Eşim ve ailesi

eşiniz kılını kıpırdatmıyorsa
siz gidecek bir yöntem yok çocuk da var bir zahmet terminale bırak beni diyebilirdiniz tavırla
sakın gurur murur demeyin o yok çünkü

Hala kp pasifliği diyorsunuz adamlar istemiyor sizi istemiyor , eşiniz de demiş ben kendim gidicem aileme sen gelme diye hala neyin ısrarı bu ?

Ne yapayım sevindireyim mi onu daha önce babasına evime gelmesin demiştim kızın.o naptı çocuğumun doğum gününde ailesinden bir gün sonra çıktı geldi.geldiğine pişman ettim laflarımla kalamadı bizde

Yahu nato mermer nato kafasınız hala.
Size eşiniz demiş ki gelme artık ben kendim gidecegim.
Hala hangi yüzle gideceksiniz oraya merak ettim ?
Rezilliğin biri bin para be.
Israrla gidecegim diye yapışmaktan hakikaten utanmıyor musunuz ?
ille kapıdan mı kovsunlar sizi ?
Böyle mi ikna olacaksınız.
Hayret bir şey yaw.
Eline fırsat geçmiş hala çocuklar gibi gidecegim de gideceğim.
E git madem bizene.
Yoluşmalarınız az gelmiş anlaşılan, az daha yoluşun.
Tövbeler olsun ALLAH'ım evlerden ırak.

Ay hanımlar bırakın ne hali varsa görsün.
Yesinler birbirlerini ayol.
Lafın tamamı deliye söylenirmiş.
Salın gitsin.

Gitmemek onu sevindirmek değildir ki . İnsanın biraz kendisine saygısı olur.
İstenmediğin yere gidipte ne yapacaksın ?
İstemiyor işte adamlar , eşin de istemiyor eee daha ne yani.

Sizin amacınız ne ben anlamadım
gerçekten size üzülmüştüm ama yani ne yapmaya çalışıyorsunuz nereye varmak istiyorsunuz anlamadım .
Iş bulun yazıyorum , kendinizi güçlendirin giderseniz yuvanız daha kötü olacak yazıyorum cevap yok belki gerçekten burdaki hanımların dediği gibi amacınız inatlaşmaktir

Ay allah aşkına git. Hatta kocan gitmezse bile sen git. Bi paçavraya çevirsinler seni ailece de rahatla. Yüzsüzlüğün bu kadarı.

Ay allah aşkına git. Hatta kocan gitmezse bile sen git. Bi paçavraya çevirsinler seni ailece de rahatla. Yüzsüzlüğün bu kadarı.
Ya haklı da olabilir belki bilemem.
Haklı bile olsa gidilmez bence ya.
Rezillik üstüne rezillik çıkmış madem gitme işte daha ne.

Haklı da olsa haksız da olsa insan istenmediği yere gitmez ki bu üslüpla ve davranışla haklı olması bana göre imkansız.

Utanma olmayınca...

Allah aşkına o lafları eden birinin haklı olma ihtimali var mı? Çıkış noktası haklıysa bile o kavgadan sonra artık haksız.

Hala sevindireyim diyor ya.
Kaostan kavgadan zevk alıyorsunuz bence.
Gidip biraz daha yoluşmak niyetiniz belli.
Niyetiniz ayrılmak değilse gitmeyin bir iki kavga rezillik daha yaparsanız kocanız da yeter der haberiniz olsun. Onları sevindirmeyeyim derken komple boşanırsınız. O zaman eminim daha çok sevineceklerdir.
Yani sevindirmeyim derken daha da sevindirmezse niyetiniz gidin tabii.
Kimse bu kadar hır gür istemez. Bir çeker iki çeker.

Hayır zaten boşanacak adam o sırada bosanirdi sizden o kadar olay olmuş yine peşinizden gelmiş mi gelmiş üzerinden bu kadar zaman geçmiş niye boşansın. Kendi hayatınıza bakin sizi mutsuz huzursuz eden insanlarla bir arada olmanın ne manası var

Adamların pasifliğinin kurbanı mı?
Adam ses etmemiş yılmış ya, kavganız anında da ortamı terk etmiş.
Senin çocuğunu yanına almıyor oluşunu dahi "Bırak çocuğumu!" diye bir posta da kpe çıkışırsın o sinirle, bir de onun üzerine yürürsün diye yorumluyorum. Bilememiş adam ne yapacağını, şimdi bir de tüm suç onda mı oldu? Senin tüm küfürlerinin suçu, adamın pasifliği mi?

Yuh.

Ne küfrü nerden okudun olayı sen küfür geçiyo mu ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…