Eşim ve ailesi

Kredi çok mu fazlaydı. Sizin adınıza çok üzüldüm.
İki maaşlı eve icra getirecek kadar coktu. Eğer kardeşinin gerçekten ihtiyacı olsa yine de gözüm gormezdi helal hoş olsun derdim ama sırf keyfinden işini begenmedi mekan acicam dedi. Açtık onu da batırdı çalışmaya gönlü yok

ogullari, gezmeye de goturebilir. bi yere goturmus olmasi somurme filan degil bence. siz vaktinde dogru seylere tepki gostermemissiniz, alismislar iste.

hakkinizda hayirlisi.

kocanız aile olmanın bilincine ulaşamamış anne kuzusu. Ne kadar emeklerle bir ilişkiyi yürütmeye çalışıyorsunuz ve kocanızın umrunda bile olmuyor. İstekleriniz gayet makul görüşmeyin bence de. Kocanızın ihtiyaç dışı yardımlarını engelleyin.

Peki kaynınızdan paranızı alamadınız mı?

Borcunuzu isteyin yavaş yavaş ödesinler. Böyle bir şey olabilir mi??
Bir arkadaştan aldığım 1 lira bile dert olur unutursam diye.
Bence kesinlikle görüşmeyin, çok haklısınız..

Terbiyesizler işte ne gerek var doğruyu söyleseler ne olacak sanki

Eşiniz neden babasını götüremiyor.

Böyle şeyleri mesele edip neden kocanızı yalan söylemek durumunda bırakıyorsunuz?

Kaynınızdan paranızı alabildiniz mi?
bence de eşinizin yalan soylemem sebebi adam sizin vereceginiz tepkiden korkuyo kavga çıkmaması icin yalan söylüyor ama diger konularda kesinlikle haklisiniz

Şartlarınıza evet derse denemeyi düşün. Sen görüşmüceksin çok seviyosa ailesini gitsin görüşsün. Zaten bayılmıyolar gelini görmeye sırf etraf laf eder düşünceleri var. Resmen yıllarca kullanmışlar sizi. Ben sizin yerinizde olsaydım icralık olunduğu zaman ortalığı ayağa kaldırırdım sabrınız varmış.

Yalanin buyuklugunu kucuklugunu hic umursamadan cevap beriyorum cunku siz evlisiniz asla yalan konusmamasi lazim. Ayrica gercektende maddi manevi somurulmussunuz. 9 yilda ancak toprlanmak ne demek. 9 yil maddi acidan az bir zaman degil. Cocugunuzun rizki bir de.. esiniz bunu hic mi umursamadi. HaklisiniZ

Doğru karar. Bence geri adım atmayın .

Biz kadınlar eşimizin ailesinin ayağının altına altın kilim de sersek asla yetmez ve yetmeyecektir. Bence isabet olmuş. Asla şöyle bi düşünceye kapılmamak lazım aman eşimin ailesine iyi olayım eşim de beni sevsin hayır efendim sömürdükçe sömürürler iliğini kemiğini kurutana kadar. anladım ki iyi niyet fayda etmiyor nankörlere.

daha yeni toparlaniyoruz 9 yilda cumlesine kadar okudum sonrasini okumadim
9yil baskalarinin keyfi icin beni dinlemeyen kocamin hacizini parasizligini icrasini cekicem oylemi?
tas catlasi 1 sene ne yapabilecegine bakar, bu kapi bu sapi der bitirirdm.
evlilkk kutsaldir kafasinda senelerce sayilmadigim evliligi eziyetini borcunu cekmezdim. cekmedim de. 9 yil dile kolay.

O kadar çaba fedakarlık yapmışsınız ,borçlar vs şimdi ardık yaşadıklarınızdan yorulmuşsunuz aslında eşiniz çok büyük bir yalan söylememiş hoş değil tabiki fakat belkide normal bir akraba gezmesine babamı götürcem deseydi belki tepki verirsiniz diye annem hasta doktora götürcem demiş olabilir bu tür ufak yalanlar ailesiyle görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin dicem fakat neticede ailesi mesafe koymayı deneyin kestirip atacağınıza sizin aslında bundan ziyade geçmişte üzerinize bir hayli yük almışsınız artık ufak şeylere bile katlanamaz olmuşsunuz yorulmuşsunuz çünkü

Ben eşimin ailesi ile mesafeliyim. Yani görüşüyorum ama. Nadiren . Başka şehirde yaşıyoruz zaten. Sene de bi kaç kere görüyorum. Eşim gidiyor. Istediği kadar kalıyor. Annesine tarla işi yapıyor. Ablası dul. Ona yardımcı oluyor. Görümcemi ben de severim o iyidir. Ona ben de yardım ederim.

Şu ana kadar bir sorun olmadı. Eşiniz sorun yapmazsa yürür bu şekilde...

Çok çok haklısınız o para da illaki onlardan çıkar ama eşiniz gibi insanlar değişmiyor malesef ailem diye öldükce kendi çekirdek ailesi olmayacak haberi yok . Kesenizi esinizden ayırın kendisieve bakmak zorunda sonuçta millete yedirecegine evladına yedirsin

Yalan söylemek zorunda mi bırakıyorsunuz acaba ? Çok mu baskıcısınız ?

Hiç görüşmemek olmaz arada çocuk varsa.

En aza indirmek en doğrusu. Bayramı , düğünü var bunun, bir yerden patlak verir .

Bende benzer durumdayım eşim ailesi ile görüşüp konuşuyor ben ne konuşuyorum ne görüşüyorum bir tek bayramda gidip bir el öpüp çıkıyorum eğer eşiniz bunu kabul ederse yuvanizi dagitmayin böyle de yürüyor çünkü ama sizin de ona karismamaniz lazım yine mi onlarla konuşuyorsun yine mi gittin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…