İki maaşlı eve icra getirecek kadar coktu. Eğer kardeşinin gerçekten ihtiyacı olsa yine de gözüm gormezdi helal hoş olsun derdim ama sırf keyfinden işini begenmedi mekan acicam dedi. Açtık onu da batırdı çalışmaya gönlü yokKredi çok mu fazlaydı. Sizin adınıza çok üzüldüm.
ogullari, gezmeye de goturebilir. bi yere goturmus olmasi somurme filan degil bence. siz vaktinde dogru seylere tepki gostermemissiniz, alismislar iste.Arıza değil bu. Kullanılmak istemiyorum artık daha fazla. Bana da yazık değil mi 9 yıldır çalış çalış yedir. Çocuğuma bir lira yatırım yapamadım. İhtiyacı olsa amenna. Ne bileyim bir doktora gider, ya da gidemeyecek durumu olur biz götürürüz ama hala gezmek derdinde olmaları haksızlık değil mi
Peki kaynınızdan paranızı alamadınız mı?Götürür. Beni sinirlendiren beni kullanmaya arada kaynatmaya çalışmaları. Annemi doktora götürüyorum diyeceğine babamı goturcem dese problem olmazdı. Ha bu arada gönülden ister miyim babasını götürmesini hayır tabiki çünkü yıllardır çocuğumun rizkindan kısıp onların borcunu ne zorluklarla ödüyorum o daha gezme peşinde. Biraz düşünceli davransinalr istiyorum . Ben birine böyle birşeye sebep olsam bir daha bişey istemeye cekinirim
Hayır. Hiç de öyle bir niyetleri yok . Beni üzen de bu arsizlik zatenPeki kaynınızdan paranızı alamadınız mı?
İşte o zaman ona tepki verecektiniz ve o parayı onlardan alacaktiniz. Büyük bir miktar miydi?Hayır. Hiç de öyle bir niyetleri yok . Beni üzen de bu arsizlik zaten
Terbiyesizler işte ne gerek var doğruyu söyleseler ne olacak sankiBabasi akraba ziyaretine baska bir ile gidecekmiş 3 saatlik yol.Evlerinin az ilerisinde otobüs var ve herhangi bir sağlık sorunu yok. Ama Eşim götürüp getirmiş. Bana annemi doktora goturcem demişti.ben de kv gelince ne dedi doktor var mı bir sorun dedim kem kum etti anladim
bence de eşinizin yalan soylemem sebebi adam sizin vereceginiz tepkiden korkuyo kavga çıkmaması icin yalan söylüyor ama diger konularda kesinlikle haklisinizEşiniz neden babasını götüremiyor.
Böyle şeyleri mesele edip neden kocanızı yalan söylemek durumunda bırakıyorsunuz?
Kaynınızdan paranızı alabildiniz mi?
Şartlarınıza evet derse denemeyi düşün. Sen görüşmüceksin çok seviyosa ailesini gitsin görüşsün. Zaten bayılmıyolar gelini görmeye sırf etraf laf eder düşünceleri var. Resmen yıllarca kullanmışlar sizi. Ben sizin yerinizde olsaydım icralık olunduğu zaman ortalığı ayağa kaldırırdım sabrınız varmış.Merhaba. 9 yıllık evliyim. Bir çocuğum var. Evliligimin başlangıcını anlatayım. Eşimin ailesi durumumuz yok dedi diye ben de iyi niyetlerine inanarak eşyadır evdir dugundur herşeyi eşim ve ben borçlanarak yaptık. İki yıl içerisinde borcumuzu bitirdik derken eşim kardeşi için bir kredi kendi çekti diğerine de kefil oldu. Bu arada ben hamileydim çocuğumuz olacak ya ödemezse ne yaparız diye karşı çıktım. Beni kötü ilan ettiler aile içinde . Ve dediğim gibi de birkaç ay sonra odememeeye başladı. Bizim doğum çocuk masrafı derken bunlar eklendi icralar şunlar bunlar çok zor zamanlar geçirdik. Daha yeni toparliyoruz 9. Yılda. Buraya kadar tamam yaşandı bitti önümüze bakalım diyebiliriz ama bu süreçte eşimin ailesi bir kere bile bana kızım seni de zor durumda bıraktık bütün maaşın bizim borçlara gitti gibi bir dusuncede olmadı.Her zaman benimle zıt, inat, hadsizce davrandılar. En son gecen hafta kv bize geldiğinde eşimle birlikte bana bir yalan söylediklerini fark ettim. Küçük bir yalandi ama çok sinirlendim demek ki yıllarca benim samimiyetimi somurmusler kimbilir belki büyük yalanlar da var. Kavga çıktı haliyle. Ben artık dayanamadigimi ve boşanmak istedigimi söyledim. Yıllarca maddi manevi beni suistimal ettiklerini söyledim. Eşim çocuk için tekrar düşün dedi. Ben ise şöyle bir şart kostum. Bana bir daha asla en ufak bir konuda yalan söylememesini,birşey gizlememesini ve artık ailesiyle görüşmek istemediğimi söyledim. Kendisi istediği gibi gidip gelsin ama ben gerçekten artık yüzlerini görmek istemiyorum kendimi enayi gibi hissediyorum. Bunlara eşim henüz cevap vermedi şu an ayriyiz. Sizce ailesiyle görüşmeyi isyememek çok ağır bir şart mı oldu? Bu şekilde evlilik yürür mü
Doğru karar. Bence geri adım atmayın .Merhaba. 9 yıllık evliyim. Bir çocuğum var. Evliligimin başlangıcını anlatayım. Eşimin ailesi durumumuz yok dedi diye ben de iyi niyetlerine inanarak eşyadır evdir dugundur herşeyi eşim ve ben borçlanarak yaptık. İki yıl içerisinde borcumuzu bitirdik derken eşim kardeşi için bir kredi kendi çekti diğerine de kefil oldu. Bu arada ben hamileydim çocuğumuz olacak ya ödemezse ne yaparız diye karşı çıktım. Beni kötü ilan ettiler aile içinde . Ve dediğim gibi de birkaç ay sonra odememeeye başladı. Bizim doğum çocuk masrafı derken bunlar eklendi icralar şunlar bunlar çok zor zamanlar geçirdik. Daha yeni toparliyoruz 9. Yılda. Buraya kadar tamam yaşandı bitti önümüze bakalım diyebiliriz ama bu süreçte eşimin ailesi bir kere bile bana kızım seni de zor durumda bıraktık bütün maaşın bizim borçlara gitti gibi bir dusuncede olmadı.Her zaman benimle zıt, inat, hadsizce davrandılar. En son gecen hafta kv bize geldiğinde eşimle birlikte bana bir yalan söylediklerini fark ettim. Küçük bir yalandi ama çok sinirlendim demek ki yıllarca benim samimiyetimi somurmusler kimbilir belki büyük yalanlar da var. Kavga çıktı haliyle. Ben artık dayanamadigimi ve boşanmak istedigimi söyledim. Yıllarca maddi manevi beni suistimal ettiklerini söyledim. Eşim çocuk için tekrar düşün dedi. Ben ise şöyle bir şart kostum. Bana bir daha asla en ufak bir konuda yalan söylememesini,birşey gizlememesini ve artık ailesiyle görüşmek istemediğimi söyledim. Kendisi istediği gibi gidip gelsin ama ben gerçekten artık yüzlerini görmek istemiyorum kendimi enayi gibi hissediyorum. Bunlara eşim henüz cevap vermedi şu an ayriyiz. Sizce ailesiyle görüşmeyi isyememek çok ağır bir şart mı oldu? Bu şekilde evlilik yürür mü
O kadar çaba fedakarlık yapmışsınız ,borçlar vs şimdi ardık yaşadıklarınızdan yorulmuşsunuz aslında eşiniz çok büyük bir yalan söylememiş hoş değil tabiki fakat belkide normal bir akraba gezmesine babamı götürcem deseydi belki tepki verirsiniz diye annem hasta doktora götürcem demiş olabilir bu tür ufak yalanlar ailesiyle görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin dicem fakat neticede ailesi mesafe koymayı deneyin kestirip atacağınıza sizin aslında bundan ziyade geçmişte üzerinize bir hayli yük almışsınız artık ufak şeylere bile katlanamaz olmuşsunuz yorulmuşsunuz çünküMerhaba. 9 yıllık evliyim. Bir çocuğum var. Evliligimin başlangıcını anlatayım. Eşimin ailesi durumumuz yok dedi diye ben de iyi niyetlerine inanarak eşyadır evdir dugundur herşeyi eşim ve ben borçlanarak yaptık. İki yıl içerisinde borcumuzu bitirdik derken eşim kardeşi için bir kredi kendi çekti diğerine de kefil oldu. Bu arada ben hamileydim çocuğumuz olacak ya ödemezse ne yaparız diye karşı çıktım. Beni kötü ilan ettiler aile içinde . Ve dediğim gibi de birkaç ay sonra odememeeye başladı. Bizim doğum çocuk masrafı derken bunlar eklendi icralar şunlar bunlar çok zor zamanlar geçirdik. Daha yeni toparliyoruz 9. Yılda. Buraya kadar tamam yaşandı bitti önümüze bakalım diyebiliriz ama bu süreçte eşimin ailesi bir kere bile bana kızım seni de zor durumda bıraktık bütün maaşın bizim borçlara gitti gibi bir dusuncede olmadı.Her zaman benimle zıt, inat, hadsizce davrandılar. En son gecen hafta kv bize geldiğinde eşimle birlikte bana bir yalan söylediklerini fark ettim. Küçük bir yalandi ama çok sinirlendim demek ki yıllarca benim samimiyetimi somurmusler kimbilir belki büyük yalanlar da var. Kavga çıktı haliyle. Ben artık dayanamadigimi ve boşanmak istedigimi söyledim. Yıllarca maddi manevi beni suistimal ettiklerini söyledim. Eşim çocuk için tekrar düşün dedi. Ben ise şöyle bir şart kostum. Bana bir daha asla en ufak bir konuda yalan söylememesini,birşey gizlememesini ve artık ailesiyle görüşmek istemediğimi söyledim. Kendisi istediği gibi gidip gelsin ama ben gerçekten artık yüzlerini görmek istemiyorum kendimi enayi gibi hissediyorum. Bunlara eşim henüz cevap vermedi şu an ayriyiz. Sizce ailesiyle görüşmeyi isyememek çok ağır bir şart mı oldu? Bu şekilde evlilik yürür mü
Babasi akraba ziyaretine baska bir ile gidecekmiş 3 saatlik yol.Evlerinin az ilerisinde otobüs var ve herhangi bir sağlık sorunu yok. Ama Eşim götürüp getirmiş. Bana annemi doktora goturcem demişti.ben de kv gelince ne dedi doktor var mı bir sorun dedim kem kum etti anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?