Eşim ve ailesi

Benmle kusup esimi cocugumu aramadilar diyorsun belki siteminde haklisin ama onlarda kucuk olarak ogullarinn once aramasini beklemislerdir...cocugunu gondermeyerek bir yere varamazsin esini kendin de sogutursun sen gorusme hakkindr ama esine ve cocuguna karismaya hakkim yok

6 yıllık evliyim bu sorunlar evlendiğim gğnden beri oldu ogulları ile kavga edip. Eni aramadılar ger yerden engellediler vs 1,5 yıldır görüşmüyorduk anneler gününde olay patlak verdi konum var sonuçmu yine onlar haklı 1 haftadır baba evindeyim bebeğimi almakla tehdit ediyor şimdide.
Bebeğini falan alamaz istediği kadar tehdit etsin. Hep diyorum eş değil ailelerlede evlenilior malesef kapıyı kapattın herkea dışarda kalır muhabbeti olmuyor malesef hele bu eş körü körüne anneci ise. Allah akıl fikir versin eşinize.

Keşke eşinizi tek göndermeseydiniz siz de gitseydiniz, belli ki ailesi size karşı iyi doldurmuş ve haklı olduklarına inandırmışlar

Mutlaka bir yerde patlak veriyor merak etme cocuk için bahanesi zaten unrunda olan cıkar gelirdi şimdi yok sen küçüksün ben büyüğüm bilmem ne böyle ailelerin Allah bin belasını versin ocakları sönsün evleri tepelerine çöksün inşallah çok doluyum bu konuda

Bebeğini falan alamaz istediği kadar tehdit etsin. Hep diyorum eş değil ailelerlede evlenilior malesef kapıyı kapattın herkea dışarda kalır muhabbeti olmuyor malesef hele bu eş körü körüne anneci ise. Allah akıl fikir versin eşinize.
Amşn ama bugun yine gördüm ki hiç bişey değişmemiş aynı adam

Ailesinden kopmak istemiyor , özlemiş demek ki ..
Kızınızı kullanmayın bırakın gitsin onların da torunu çünkü .
Hem olayda çok büyük bir olay değil ben küslük olacak bir mesele göremedim .
200 TL nin Lafı mı olur yani 200 TL için küsülür mü ?

Baştaki görüşmelerine ben engel olmadım kendi tercihleri. Geçen yıl ki bayramda k.p bayram öncrsi görümceden olan toruna( 15 yaşında ve her bayram harçlık şu bu yapmışızdır) 200 tl harçlık kıyafet ve yemeğe götürmemizi eşimi arayıp söyliyor, eşimde benim çocuğumun ilk bayramı babasının emrşvakisi üzerine, hele benim çocuğuma onlar görümceden için, yapsın ben zaten yaparım diyor. Bayram gelince görğmce hiçbişey yapmayınca eşimde yapmıyor. Neyse biz bunu problem yapmıyoruz ama k.v. k.p eşimle kavga ediyor harçlık vermedik diye. Olay burdan geliyor
Çok gereksiz bi konuymuş. Lise çağında çocuk. Bi harçlık vermek gerekirdi zaten. Daha ilk bayramı dediğinize göre sizinki daha bebek. Kıyaslamanız çok gereksiz. Anne babasının yapacağıyla sizinkide bir değil. Onlar bunları hergün yapıyor zaten. Ortada öyle kin tutacak bi mesele yokken çocuğunuzun babanne dededen mahrum kalması haksızlık.

Çocuğum daha olmadan evlendiğimin ertesi torun torun deyip bebeğim olunca1 gün arayıp sormadılar. Benim 70 yaşındaki annem (baköak zorunda da değil) kreşe bakıyıcıya güvenemyip evladıma bakıyo. Ve böyle bi anne k.v. bozuntusundan laf işitiyo. Sebepte k.v. nin bana sarfettiği söz üzerine bu sözde oğlum senle evlendiğinden beri ağlıyorum. Okadar çok şey barındırır ki bu laf annemde hayırdır kızımın bi yanlışı mı oldu evlendiğinden beri ağlıyomuşsun bunun üzerinr k.v. çemkirdi. Ama onun ailesi melek yapılanlar unutuluyo
benimde annem bakacak.annem kayinvalideden büyük kvalide kafa terelelli.kp tutmus sen ise başlayınca annen(kvalide) isi biraktircam sıralı baksınlar bilmem ne.kendi bi gece degil bi saat dayanamaz.kvalide çalışmayı seviyor ben ona baktirmak istemiyorum.annemle kayinpeder konusmuyor.bu yüzden kendi anneme baktirinca torununu goremicegini düşünüyor.öyle ilk torun diye heves ama ben güvenmiyorum hic birine kvalideme isi biraktirdigi ile kalır.insallah calismaya devam eder kvalidem.cahil bir kafa ile yetişsin istemiyorum.

Benim babaannemle annem arasinda da çok büyük problemler olmuş zamanında. Ama ben her bayram mutlaka giderim babaannemin elini öpmeye. O annemle onun arasında geçen şeyler ve geçmişte kalmış. Sonuçta ben onların torunuyum ve bayramda gidip onların elini öpmek adettendir ve her bayramda giderim. Hani siz engel olsanız da çocuğunuz büyüyünce illa ki gidecek onların yanına. Boşuna şimdiden engel olup eskiden annen gondermiyordu seni konumuna düşmeyin

Çok gereksiz bi konuymuş. Lise çağında çocuk. Bi harçlık vermek gerekirdi zaten. Daha ilk bayramı dediğinize göre sizinki daha bebek. Kıyaslamanız çok gereksiz. Anne babasının yapacağıyla sizinkide bir değil. Onlar bunları hergün yapıyor zaten. Ortada öyle kin tutacak bi mesele yokken çocuğunuzun babanne dededen mahrum kalması haksızlık.
Aynen çok doğru soylemissiniz. Biri lise çağında öğrenci paraya ihtiyacı olan biri diğeri ise daha bebek. Bizim sülale de bebeklere verilmez bayramda para, öğrenci okuyan falan varsa onlara verilir.

Aynen çok doğru soylemissiniz. Biri lise çağında öğrenci paraya ihtiyacı olan biri diğeri ise daha bebek. Bizim sülale de bebeklere verilmez bayramda para, öğrenci okuyan falan varsa onlara verilir.
Bizde vermişlerdi, iki aileninde ilk torunuydu tabi. İlk dedelik heyecanıyla bayramda harçlık vermek istediler heralde. Ama gerek yok bence. Dediğiniz gibi diğerinin ihtiyacı var en azından.

İyi akşamlar arkadaşlar, eşimin ailesi ile evlendiğimiz günden bugüne kadar sorunlu bi ilişkim oldu, kaynanalık yapmaya çabalayan bir adet k.v., örümcelik yapmaya çabalayan bir adet görümce. Çok olaylarımız oldu şimdi bunları anlatıpta konuyu uzatmak istemem. Eşim bu olayların neresindeydi derseniz benim haklılığım ortada olduğu için sağolsun yanımdaydı, ailesi ile 1 yıldan fazladır görüşmüyoruz. K.v. bana olmadık laflar etti neyse keza annemede. Bende haklı olarak görüşmek istemedim konu annemede gelince. Eşimlede ailesi bu olaylar üzerine görüşmedi 1 tane evladım var( Allahım herkesin evladı ile benimkinide bağışlasın) torunlarını bile bu 1 senelik süre zarfında nasıldır iyi midir falan filan sormadılar, önemli mi benim için önemli değil, her neyse geçenlerde eşim belki benden çekiniodur şudur budur deyip özlemişlerdir onlar utanmıyosa ben utandırayım deyip evladım ile gittiler, bende babane dede görsünler dedim, neyse görmüşler etmişler. Eşime bayramda annenlere bayramlaşmaya giderken tek gidersin, tamam şu bu geçen götürdün ama el kadar yavrunun halini hatrını sormayıpta alışkanlık haline getirip evladım tekrar gidemez dedim. Eşim sanki olan olaylar hiç yaşanmamış gibi benle kavga etti. Siz olsanız nasıl düşünürsünüz. Ben haksız mıyım
Ekleme yapıyım arkadaşlar: kavga sebebimiz geçen sene bu zamanlar bayram öncesi k.p. eşimi arıyor görümceden olan 15 yaşındaki toruna 200 tl bayram harçlığı kıyafet ve yemeğe götürmemizi söyliyor( her bayram harçlığını falanda verirdik) eşimde bu emrivaki üzerine görümceden için; benim evladımın ilk bayramı o yapsın ben zaten yaparım diyor. Her neyse bayramda görümce tarafından bir harçlık falan olmuyor. Biz bunu mesele etmiyoruz. Ama k.v. ve k.p. neden harçlık vermedik diye bizle kavga ediyor. Olay buradan çıkıyor ve bende yine bir bayram günü evladımı göndermek istemiyorum
Hiç bir eş ailesinden kopmaz sen her gün gül , güllük gulistanlik hayat yasat onlar bir kez gülsün hemen herşey değişir ... Bence hiç problem etmeyin versin alsın ne yapıyorsa yapsın ... Bunun önüne geçmek ailesi ile gorumemek den yada kopmaktn gelmiyor ... Huzursuzluk vermek isteyen her şekilde veriyor

Back
X