- 27 Nisan 2012
- 15.724
- 18.889
- 498
eşiniz kılını kıpırdatmıyorsaRezillik demişsin de kapı kapı dolaşmış ben oradan gitmek istediğimde valizimi hazırladığımda eşim kılını oynatmadı benimde sevgilisinden başka yardım isteyecek bir tanıdığım yoktu orada izbe bir yer.rezillik istenmediğin yerden gitmek için çabalamak mı eşinin orda olduğumu öğrenipte gelmemesi veya çok sonra gelmesimi
Hala kp pasifliği diyorsunuz adamlar istemiyor sizi istemiyor , eşiniz de demiş ben kendim gidicem aileme sen gelme diye hala neyin ısrarı bu ?Siz görümcesiniz sanırım bu kadar yükseldiğinize göre.kimseye yapıştığım yok .onlarda çöpten almadı beni kadın haddini bilse ben niye durduk yere böyle tepkiler vereyim.kim ister bunları yaşamak .size yapılan haksızlıklara susup boyun mu eğiyorsunuz siz .görümce kim beni evden kovacak .burada eşimin babasının ve eşimin pasifliğinin kurbanı oldum ben.bunu neden görmüyorsun
Hala kp pasifliği diyorsunuz adamlar istemiyor sizi istemiyor , eşiniz de demiş ben kendim gidicem aileme sen gelme
Yahu nato mermer nato kafasınız hala.Arsıza çok yüz verme tepene çıkar demişler.pes olan kısmı ne yapana değil yaptırana bakın bir de bu ahkam kesenler yerimde olsa ne yapardı tamam ablacım istemiyorsan bir daha gelmem mi derdi hadi ordan ya güldürne beni
Ay hanımlar bırakın ne hali varsa görsün.Ne yapayım sevindireyim mi onu daha önce babasına evime gelmesin demiştim kızın.o naptı çocuğumun doğum gününde ailesinden bir gün sonra çıktı geldi.geldiğine pişman ettim laflarımla kalamadı bizde
Gitmemek onu sevindirmek değildir ki . İnsanın biraz kendisine saygısı olur.Ne yapayım sevindireyim mi onu daha önce babasına evime gelmesin demiştim kızın.o naptı çocuğumun doğum gününde ailesinden bir gün sonra çıktı geldi.geldiğine pişman ettim laflarımla kalamadı bizde
Sizin amacınız ne ben anlamadımNe yapayım sevindireyim mi onu daha önce babasına evime gelmesin demiştim kızın.o naptı çocuğumun doğum gününde ailesinden bir gün sonra çıktı geldi.geldiğine pişman ettim laflarımla kalamadı bizde
Ay allah aşkına git. Hatta kocan gitmezse bile sen git. Bi paçavraya çevirsinler seni ailece de rahatla. Yüzsüzlüğün bu kadarı.Ne yapayım sevindireyim mi onu daha önce babasına evime gelmesin demiştim kızın.o naptı çocuğumun doğum gününde ailesinden bir gün sonra çıktı geldi.geldiğine pişman ettim laflarımla kalamadı bizde
Ya haklı da olabilir belki bilemem.Ay allah aşkına git. Hatta kocan gitmezse bile sen git. Bi paçavraya çevirsinler seni ailece de rahatla. Yüzsüzlüğün bu kadarı.
Haklı da olsa haksız da olsa insan istenmediği yere gitmez ki bu üslüpla ve davranışla haklı olması bana göre imkansız.Ya haklı da olabilir belki bilemem.
Haklı bile olsa gidilmez bence ya.
Rezillik üstüne rezillik çıkmış madem gitme işte daha ne.
Utanma olmayınca...Yahu nato mermer nato kafasınız hala.
Size eşiniz demiş ki gelme artık ben kendim gidecegim.
Hala hangi yüzle gideceksiniz oraya merak ettim ?
Rezilliğin biri bin para be.
Israrla gidecegim diye yapışmaktan hakikaten utanmıyor musunuz ?
ille kapıdan mı kovsunlar sizi ?
Böyle mi ikna olacaksınız.
Hayret bir şey yaw.
Eline fırsat geçmiş hala çocuklar gibi gidecegim de gideceğim.
E git madem bizene.
Yoluşmalarınız az gelmiş anlaşılan, az daha yoluşun.
Tövbeler olsun ALLAH'ım evlerden ırak.
Allah aşkına o lafları eden birinin haklı olma ihtimali var mı? Çıkış noktası haklıysa bile o kavgadan sonra artık haksız.Ya haklı da olabilir belki bilemem.
Haklı bile olsa gidilmez bence ya.
Rezillik üstüne rezillik çıkmış madem gitme işte daha ne.
Hala sevindireyim diyor ya.Ne yapayım sevindireyim mi onu daha önce babasına evime gelmesin demiştim kızın.o naptı çocuğumun doğum gününde ailesinden bir gün sonra çıktı geldi.geldiğine pişman ettim laflarımla kalamadı bizde
Utanma olmayınca mı:)neden utanayım ki utanılacak bir şey yapmadım benUtanma olmayınca...
Adamların pasifliğinin kurbanı mı?Siz görümcesiniz sanırım bu kadar yükseldiğinize göre.kimseye yapıştığım yok .onlarda çöpten almadı beni kadın haddini bilse ben niye durduk yere böyle tepkiler vereyim.kim ister bunları yaşamak .size yapılan haksızlıklara susup boyun mu eğiyorsunuz siz .görümce kim beni evden kovacak .burada eşimin babasının ve eşimin pasifliğinin kurbanı oldum ben.bunu neden görmüyorsun
Ne küfrü nerden okudun olayı sen küfür geçiyo mu ortadaAdamların pasifliğinin kurbanı mı?
Adam ses etmemiş yılmış ya, kavganız anında da ortamı terk etmiş.
Senin çocuğunu yanına almıyor oluşunu dahi "Bırak çocuğumu!" diye bir posta da kpe çıkışırsın o sinirle, bir de onun üzerine yürürsün diye yorumluyorum. Bilememiş adam ne yapacağını, şimdi bir de tüm suç onda mı oldu? Senin tüm küfürlerinin suçu, adamın pasifliği mi?
Yuh.
Ne küfrü nerden okudun olayı sen küfür geçiyo mu ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?