eşim ve ailesi

elaburak

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
378
178
23
40
Bir yıllık evliyim eşim çok iyi bir insan ama ailesine çok fazla düşkün ikimizde ailelerimizden uzaktayız çalıştığımız kurumda tanışıp evlendik yakın bir zamanda da babasını kaybetti onu anlıyorum zor bir durum hep yanında olmaya çalışıyorum ama lafları çok kırıcı olabiliyor malesef mesela önce annem sonra sen diyor, sen ailem değil ailemin bir parçasısın diyor (ki bana karşı çok soğuk bir ailesi var), önceliklerim değişti diyor ne yapacağımı nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum. Bazen aileni al mutlu mesut yaşayın diyip çekip gidesim var ama onuda yapamıyorum çoluk çocuğum yok iyi bir işim var ama hemen kestirip atmak istemiyorum. Bir akıl verin bana????

Babasını kaybettiyse psikolojik olarak etkilenmiş olabilir. Daha önceden bu tavırları yokken, babasının kaybıyla ortaya çıktıysa olası sebep bu. Hele erkekler kadınlar gibi dışarı vuramayıp içine attıkça kafayı sıyırma noktasına geliyorlar. Erkekler duygusal konularda bizden daha dayanıksız.

Bir de annesi dolduruşa getiriyor da olabilir mi?

O cümleleri sinir anında söylediğini varsayıyorum.
İyi biri derken, nası biri mesela?
Çünkü o cümleleri sarf eden birinin vazgeçilmez olabilmesi İçin çok geçerli nedenleriniz olmalı bana göre..

Babasını kaybettiyse psikolojik olarak etkilenmiş olabilir. Daha önceden bu tavırları yokken, babasının kaybıyla ortaya çıktıysa olası sebep bu. Hele erkekler kadınlar gibi dışarı vuramayıp içine attıkça kafayı sıyırma noktasına geliyorlar. Erkekler duygusal konularda bizden daha dayanıksız.

Bir de annesi dolduruşa getiriyor da olabilir mi?
annesinin dolduruşa getirdiğini zannetmiyorum öyle bir kadın olduğunu düşünmüyorum ama insanları düşününce belli olmaz diyorum

Çünkü o cümleleri sarf eden birinin vazgeçilmez olabilmesi İçin çok geçerli nedenleriniz olmalı bana göre..
bende vajinusmus vardı çok yardımcı oldu hiç suçlamadı beraber doktor doktor dolaştım benin tükendiğim zaman beni ikna etti falan

Babasını kaybedince kendini kötü hissetmiştir,vicdanen evli olmasaydım şimdi yanımda olurdu diyordur. Üstüne gitmeyin biraz zaman tanıyın ona

ve sinir anında değil normal bir zamanda söyledi

ne demek annem senden once gelir canim bana esinin dediği hic mantikli gelmedi.cocugun yokken iyi dusunmeni tavsiye ederim.

Babasının ölümü etkilemiştir tabii de sizin duyduklarımız da çok ağır. Bir süre daha duruma bakın yine önce anam annamm diye gezerse gönderin anasının yanına. Bir daha da geri almayın. Kalsın orada.

bir uzman yardımı teklif edin. burda babasını kaybetti diye 2 yıl eşiyle birlikte olmayan bir kadın vardı. belki onunda travması büyüktür. siz çabalayın baktınız adam d atık yok ondan sonra yol çizersiniz.

Babasının ölümü etkilemiştir tabii de sizin duyduklarımız da çok ağır. Bir süre daha duruma bakın yine önce anam annamm diye gezerse gönderin anasının yanına. Bir daha da geri almayın. Kalsın orada.
aynen öyle yapasım var ama öfkeyle hareket etmek istemiyorum.

bende vajinusmus vardı çok yardımcı oldu hiç suçlamadı beraber doktor doktor dolaştım benin tükendiğim zaman beni ikna etti falan

Yani güzel bişi yardım etmesi ama afedersin biraz da kendi için değil mi bu yaptığı?
Tek artısı bu mu bu Adamın?
Tabiki suçlayamaz, kendinizi aşağı çekmeyin lütfen.
Sağlık problemi neticede.
Allah korusun kanser olsanız oh eşim beni suçlamadı diye sevinecek misiniz?
Bu erkekleri biraz fazla şımartıyoruz bence biz kadınlar.
Adamın yaptığı sıradan şeyleri çok gözünüzde büyütmüşsünüz.
Bi zahmet yani, hayat arkadaşı değil mi adı...yapacak tabi.hayatın her türlü hali var.

Yani güzel bişi yardım etmesi ama afedersin biraz da kendi için değil mi bu yaptığı?
Tek artısı bu mu bu Adamın?
Tabiki suçlayamaz, kendinizi aşağı çekmeyin lütfen.
Sağlık problemi neticede.
Allah korusun kanser olsanız oh eşim beni suçlamadı diye sevinecek misiniz?
Bu erkekleri biraz fazla şımartıyoruz bence biz kadınlar.
Adamın yaptığı sıradan şeyleri çok gözünüzde büyütmüşsünüz.
Bi zahmet yani, hayat arkadaşı değil mi adı...yapacak tabi.hayatın her türlü hali var.

haklısınız ne diyim!!

böyle düşününce ben daha fazla özveride bulundum!!

Babasının kaybından ağır saçmalamış,belki ailenin diğer bireyleri de böyle söylemlerde bulunmuşsa onlardan etkilenmiş olabilir.
Beni ailesinin parçası olarak en fazla arkadaşlarım görür,
Kocam benim ailemdir,o beni öyle görmüyorsa cehennemin kör dibi onundur.

Bir yıllık evliyim eşim çok iyi bir insan ama ailesine çok fazla düşkün ikimizde ailelerimizden uzaktayız çalıştığımız kurumda tanışıp evlendik yakın bir zamanda da babasını kaybetti onu anlıyorum zor bir durum hep yanında olmaya çalışıyorum ama lafları çok kırıcı olabiliyor malesef mesela önce annem sonra sen diyor, sen ailem değil ailemin bir parçasısın diyor (ki bana karşı çok soğuk bir ailesi var), önceliklerim değişti diyor ne yapacağımı nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum. Bazen aileni al mutlu mesut yaşayın diyip çekip gidesim var ama onuda yapamıyorum çoluk çocuğum yok iyi bir işim var ama hemen kestirip atmak istemiyorum. Bir akıl verin bana????

Bir tek bana mı normal geldi ki.
Bana da sorsalar ben de "önce annem, sonra sen" derdim. Sonuçta annem benim hayata birlikte başladığım kişi, eşim sonradan geliyor. Gidebilir de hayatımdan bir gün.

Bir tek bana mı normal geldi ki.
Bana da sorsalar ben de "önce annem, sonra sen" derdim. Sonuçta annem benim hayata birlikte başladığım kişi, eşim sonradan geliyor. Gidebilir de hayatımdan bir gün.

iyide kimse demiyor ki annesini sevmesin yada önem vermesin anne başka eş başka evlenince aile oluyorsun!! ailenin parçası değil!! yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum o benim ailem diğerleri annelerimiz babalarımız kardeşlerimiz hayatımızın bir parçası olmuyorlar mı??? o zaman biz niye aile kurduk??

Back
X