
İkincisi ilk gebeliğim kürtaj oldu boş gebelikten ikinci defa hamile kalmak istiyorum ama eşim bu sefer istemiyor tabi ailesi de istemiyor daha çok küçük müşüm
Üçüncüsü ise ailesini maddi anlamda benden daha çok destekçi ben ailesine destek olmasın demiyorum olsun ama bana gelince maddi açıdan sorun olmasın diyor ailesi için her desteği yapıyor ben ailesine zaman ayırmasın destek olmasın demiyorum ama evlendiğini farkına varıp aile ve eş mesafesi koysun istiyorum konuşmaya çalışınca ailemi sorun etme diyor yeni mezun oldum ben çalışmıyorum kpss ye hazırlanıyorum bana tavsiye verin ne olur
Çok denedim ama şiddetli kavgamız çok bizim yoruldum bu kadar zamanda
Bazen dayanamıyorum ve kafamı böyle olunca derse veremiyorum bana eşim hiç değişecek gibi gelmiyorÇok çabuk yorulmuşsunuz daha çok yeni evlisiniz.
BUkadar kavgalar çekilmez haller hayra alemet değil
Bence her ikinizde daha küçüksünüz hayatınıza bakın gezin eğlenin yiyin ve en önemlisi şükür edin.Ardından olgunlaşacak ve daha iyi kararlar vereceks,n,z.
Sonrasında bebekçik gelir inşallah ,ailesi konusunda hiç dayatma yapma bir zaman sonra anlar umarım
Evliliğiniz bir otursun bakalım .Ayrıca evin ihtiyaçlarını karşılıyor ve sizin isteklerinize cevap veriyorsa hiç bakmayın rahat olun.Kendi düşünsün bunları...
Farkındayım ama içime atıncada illa bir yerden belli ediyorum öfkeli olduğumuEvliligin daha rayına yorumamis görünüyor ve bu cocuk icin hazir degilsiniz demektir. Esin daha 2 aile arasindaki dengeyi bile saglayamamisken simdilik çocuğu unut canım.Aslina bakarsan bu aileye duskun erkek meselesi bir evlilikte olabilcek en kotu seylerden biri. Sakın esinizin ailesini esinize kotulemeyin elestirmeyin diyor uzmanlar bunu yapabilmek zorundayiz yoksa kötü olan biz oluyoruz. Isin zor valla
Çocuğu isteme sebebim hem çocukları çok sevdiğim için hem ilk zamanlarda Evliliğimizde bu sorunların olmasından dolayı idi belki idrak eder diye düşündüm eşim ama şimdi yorumları görünce daha mantıklı düşünmeye başladımBöyle konuları okuyunca da şaşırıyorum vallahi;ben 2 senelik evliyim,kpssyi de kazandım atandım cok şükür,iyi bir işim var,25 yaşındayım ama bebek için cesaret edemiyorum,ya sorumluluğunu kaldıramazsam diye korkuyorum..Allah en hayırlı zamanda nasip etsin tabi ki ama sizin cesaretinize şaşırdım doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?