Eşim ve ailesi

Anneniz bana görümceden daha tuhaf geldi
Benim annem olsa sana böyle davranılan yere asla gitme der
Senin annen zorla göndermeye çalışıyor
Çok tuhaf değil mi ya?

Normal de bu konular şöyle açılır: Görümcemle kavga ettik. Gitmek görmek istemiyorum. Kv evinde karşılaşacağız diye oraya da gitmek istemiyorum. Ama eşim zorla götürüyor.

Sizin eşiniz de gelme diyor. Siz yapışmışsınız.

Çok tuhafsınız cidden

Kol tutma kısmını da ben bilmiyorum :)))) tencere dibin kara senin ki benden kara misali, ikisinin de elinin dilinin ayarı yok, ikisinin hiç bir araya getirilmemesi lazımmış, madem bu kadar anlaşamıyorlar, biri gelince diğerini aynı ortama sokmamaları gerekirdi.

Bu konu burada bitmez dünürler arası kavgaya döner, daha da çirkinleşir olaylar.
Hiç de sevmem böyle çirkinleşmeleri, kavganın bile bir adabı olmalı, bu konu da bizim akrabalardan birinin dünür kavgasına dönerse şaşırmam.

Wing bir detay daha gelin görümceyle konuşmuyormuş zaten, eşi ısrar etmiş gidelim diye, bu da yanlış aslında.
Pembe Unal 'a kadının annesinin ısrarı yorumunda katılıyorum, bana hakaret edilse kovulsam annem git demez, gitme ne işin var artık o evde der, anlaşılan o ki geçmişi olan bir sorun var gelin görümce arasında, eşin ısrarıyla zorla bir araya getirilmişler, belki amaç iyiydi baba evinde sorunlar çözülsün istediler, geçmiş geçmiş de kalsın istediler bilemem ama ikisinin de dilini tutamadığı belli, derin0000 görümcesi kadar eşine de kızgın bence, ısrarla sen götürdün ablan hakaret edip evden kovunca ona gıkın çıkmadı benim tepem atınca ona yapmadığın müdahaleyi bana yaptın diyor alt metin, bu benim alt metnim tabii :))
Gece gece bir konu üzerinden amma konuştum he

Yanlış tabii. Kadın koyacakmış mesafeyi. Burada da diyoruz ya eş gitsin siz gitmeyin, mesafe koyun filan diye, o hesap.

Ancak konu birkaç hal ile beraber karışık yazılmış, anlamak için hatta başta bi sordumdu konu sahibine. Olay şu: Saç baş yolmanın eşiğinden dönülen buluşmalarında eşi ısrar etmiş (Belki de bir ara bulunur diye, belki anamı babamı daha saysın diye, ya da ne maksatla yaptı bilemeyeceğim. Birbirlerini yolsunlar diye götürmemiştir diye düşünüyorum).

Sonra kavga kıyamet haller.

Şimdi olan durum da "Gelme sen" denilmesi, denenmiş olmamış, uzak tutmaya karar vermişler. Bu kez de konu sahibi ısrarla gideceğim diyor, mevzu hırsa binmiş görümce kovamaz beni, kimse gelme diyemez, gideceğim işte diye tutturmuş. Bunu da söyledim, elinize yeni bir rezillikten başka ne geçecek, ne geçecek dedim. Hatta bak ne güzel fırsat işte temelli görüşme tarzında da dendi yanlış hatırlamıyorsam. Ama kendisi "Görümceyi sevindirmem, kendimi dışlattırtmam" benzeri şeyler dedi çıktı.

Mune vallayyi çıkamayız konudan karadelik gibi, sahuru da iftarı da ederiz burada ahshs

Bu yoruma tamamen katılıyorum, ısrarla bir araya getirilme sebeplerini bilmiyoruz ama dediğin gibi belki geçmiş geçmişte kalsın, yeni bir sayfa açarlar umuduyla yapılmış bir hareket olabilir, sonu kötü bitince artık bir araya gelmesinler denmiş buna da tamam, aynı duruma düşmem ama düşsem ben de gitmem ne işim olur artık o evde, eşim giderse gider anne babasıdır sonuçta ama ben daha adım atmam doğrusu.

Yalnız aklıma bir şey takıldı, kayınpeder kızının kovması sonrası geline "seni istemiyoruz" mesajı vermek için sofradan kalktıysa, gelin aslında o gün o evde olsun istemedilerse de eşi buna rağmen ısrarla götürdüyse, görümce de ailesinin gelini istemediğini de bilerek yufka üzerinden yürüyüp fitili ateşlediyse valla ben eşi paralardım, sen beni kovdurtmak için mi ısrarla o eve götürdün diye.

Aynen kara delik gibi eş ailesi meseleleri zaten bana Neptün kadar uzak, görümcem yok, eltim yok, kayınvalidemi birkaç sene de bir görürsem görüyorum, pandemi var kendi ailemi bile göremediğimden ailevi meselelerim de yok :))) bu konuya niye girdim de yazıyorum anlamadım

Hic gitmeyin esiniz gitsin niye kendinizi kasiyorsunuz ki anlamam oo kavgada
olmus bahaneniz var dahada görüşmeyin niye israr ediyorsunuz ben olsam anca öluye giderdim artik

Çok kötü sözler söylemişsiniz bu kadarı da pes kocanız yine size karşı sakin davranmış sonuçta ablasi yani bide tekrar gitmek istemeniz ne alaka

Çok kötü sözler söylemişsiniz bu kadarı da pes kocanız yine size karşı sakin davranmış sonuçta ablasi yani bide tekrar gitmek istemeniz ne alaka
Arsıza çok yüz verme tepene çıkar demişler.pes olan kısmı ne yapana değil yaptırana bakın bir de bu ahkam kesenler yerimde olsa ne yapardı tamam ablacım istemiyorsan bir daha gelmem mi derdi hadi ordan ya güldürne beni

Arkadaşım seni istemiyorlar,torunlarını da istemiyorlar, kadın seni kovduğunda tutup tek kelime etmemişler daha ne annemin babamın evi diyorsunuz aklım almıyor. Hala o eve gitmeyi mi düşünüyorsunuz? Kayınaile sizi haklı görseydi uzaktan gelmiş gelinlerinin kovulmasına müsade etmezdi. Siz hala aramazsam kayınannem aramadın der sitem eder yok kocam aramadın der diye mi düşünüyorsunuz? Kocanız sizinle gelmemiş sizi yüz üstü bırakmış ortada siz hala oraya gidip mutlu ailecilik mi oynayacaksınız? Bence siz kesinlikle önce kocanızla bu okurken bile tahammül edemediğim durumu çözmelisiniz. Sonrada kovulduğunuz ve istenmediğiniz eve asla gitmemelisiniz biraz gururlu olun yahu. Ki sizi haklı görmüyorum haklı da olsanız asla o eve adım atmayın bu nedir ya?

Yerinizde olsam yufka olayından başladığında mesela o çıkışı yaptığında tek söz söylemem ortamı terk ederdim. Ağız dalaşına girmez, çirkinleşmezdim. Muhattap olmamaya başlardım.

arkadaşım kimse sizi savunmamış haklı olsanızda haksız olsanızda kimse görümceye ağzını açmamış siz hala o eve gitmekten bahsediyorsunuz o kocayı ben koca diye de asla yanımda gezdirmezdim. Eğer sen haksızsan seni uyaracaktı yada görümceyi. İkinize de bu kadar çirkinleşilmesine müsaade etmeyecekti

konuşma tarzınız düşünerek yazdığınız halde hiç naif değil. Sizin düşünmeden dilinizden dökülenleri az çok maalesef tahmin edebiliyoruz. Size hak veren bu yüzden pek yok.

Benim ana babasıyla bi sorunum yok ki görümce kim oluyorda istemiyor aynı sitede onun da evi var ona mı gidip yatıyorum kim o
ya annesi babası dur etme kızım gitme kızım dememiş sizin çocuğunuzu alıp bahçeye çıkmamış kimse size dur dememiş hala sorunum yok nasıl dersiniz vallahi çok geriliyorum yahu o kocam dediğiniz adamda zaman sonra gelmiş annenizin evine kabul etmişsiniz ailecek bir daha benimle oraya gelmeyeceksin demiş annenizde allah allah öyle bir şey yok tabi ki gidecek demiş. Anne babanızın damatlarına kızım haksız da olsa onu bunca hakarete maruz bırakamazsın hatalıysada tutup kolundan birlikte ayrılmanız gerekirdi demesi gerekirken aklım almıyor !!!!!!!!!!!!!

Ben valizimi toplarken kayınvalidem yalvardı gitme diye o ruh hastası kızı salonda oturuyordu.gittim yüzüne sen ruh hastasısın dedim.en son kardeşim beni almaya geldiğinde anne babasına hoşçakal diye çıktım.sonra birde eşim asanaörde onlar sana ne yaptı elleribi bile öpmedin dedi.geri dönüp birde ellerini öptüm ya

hadi hadi şuna hususi ortalık karıştırmaya gittim diyin olsun bitsin
görümcenizin kv yi de karıştırmak onlara da duyurmak mağduru oynamak için gitmişsiniz işte
aileye yapışma takıntınızdan bir vazgeçin

ve bu olaylarda eşiniz neden hiç korumamış hesabını ona sorun

gerçi karşımdaki ablamı bel altı vuran
g.. tüne sok diye ağzını bozan
sonrasında sevgilisine koşup herşeyi yetiştiren eşi bende korumam
bunları yaparken de kesin avazınız çıktığı kadar bağırmışsınızdır da

Son düzenleme:
Siz görümcesiniz sanırım bu kadar yükseldiğinize göre.kimseye yapıştığım yok .onlarda çöpten almadı beni kadın haddini bilse ben niye durduk yere böyle tepkiler vereyim.kim ister bunları yaşamak .size yapılan haksızlıklara susup boyun mu eğiyorsunuz siz .görümce kim beni evden kovacak .burada eşimin babasının ve eşimin pasifliğinin kurbanı oldum ben.bunu neden görmüyorsun

görümce değilim
erkek kardeşim var ama üvey onunla da sık görüşmüyorum

görümce sizi evden kovuyor sizi koruyan yok
sizde onu rezil etmek için sevgilisiniz evine gidip olay çıkartıyorsunuz işte

suçlu, sizi evden kovan görümce
ağzınızı bozup bağırıp çağırdığınız için siz (bide çocuğun yanında. Yavrum ne korkmuştur)
bide sizi korumayan dengeyi sağlayamayan eşiniz gerçi dediğim gibi fevriliğinizden suçlu görünüyorsunuz
kp de Allah aşkına neden korusun sizi elin adamı :)

Çok fena bir insansınız.
Bu kadar kin öfke sizin evliliğinize zarar verecek. Bu şekilde devam ederseniz yuvanız yıkılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…