Eşim ve ailesi

Baskı derken şöyle . Bu kadar sıkıntıya rağmen bir kere Allah razı olsun demeyen, sanki ben her yükü çekmek zorundaymisim gibi bana kotu davranan , beni aile olarak görmeyen bu insanlara daha fazla destek olmak istemiyorum. Bu baskiysa evet

Yurur yurur canm en iyisini yapmissin 9 yildir somurulmus esin akli varsa seni secer

İlk icra geldiğinde boşanmalıydınız.
Ailemiz bizi elin sorumsuz hıyarının it kardeşinin borcunu ödeyeyim diye okutmuyot.

Nasil ya kayninizin kredisini siz ödediniz yani? Eşiniz bu duruma nasil bir sey demiyor ben buradan sinirlendim ne hakla siz ödersiniz o krediyi peki kayninizin ya da ailesinin bu duruma açıklaması ne

Neden ödediniz eşiniz bir yerden bulup ailesinden alip ödeseydi. 9 yil bir de

Ama eşinizin ailesi ve yardımcı olmak isterse engelleyemezsiniz ki .

Bende otobüsle gitmesindense babamı ben bırakmak isterim.
Esim engellerse kirilirim

Arkadasim boyle birseye sen cekinirsin ben cekinirim karsindaki insan yuzsuzse cekinmez, babam zamaninda amcama kredi cekmis tabi ki amcam odememis hem de yillar onceki kriz doneminde sonra babamn maasini haciz falan derken babamn maasi komple krediye gidiyordu ve bu surecte kimse yanimzda degildi cocuklugum yoklukla gecti anlayacan hem de bos yere, annem hasta bakti, tarlada calisti hep onlarin borcu icin babam ek is yapti geceleri evi gecndirebilmek icin oysaki o borc olmasa biz cok rahat olurduk hey neysr biz borcu bitrdik rahat ettik annemler yine amcamlarla gorusuyor ama eski samimiyet yok, annem birgun amcamlara oturmaya gitmis birsey icin o sirada amcamn oglu gelmis ve yengemle beraber soylenmeye baslamis meger amcamin oglu babamdan kredi cekmesini istemis babamda kabul etmemis ama insanlardani yuzsuzluge bak birde cekmedi diye trip atiyorlar, annem deliye dondu kadinin hali hala gozumun onunda zamaninda cektigi sikntilar geldi aklina babamla feci kavga ettiler babam kabul etmedin o yuzden soylemedim sana desede annem zor sakinlesti...yani bu insanlar yuzsuzse isteginiz hic de cok degil gorusmeyin

Kesinlikle haklisinz kararinizdan vaz gecmeyin esinz yola gelsin

Neden yürümesin ki sonucta size ve evliliginize zarar veriyorsa görüsmemek en dogal hakkiniz. Is esinizde bitiyor bu durumda.

Seven adam çocuk için tekrar düşün demez, en başta sana ve çocuğuna bunları yaşatmaz. Pişman olsa bile sizi vazgeçirmek için çocuğu düşün diyor, demiyor ki özür dilerim bir daha olmaz eşeklik ettim verdiğim parayı da geri alacağım falan. Acı ama kocanız sizi sevmiyor yeterince değer vermiyor. Bulmuş sizi sömürüyor işte neden hala şart koşuyorsunuz ki? Bir 9 sene daha gitsin diye mi?

Diyorsun ya kv bana kıymetimi bilen şeyler söylemedi diye, kocan kıymetini biliyor mu ki kv den bekliyorsun.

Ben benzer bir durum yaşamıştım tamam bir daha olmayacak demişti ve kardeşlerine verdiği borçları isteyip bir şekilde eksik de olsa toplamıştı o günden beri de daha borç konusu açılmadı.

Üzücü ama haklisiniz

Aynı durum işte

Ha bu arada kaynım ve kayinbabam da ickici insanlar. İsteseler şimdiye kadar içkiye sigaraya verdikleri parayla borç odenirdi. O yüzden bu kadar doluyum. Tamam normalde ailelerimize destek olalım ama böyle olunca insan kullanmaktan başka bişey değil. Üstelik buna karşılık benim aileme ise kuruş faydamiz olmadı babam kanser hastası yıllardır tedavilerine toplu taşımayla gidiyor

Ha bu arada kaynım ve kayinbabam da ickici insanlar. İsteseler şimdiye kadar içkiye sigaraya verdikleri parayla borç odenirdi. O yüzden bu kadar doluyum. Tamam normalde ailelerimize destek olalım ama böyle olunca insan kullanmaktan başka bişey değil. Üstelik buna karşılık benim aileme ise kuruş faydamiz olmadı babam kanser hastası yıllardır tedavilerine toplu taşımayla gidiyor götür desem eşime bin bahane buluyor

Yalana sebep siz olabilir misiniz

Ben sizin yerinizde olsam ilk ödemediğinden boşardım ,resti çekerdim siz çok geç kalmışsınız ,
Ayrıca kardeşine parayı elden vermedi hesaptan gönderdiyse icra başlatın ,paranızı alın ,
Belki de sizin haberiniz yok bu kredi işide yalan hibe etti size ödetiyor

Siz bunca zaman bir sürü konuda sömürülmenize ses etmemiş.katlanmışsınız.Ama,babasını arabası ile götürüp eşinizin bunu sizden saklaması ve yalan söylemesine bozulup patlamışsınız.Şimdi bunu kime anlatsanız,'' Bunda ne varki'' der.Bence de bunda ne var ki.Sizi anlayabiliyorum.Kızmakta sonuna kadar haklısınız.Ama,eşinizin ailesi ile görüşüp görüşmemek sizin sorununuza çözüm olur mu?Bilemedim.Neticede siz görüşmeseniz bile eşiniz aynı kafada devam eder,sizin emeklerinizi hoyratça kullandırtmaya devam ederse,sizin görüşüp görüşmemeniz neyi değiştirirki.Babasının ,anasının sağlık sorunu olsun,bir yere götürüp getirme olsun,bu tür meseleler zaten olur,olacaktır.Bunlar normal olan şeyler. Bunun dışında, bu koca sizi ve kendini maddi açıdan aile üyelerine her türlü paspas etmeye devam eder.Evliliğinizi bunca sıkıntıyı çektikten sonra böyle bir sebeple bitirmeyin bence.Ailesiyle görüşmeme şartınızın bir ehemmiyeti yok.Daha etkin kararlar alın.Eğer çalışıyorsanız. Eşinize hiçbir konuda maddi destek vermeyeceğinizi ,evi geçindirme işini tamamen onun yapması şartını koyun.Bakalım kabul edecek mi?

Tek bir olay değil ama biriken çok şey olmuşsa ve hiçbir şekilde ailesini savunamiyorsa bu ağır bir şart değil.kendisi istediği şekilde görüşebilir ama aramıyor bile..bizler cektigimizle kalıyor ve Allah a havale ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…