Oraya gitmeyince dışlanmış olmuyorsun gururlu onurlu oluyorsun.Çok haklısın öfke konusunda da peki gitmeyip oraya dışlanmışlığı kabul mü edeyim benim evladım onların torunu değil mi
Aşırı yüklendi beynim bi dakika ahshs
Çok yakın düşünceler ve hepsi kendi içinde, kendi ayrıntıları ile doğru bence. Yufka yorumunu da ilk sayfada kaçırmışım, yazık bir yufkadan kıyamet koptuysa da.
Bi de ilave edeyim Mune, görümce dayak yemiyor zaten, yiyecekken tutuyor konu sahibinin eşi, bunu da ayrıca sormuşlar şiddete mi meylettin diye, gidip kolunu tuttum demiş. Var bir şeyler... Neyse. Herkes bi tuhaf işte.
Wing bir detay daha gelin görümceyle konuşmuyormuş zaten, eşi ısrar etmiş gidelim diye, bu da yanlış aslında.
Pembe Unal 'a kadının annesinin ısrarı yorumunda katılıyorum, bana hakaret edilse kovulsam annem git demez, gitme ne işin var artık o evde der, anlaşılan o ki geçmişi olan bir sorun var gelin görümce arasında, eşin ısrarıyla zorla bir araya getirilmişler, belki amaç iyiydi baba evinde sorunlar çözülsün istediler, geçmiş geçmiş de kalsın istediler bilemem ama ikisinin de dilini tutamadığı belli, derin0000 görümcesi kadar eşine de kızgın bence, ısrarla sen götürdün ablan hakaret edip evden kovunca ona gıkın çıkmadı benim tepem atınca ona yapmadığın müdahaleyi bana yaptın diyor alt metin, bu benim alt metnim tabii :))
Gece gece bir konu üzerinden amma konuştum he
Bu yoruma tamamen katılıyorum, ısrarla bir araya getirilme sebeplerini bilmiyoruz ama dediğin gibi belki geçmiş geçmişte kalsın, yeni bir sayfa açarlar umuduyla yapılmış bir hareket olabilir, sonu kötü bitince artık bir araya gelmesinler denmiş buna da tamam, aynı duruma düşmem ama düşsem ben de gitmem ne işim olur artık o evde, eşim giderse gider anne babasıdır sonuçta ama ben daha adım atmam doğrusu.Yanlış tabii. Kadın koyacakmış mesafeyi. Burada da diyoruz ya eş gitsin siz gitmeyin, mesafe koyun filan diye, o hesap.
Ancak konu birkaç hal ile beraber karışık yazılmış, anlamak için hatta başta bi sordumdu konu sahibine. Olay şu: Saç baş yolmanın eşiğinden dönülen buluşmalarında eşi ısrar etmiş (Belki de bir ara bulunur diye, belki anamı babamı daha saysın diye, ya da ne maksatla yaptı bilemeyeceğim. Birbirlerini yolsunlar diye götürmemiştir diye düşünüyorum).
Sonra kavga kıyamet haller.
Şimdi olan durum da "Gelme sen" denilmesi, denenmiş olmamış, uzak tutmaya karar vermişler. Bu kez de konu sahibi ısrarla gideceğim diyor, mevzu hırsa binmiş görümce kovamaz beni, kimse gelme diyemez, gideceğim işte diye tutturmuş. Bunu da söyledim, elinize yeni bir rezillikten başka ne geçecek, ne geçecek dedim. Hatta bak ne güzel fırsat işte temelli görüşme tarzında da dendi yanlış hatırlamıyorsam. Ama kendisi "Görümceyi sevindirmem, kendimi dışlattırtmam" benzeri şeyler dedi çıktı.
Mune vallayyi çıkamayız konudan karadelik gibi, sahuru da iftarı da ederiz burada ahshs
Çok kötü sözler söylemişsiniz bu kadarı da pes kocanız yine size karşı sakin davranmış sonuçta ablasi yani bide tekrar gitmek istemeniz ne alakaMerhabalar.Daha öncede eşimin ablasıyla sıkıntılar yaşadığımı belirtmiştim.iş geçen yaz çok farklı bir boyuta geldi.ailesinin yanına gittik şehir dışına görümcemde aynı sitede oturuyor kayınvalidemle. kahvaltıda tartıştık bana bir daha buraya gelme dedi.ben de sende benim ölüme de dirimede gelme dedim.kayınpederim tek kelime etmeden torununu alıp dışarı çıktı.üstelik benim çocuğumda ordaydı .eşim ablasının bu lafı üstüne benim elimi kolumu tutup sakinleştirmeye çalıştı.ablasına hiçbir şey yapmadı tek söz bile.üstüne ablası 2 gündür plaja götürdük yemek hesabını ödedim ya ondan şımardı bu rezilliği dedi bana.bende al paranı ...sok dedim o kadar sinirlerim bozuldu ki valizimi topladım kardeşimi aradım başka şehirden arabayla gelip çocuğumla beni aldı.eşime sen de gel bizi yalnız bırakma dedim gelmedi . O sinirle görümcemin sevgilisinin evine çıktım önce annesi teyzesi ordaydı tüm olanları anlattım.hepsine.öyle gittim.onada 2 kocasına o kadar para yedirmişsin bana gelince mi zoruna gitti diye msj atıp gittim.ailemin yanına.annem eşimi aramış eşim geldi hiçbir şey olmamış gibi bizi aldı evimize döndük.hala bana ablasını savunuyor.ailesi kızlarıyla aram kötü diye 3 yıldır evimize gelmiyor.eşimde bana izmir e gelmeni istemiyorum ben tek gideceğim dedi.ailemde kızımızı ablan istemiyor diye dışlayamazsın gelecek dedi.ailesi ben aramasam arayacakları yok zorla konuşıyorlar.kızlarından taraflar.psk.bozuldu artık yıllardır ilaç kullanıyorum ne yapmalıyım oraya gitmeli miyim .onlar aramazsa bende aramamalıyım bilmiyorum...
Arsıza çok yüz verme tepene çıkar demişler.pes olan kısmı ne yapana değil yaptırana bakın bir de bu ahkam kesenler yerimde olsa ne yapardı tamam ablacım istemiyorsan bir daha gelmem mi derdi hadi ordan ya güldürne beniÇok kötü sözler söylemişsiniz bu kadarı da pes kocanız yine size karşı sakin davranmış sonuçta ablasi yani bide tekrar gitmek istemeniz ne alaka
Yerinizde olsam yufka olayından başladığında mesela o çıkışı yaptığında tek söz söylemem ortamı terk ederdim. Ağız dalaşına girmez, çirkinleşmezdim. Muhattap olmamaya başlardım.Arsıza çok yüz verme tepene çıkar demişler.pes olan kısmı ne yapana değil yaptırana bakın bir de bu ahkam kesenler yerimde olsa ne yapardı tamam ablacım istemiyorsan bir daha gelmem mi derdi hadi ordan ya güldürne beni
arkadaşım kimse sizi savunmamış haklı olsanızda haksız olsanızda kimse görümceye ağzını açmamış siz hala o eve gitmekten bahsediyorsunuz o kocayı ben koca diye de asla yanımda gezdirmezdim. Eğer sen haksızsan seni uyaracaktı yada görümceyi. İkinize de bu kadar çirkinleşilmesine müsaade etmeyecektiArsıza çok yüz verme tepene çıkar demişler.pes olan kısmı ne yapana değil yaptırana bakın bir de bu ahkam kesenler yerimde olsa ne yapardı tamam ablacım istemiyorsan bir daha gelmem mi derdi hadi ordan ya güldürne beni
konuşma tarzınız düşünerek yazdığınız halde hiç naif değil. Sizin düşünmeden dilinizden dökülenleri az çok maalesef tahmin edebiliyoruz. Size hak veren bu yüzden pek yok.Arsıza çok yüz verme tepene çıkar demişler.pes olan kısmı ne yapana değil yaptırana bakın bir de bu ahkam kesenler yerimde olsa ne yapardı tamam ablacım istemiyorsan bir daha gelmem mi derdi hadi ordan ya güldürne beni
ya annesi babası dur etme kızım gitme kızım dememiş sizin çocuğunuzu alıp bahçeye çıkmamış kimse size dur dememiş hala sorunum yok nasıl dersiniz vallahi çok geriliyorum yahu o kocam dediğiniz adamda zaman sonra gelmiş annenizin evine kabul etmişsiniz ailecek bir daha benimle oraya gelmeyeceksin demiş annenizde allah allah öyle bir şey yok tabi ki gidecek demiş. Anne babanızın damatlarına kızım haksız da olsa onu bunca hakarete maruz bırakamazsın hatalıysada tutup kolundan birlikte ayrılmanız gerekirdi demesi gerekirken aklım almıyor !!!!!!!!!!!!!Benim ana babasıyla bi sorunum yok ki görümce kim oluyorda istemiyor aynı sitede onun da evi var ona mı gidip yatıyorum kim o
Ben valizimi toplarken kayınvalidem yalvardı gitme diye o ruh hastası kızı salonda oturuyordu.gittim yüzüne sen ruh hastasısın dedim.en son kardeşim beni almaya geldiğinde anne babasına hoşçakal diye çıktım.sonra birde eşim asanaörde onlar sana ne yaptı elleribi bile öpmedin dedi.geri dönüp birde ellerini öptüm yaarkadaşım kimse sizi savunmamış haklı olsanızda haksız olsanızda kimse görümceye ağzını açmamış siz hala o eve gitmekten bahsediyorsunuz o kocayı ben koca diye de asla yanımda gezdirmezdim. Eğer sen haksızsan seni uyaracaktı yada görümceyi. İkinize de bu kadar çirkinleşilmesine müsaade etmeyecekti
hadi hadi şuna hususi ortalık karıştırmaya gittim diyin olsun bitsinAslında aileme durumu yansıtmadan .sevgilisinden beni terminale bırakmasını rica etmeye gittim.taksi ve toplu taşımaya uzak sapa bir yerde site.oğlumla evime dönecektim.ama gittiğimde gçzyaşlarımı tutamadım .çocuğun anneside sorunca anlattım
Siz görümcesiniz sanırım bu kadar yükseldiğinize göre.kimseye yapıştığım yok .onlarda çöpten almadı beni kadın haddini bilse ben niye durduk yere böyle tepkiler vereyim.kim ister bunları yaşamak .size yapılan haksızlıklara susup boyun mu eğiyorsunuz siz .görümce kim beni evden kovacak .burada eşimin babasının ve eşimin pasifliğinin kurbanı oldum ben.bunu neden görmüyorsunhadi hadi şuna hususi ortalık karıştırmaya gittim diyin olsun bitsin
görümcenizin kv yi de karıştırmak onlara da duyurmak mağduru oynamak için gitmişsiniz işte
aileye yapışma takıntınızdan bir vazgeçin
ve bu olaylarda eşiniz neden hiç korumamış hesabını ona sorun
gerçi karşımdaki ablamı bel altı vuran
g.. tüne sok diye ğazını bozan
sonrasında sevgilisine koşuğ herşeyi yetiştiren eşi bende korumam
bumnları yaparken de kesin avazınız çıktığı kadar bağırmışsınızdır da
görümce değilimSiz görümcesiniz sanırım bu kadar yükseldiğinize göre.kimseye yapıştığım yok .onlarda çöpten almadı beni kadın haddini bilse ben niye durduk yere böyle tepkiler vereyim.kim ister bunları yaşamak .size yapılan haksızlıklara susup boyun mu eğiyorsunuz siz .görümce kim beni evden kovacak .burada eşimin babasının ve eşimin pasifliğinin kurbanı oldum ben.bunu neden görmüyorsun
Çok fena bir insansınız.Siz görümcesiniz sanırım bu kadar yükseldiğinize göre.kimseye yapıştığım yok .onlarda çöpten almadı beni kadın haddini bilse ben niye durduk yere böyle tepkiler vereyim.kim ister bunları yaşamak .size yapılan haksızlıklara susup boyun mu eğiyorsunuz siz .görümce kim beni evden kovacak .burada eşimin babasının ve eşimin pasifliğinin kurbanı oldum ben.bunu neden görmüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?