Eşim ve ailesi

Görümce o evin kızı ve o ev bir yerde onun da oluyor burada sen kimsin diyecek olan kişi görümce, sizin o aileyle bir kan bağınız yok veya görünen o ki artık manevi bağınız da yok. Siz bir aile kurdunuz diye sizi kabullenmek zorunda da değiller. Yaptıklarınız yenilir yutulur değil, geri dönüşü de pek yok, bunca rezillikten sonra da sizi içlerine kabul etmezler, yedi kat elden bir farkınız yok. Sığıntı gibi gideceğinize, ortamı gereceğinize hiç gitmeyin. Psikolojiniz iyice bozulur, sizin de huzurunuz kaçar. Bir yandan sizin tarafınızdan bakıp, sizin iyiliğiniz için yorum yapıyoruz aslında.

Ki sizi de istemiyorlar zaten; pasiflikten bunu anlayın. Benim annem babam da sessiz ve pasif kalırdı ama bu torunları hatrınaydı ve büyük kavgaları kaldıracak yaşta olmadıkları içindi, istemediklerini çok iyi biliyordum. Yengemin geleceğini duyunca hayıflanır, balkondan arabadan indiğini gördüklerinde pofflamaya, niye geldi ki bu demelere başlarlardı. Büyük ihtimal şöyle muamele göreceğiniz ortama girmeyin, küçük düşmeyin.

Siz sormadan söyleyeyim hem gelinim hem görümce, kayın ailem ile kuvvetli bağlarımız var, kendi küçük gelinim ile abla kardeş gibiyiz. Bir gün işler çirkinleşir ve görümcem bana bu eve gelmeyeceksin dese o eve girmem, burnum yere düşse eğilip almam. O eve girecek olan kocam ve çocuğumdur.

Anneniz de hata yapmış, zorla yamamaya çalışır gibi. Umarım kızmazsınız ama sizin iyiliğiniz için diyorum. Bırakın hırsı ne halleri varsa görsünler diyin. Gönderin kocanızı çocuğunuzu keyif yapın.

Haklısın canım

İstenmediğiniz yere gitme ısrarınız neden?
Anne/babasının evi orası,görümceniz gelme diyince güzelce burası x annenin/babanın evi ben onları görmeye geliyorum diyemediniz mi?
Öte yandan o ayıp etmiş hesabı ödedim vs diyerek ama sizin tarzınız da çok sevimsiz. Yerinizde olsam ne ödediyse fazlasını eline tutuşturur,bir daha da muhattap olmazdım. Siz kapı kapı gezip duymayanlara da duyurmuşsunuz giderayak.
Haklı olduğunuz yerler var ama tarzınız çok yanlış ve haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.

Tatlım evlendigimizden beri kayinvalidem heep yuvamı karıştırmış bir kadin.neyse gorumcemlede aram muhtesem değil ama düşmanlığım yok balık basdan kokar mantigindayim gorumcemi suçlanıyor ugrasmiuorum işin gerçeği kaale bile almıyorum artık.benim kayinvaledede başka şehirde yaşıyor eşim yılda 1 2 gidiyor ben gitmiyorum vallah oda gelmiyor ki iyi yapıyor gelmemekle gerek yok sinirlerimi germeye bence sende kafanda büyütme madem anlasamiyirsunuz esin tek gitsin umursama bile

Ya siz insanların kızına "bilmem nerene sok" diye küfür edip, sonra yemeyip içmeyip sevgilisinin annesine teyzesine şikayet ettikten sonra o eve tekrar girebileceğinizi nasıl düşündünüz gerçekten?
Karşınızda başka türlü insanlar olsa olay saç baş kavgaya dönermiş de ailesi seviyelerini bozmadıkları için saçlarınız kafanızda çıkabilmişsiniz o evden. Bu saatten sonra gidip ne yapacaksınız?

"Burası annemin babamın eviiii" deyince öyle olmuyor maalesef. Orası küfür ettiğiniz kadının annesinin babasının evi. Kimse de oğluyla evlisiniz diye şu seviyede bir tartışmaya göz yummak zorunda değil.
İstemiyorlar sizi belli ki. Zorla gitmeye çalışıp daha fazla huzursuzluk aramayın.

Kusura bakmayın ama siz kimsiniz de kadının kaynanasının evine gidiyorsunuz? Ayrıca size ne kaç kere evlenmesinden size niye dert oluyor?isterse 10 kere evlenir o onun kendi özel hayatı.
Ve sizde birgün boşnabilisiniz hayat bu ne olacağı belli olmaz.
İstediğiniz kadar haklı olun bu laflardan sonra yüzde yüz siz haksızsınız.Bizimde sevmediğimiz insanlar var
Ama biz sizin gibi UCUZ davranmak yerine bir daha konuşmamayı tercih ediyoruz.
Ayrıca orası sizin annenizin evi DEĞİL.Orası o kadının anne babasının evi siz elsiniz.

Bu kadar yüzsüz olmayın istemiyorlar sizi haklı olarak ne diye ısrar ediyorsunuz gitmekte.
Biri gelip bizim evimizde bizim kızımıza böyle iğrenç laflar etse kan çıkar adamı çiğ çiğ yerler şimdi diyeceksiniz ki polisi ararım bu ülkede adam öldürüpte rahat rahat dolaşıyor insanlar siz hala polis diyosunuz. siz dua edin o aileye ki sizin seviyenize düşmemisler.istediğiniz kadar haklı olun haksız durumdasınız artık.
Bide kadının kaynanasinin evine gitmişsiniz.ne hakla?hangi sıfatla?benim yengem eşimin ailesine gidip benden bahsedecek ve ben bunu onun yanına bırakacam ha? Siz bence şükredin o insanlara ve eşinize ki bu yaptıklarınızı yanınıza bırakmışlar.
Size bir tavsiye bu çirkeflik ve ucuzlukla bir yerde barınamazsınız biraz seviyeli olun bunu sizin iyiliğiniz için söylüyorum.İstemediğiniz yere de gitmeyin insanlar size mecbur değil.

Kusura bakma demişsin baktım .ben de kimseye mecbur değilim canım yanarsa yakarım

Kusura bakma demişsin baktım .ben de kimseye mecbur değilim canım yanarsa yakarım
canın böyle giderse yanacak orası net.
Eşin senden soğuduğunda,boşadığında görürüm seni buraya konu açarsın artık eşim boşanmak istiyor diye ama iş işten geçer.Eğer mutlu olmak istiyorsan saygını kaybetme cevabını argo kullanmadan ver yoksa haklıysan bile haksız olursun.
Hiçbir erkek böyle ağzı bozuk ve ucuz davranan bir kadına tahammül etmez.

Birşey söyleyebilir miyim herkes konu sahibinin ettiği hakarete takılmıştı iki gündür plaja götürdüm yemek yedirdim ondan simardin rezillik yapıyorsun diye yufkadan olay çıkaran görümce normal mi tamam g.. sok demeseydi nasıl tepki verebilirdi. Ben çünkü o küfürü etmezdim büyük ihtimal daha sakin kalırım ama o parayı ağzına sokabilirdim

İstediği kadar haklı olsun konu sahibi
Şu üsluba bakarmısın?hayır bizimde çevremizde sevmediğimiz insanlar var elbette ama biz böyle konuşmuyoruz kimseyle .hayır cevap verirsin ama bu terbiyesizlik Ne? Yok iki kocana yedirmissinde yok al bilmem nerene sok ta böyle terbiye yoksunlarını ne olursa olsun haklı bulmaz kimse.
Kadının kaynanasına gitmiş hangi cürretle ?yani sen kimsin ki insanların sevgilisine kaynanasına gidiyosun
Bide kendini yamamaya çalışıyor kızın ailesini iyice sahiplenmiş utanmadan
Orası o kızın evi ayrıca kaynanası kayınbabası da istemiyor bunu evinde
Ee daha ne yani kendini yamamaya çalışıyor yüzsüz gibi?insanlar buna mecbur degil kimse istemiyor bunu evinde
Hala gitmeye çalışıyor bide annem babam diyo
Hayır sen elsin el onların yanında

Yani bilmiyorum ama sanki burda zaten karşılıklı o sınırlar çok aşılmış yani görümce babasının evinden kovuyor bu kadın da sevgilisine gidiyor o gidene kadar koca da sahip çıkmıyor sen nereye gidiyorsun diye siz ne yapıyorsunuz diye açıkcasi ben burda görümce ya da konu sahibi haklı diyemem ama haksız biri varsa o da konu sahibinin eşi bence

Bence de konu sahibinin eşi suçlu neden mi
Çünkü böyle terbiyesiz biriyle evlendiği için ve orada ablasına o lafları ettiğinde kapıya koymadıgı için
En çokta sinirime giden bir kadın nasıl hemcinsine "2 kocana yedirdin "der her ne olursa olsun
İnsanların yarasına bilerek neden tuz basar istersen kanlı bıçaklı ol
Her ne olursa olsun kimse kimseye 2 kocana yedirdin diyemez net.

Sen kimsin ki insanların evlilik sayısını dalga konusu yapıyorsun isterse 10 kere evlenir boşanır sanane
İnşallah Allahtan tek dileğim oda boşanır da anlar ne demek olduğunu
O zaman ona da derler "iki koca"
Eden bulur
Onun boşanmayacağı ne malum.
Ben bekarım eğer birgün benim kaynanam ve görümcem bana iyi davranmazsa konuşmam,evine gidip gelmem olur biter.Çünkü kimseye küfür etme hakkına sahip değilim ve kimsenin evliliklerıne laf atmak haddime değil.

Allahtan tek dileğin benim boşanmammı:)))çok komiksin ya sen canın yanmış anlaşılan bu konuda terapi gör bir an önce

Allahtan tek dileğin benim boşanmammı:)))çok komiksin ya sen canın yanmış anlaşılan bu konuda terapi gör bir an önce
Evet yaşa ki birdaha dalga geçeme kimseyle
Ben henüz bekarım hiç evlenmedim
Ayrıca terapi alması gereken sensin eziklik dışına vurmuş
O kadar eziksin ki söyleyecek bir şey bulamadın gidip kadının evliliklerine laf attın
Sen terapi gör bencekendini millete yamamaya çalışan sensinhatta annenle beraber gör oda seni millete yamamaya çalısıyorbide kízın kaynanasına gitmişsin hangi sıfatla acaba.Ayrıca kızın anne babasını iyice sahiplenmissin yapışkan gibi yapışıyosun insanlara
Ínsanlar seni istemiyor sen hala oraya gidicem diye yúzsüzce tutturan da sensin yani neymiş terapi alması gereken de sensin eşinde zaten senin ne halt oldu&unu anlamış seninle gelmemiş bile
Bak ciddi söylúyorum e&er sen orada dúzgún bir cevap verseydin bu sözler yerine eşin seni haklı bulurdu ama sen yine ucuzluğunu belli etmişsin ve eşin senin ne olduğunu anlamış bundan sonra seni hayatta savunmaz çünkü o da malını tanıyor artık ee sen gel milletin kızına neler de sonrada insanların seni savunmasını,yanında olmasını bekle
Daha çoook beklersin

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayatında hiç küfür kullanmamış, steril terbiyeli bir insan değilim.
Kullanmayan vardır, onlar daha şiddetli tepki verir ancak ben dahi verdim.

Çünkü ortamda ufak çocuklar var, kendi çocuğun var. Seni o halde görecek. İnsan bunu düşünür de girmez o münakaşaya, keser atar, ne kendini düşürür ne de çocuğunu buna maruz bırakır.

Söylediği şeyi normalleştiremez.
"Evet söyledim ağzımdan bir öfkeyle kaçtı, yakıştıramadım kendime" demiş olsa, kimsenin daha yükleneceğini sanmam. Karşınızda da küfürleşmesinde tüm suçun kpde olduğunu söyleyen ve hiçbir hata kabul etmeyen, "Ne küfrü yağğ nerede küfür etmişim?" diyen biri varsa, ona "Sen ağzından çıkanı da mı bilmiyorsun, küfür nedir onu da mı bilmiyorsun?" denir.

Gaza getirmeyin allaseniz şunu. Küfrüyle, kavgasıyla full haklı çıkmaya bir yorum bekliyor daha.

Ben gerçekten gaza getirmek için konuşmuyorum yani merak ettim acaba insanlar ne tepki verir diye . Daha önce hiç kimseyle yüksek sesli münakaşa yaşamadım bir kere burda raydan çıkmıştım onda da sadece " hadsiz" demisimdir o kadar. Ama bilmiyorum kimse bana da bu şekilde yaklaşımda bulunmadı sana para yedirdim simardin falan diye . Sanki bana bu ilk olaymış gibi gelmedi ondan yazmıştım . Ortada o sınır kalkmış herkes istediğine istediğini söylemiş .
Doğrusu çocuklar açısından söylediginizi çok haklı buluyorum asla istemezdim çocuğumun beni böyle görmesini .

Keşke eş olacak kişi de oraya git diye ısrar etmeseymis sonucu belliymiş yani . Bu arada konu sahibinin hala o eve gitmeye calismasi akıl alır gibi değil . Benim gördüğüm kadarıyla eşinden hem korkuyor bir tarafından sinirlerine hakim olamıyor

Konu sahibinin psikolojik olarak durumu iyi değil yanlışı doğruyu ayırt edemiyor bence maalesef. O kdar insan yazmasına rağmen hala herkese bi cevabı var bi yufkadan bu kadar tartışma çıkarmak büyük emek gerektirir çok lüzumsuz ve olmaması gereken durumlar. Siz şuan fark etmiyorsunuz ama karşınızdaki aile iyi insankar kim olursa olsun birisi kızlarına böyle söylediğinde tartışmaya dahil olabilirlerdi yada sizi evden kovabilirkerdi yada eşiniz orads kalmış onu öyle bi doldururlaedı ki hiçbişey olmamış gibi sizin yanınıza denmezdi. Sizin hayrınıza bi terapi alın tedavi görün kendinize de hayatı zehir etmeyin. Eşinizde çok uzun süre böyle çekmez sizi kimse vazgeçilmez değil çünkü ileride pişman olursunuz eşim boşanmak istiyor ne yapayım diye. Eşiniz boşanınca da o ev sizin anneniz babanınz evi olmaz maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…