- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.698
- 548
- 42
Onlar torununu düşünmüyorsa siz niye düşünüyorsunuz ne işiniz var ki istenmediğiniz evde eşinizi doldururlar diye düşünüyorsanız uzaktan da yaparlar. Bosverin çok güzel olmuş uzak olmalarıÇok haklısın öfke konusunda da peki gitmeyip oraya dışlanmışlığı kabul mü edeyim benim evladım onların torunu değil mi
Rezillik demişsin de kapı kapı dolaşmış ben oradan gitmek istediğimde valizimi hazırladığımda eşim kılını oynatmadı benimde sevgilisinden başka yardım isteyecek bir tanıdığım yoktu orada izbe bir yer.rezillik istenmediğin yerden gitmek için çabalamak mı eşinin orda olduğumu öğrenipte gelmemesi veya çok sonra gelmesimiPolitik davranılacak level geçilmiş Minnoş. Küfürleşmeler var, kadın kapı kapı dolaşmış sevgilisine, ailesine görümceyi şikayet etmiş ortalığa duyurmuş. Bu halde politik davranmak gelini, yaptığı rezilliklere daha cesaretlendirmekten başka bir işe yaramaz.
Yani bu durumda kabul etmekten başka yapacak bir şeyiniz yok malesef. Aksi türlüsü daha fazla huzursuzluk yaratır çünkü. Ya hem boşverin istemiyolarsa istemiyolar. Eşinizin ailesiyle görüşmeseniz ne kaybedersiniz ki? Sizin yüzününden torunlarına soğuk davranılarsada onların ayıbı zaten.Çok haklısın öfke konusunda da peki gitmeyip oraya dışlanmışlığı kabul mü edeyim benim evladım onların torunu değil mi
Işte bu resmen boşanma sebebi kavga etmişler karını evden kovmuslar sende hala orda duruyorsjn bu erkekler pisirik olduğu için kadınlar çıldırıyor sonra da ortada çıldırmış bir kadın geziyor herkes ama sen delisin diyor . Bakalım nasıl o raddeye getirdilerEvet eşi neden gitmiyor ki karısıyla? Ne olursa olsun o senin karın ya. Ve yanında çocuğunda var yani. Bu kadar umrunda değilse boşan madem dimi?
E size bunları layık gören adamla tıpış tıpış evinize dönmüşsünüz.Rezillik demişsin de kapı kapı dolaşmış ben oradan gitmek istediğimde valizimi hazırladığımda eşim kılını oynatmadı benimde sevgilisinden başka yardım isteyecek bir tanıdığım yoktu orada izbe bir yer.rezillik istenmediğin yerden gitmek için çabalamak mı eşinin orda olduğumu öğrenipte gelmemesi veya çok sonra gelmesimi
Kimse ses çıkarmamış, giderken kal dememiş, çocuğunuza bile sahip çıkılmamış. Kayınpeder diğer torununu alıp çıkmış gitmiş, eşiniz kalk gidelim demeyi bırak sizinle gelmemiş bile. İlle de giderim oraya diyorsanız belki de onlar yığar polisi kapıya haneye tecavüz var diye.Siz ne yaşadınız bilmiyorum tabi ama kimse beni boğazımdan tutup kağının önüne koyamaz .polisi yığarım o kapıya darp raporumuda alırım sonra uğraşsın dursun
Rezillik demişsin de kapı kapı dolaşmış ben oradan gitmek istediğimde valizimi hazırladığımda eşim kılını oynatmadı benimde sevgilisinden başka yardım isteyecek bir tanıdığım yoktu orada izbe bir yer.rezillik istenmediğin yerden gitmek için çabalamak mı eşinin orda olduğumu öğrenipte gelmemesi veya çok sonra gelmesimi
Ya evet bencede ne olmuş olursa olsun o senin karın. Nikahlı karın yani. Büyük konuşmak gibi olmasın ama bende benim peşimden gelmeyen kocamı boşardım heralde. Peşimden gelmesi bana hak verdiği,haklı olduğum anlamına gelmez sadece kocam olduğu için gelmesi gerekir. Aynı şekilde karıda kocasını yalnız göndermemeli bu durumda. Kavga edilecekse,yüzleşilecekse evde baş başayken yüzleşilir zaten. Ama dışarıya karşı hep birlik,beraberlik mesajı verilmesi lazım bence.Işte bu resmen boşanma sebebi kavga etmişler karını evden kovmuslar sende hala orda duruyorsjn bu erkekler pisirik olduğu için kadınlar çıldırıyor sonra da ortada çıldırmış bir kadın geziyor herkes ama sen delisin diyor . Bakalım nasıl o raddeye getirdiler
Sizi ortada bırakan eşinize öfkelenmemişsiniz fakat. Sizi orda öyle ortada bırakan kocanıza öfke duysaydınız keşke rezillik çıkaracağınıza. Boşansaydınız madem adam kardeşinden yana.Rezillik demişsin de kapı kapı dolaşmış ben oradan gitmek istediğimde valizimi hazırladığımda eşim kılını oynatmadı benimde sevgilisinden başka yardım isteyecek bir tanıdığım yoktu orada izbe bir yer.rezillik istenmediğin yerden gitmek için çabalamak mı eşinin orda olduğumu öğrenipte gelmemesi veya çok sonra gelmesimi
Yahu irdelemeye gerek yok. Bir yufkadan olay karşılıklı atışmaya, oradan kavgaya, bilmem nerene soklara, görümce sevgilisinin evine gitmeye, görümceye ele kola geliyorsa artık bir arada olmaya gerek yok, rol yapmaya, olmayan bağlarla zorundaymış gibi bir arada durmaya gerek yok. Çift taraflı huzur için, herkes birbirinden uzak dursun.Bu artık son radde ama iplerin tam olarak kopma noktası bu olay. Ben onu bu olaydan öncesi için demiştim. Ya şimdi yanlarında değildim sonuçta bu düşmanlık nasıl başladı bilmediğim için kim haklı kim haksız bir şey diyemiyorum doğal olarak. Ama benim gördüğüm olaydaki tüm taraflar sıkıntılı gibi. Koca insanlar nasıl bu raddeye gelirler anlamak güç.
Evet hırs yapmış. Hırs yapma konu sahibi. Sen zararlı çıkarsın. G*tüyle inatlaşan donuna pislermiş hesabı. Gerek yok.Siz bu kadar olay üzerine sırf görümceye yenilmiş görünmemek için o eve tekrar gitmeyi hırs haline getirecek kadar normal düşünemiyorsunuz.
Gittiğinizde olabilecekleri düşünemiyorum.
Esinizin genel anlamda suçlu olduğunu yerler var ama tek gitmek istemesi isabet olmuş.
E kocana gıkını çıkarmayıp hala görümceye inat istenmediğin eve gidiyorsan amacın ne derler. Ben konu sahibini çok terbiye yoksunu buldumYa evet bencede ne olmuş olursa olsun o senin karın. Nikahlı karın yani. Büyük konuşmak gibi olmasın ama bende benim peşimden gelmeyen kocamı boşardım heralde. Peşimden gelmesi bana hak verdiği,haklı olduğum anlamına gelmez sadece kocam olduğu için gelmesi gerekir. Aynı şekilde karıda kocasını yalnız göndermemeli bu durumda. Kavga edilecekse,yüzleşilecekse evde baş başayken yüzleşilir zaten. Ama dışarıya karşı hep birlik,beraberlik mesajı verilmesi lazım bence.
Sizin bu olaydan sonra boşanmanız lazımdı.Rezillik demişsin de kapı kapı dolaşmış ben oradan gitmek istediğimde valizimi hazırladığımda eşim kılını oynatmadı benimde sevgilisinden başka yardım isteyecek bir tanıdığım yoktu orada izbe bir yer.rezillik istenmediğin yerden gitmek için çabalamak mı eşinin orda olduğumu öğrenipte gelmemesi veya çok sonra gelmesimi
Cok iyi demissin. Kim nasil anliyorsa o dilden konusmak, hangi seviyedeyse oradan cevap vermek gerek. Baska turlu ezmeye calisacakti surekli seni. Niye gorusmek istiyorsun, izmir'e gitmek, o ailenin yuzunu gormek istiyor musun? Canlari cehenneme de gec. Esin de seni haksiz bulabilir, kimse kimseyi hakli bulmak zorunda degil. Sen kendini savunmussun bu yeter iste. Hicbir seye zorunda hissetme kendini. Kendi ailene git esin olmadan, ailem de seni istemiyor, cocukla gidecegim de bas git.
Yani ben kendimi erkek yerine koyuyorum konu saçma bir yufkadan çıkmış görünce sana sormadım demiş ya beb orda derdim abla bu nasıl üslup diye evden kovsa benim eşimi evden kovamazsin derdim . Biraz araya girse şu tartışma bu kadar büyümez . Ama bu türler genellikle susuyorlar . Madem ailesiyle yolladin niye almaya gidiyorsun yani gidince konu sahibi neden dönmüş hatta konu sahibinin ailesi niye ısrarcı bu kadar oraya gitmesi için çok tuhaf geldfi bana . Tamam haklı haksız yaşanmış artık o sevgi saygı sınırı aşılmış herkes kendi hayatini yaşasın o zamanYa evet bencede ne olmuş olursa olsun o senin karın. Nikahlı karın yani. Büyük konuşmak gibi olmasın ama bende benim peşimden gelmeyen kocamı boşardım heralde. Peşimden gelmesi bana hak verdiği,haklı olduğum anlamına gelmez sadece kocam olduğu için gelmesi gerekir. Aynı şekilde karıda kocasını yalnız göndermemeli bu durumda. Kavga edilecekse,yüzleşilecekse evde baş başayken yüzleşilir zaten. Ama dışarıya karşı hep birlik,beraberlik mesajı verilmesi lazım bence.
Görümce istemiyor, ev sahibi anne baba istemiyor, koca yanında götürmek istemiyor, görümcenin sevgilisinin annesine sorsak o bile istemiyordur ama konu sahibi hala “benim evim gidecem de gidecem”... çok acayip...Sizin bu olaydan sonra boşanmanız lazımdı.
Eşiniz kılını kıpırtdamadığı gibi olayları amcasına varana kadar anlatmış.
Ama siz ne yapmışsınız tabi ki barışmışsınız. Şimdi de o eve yine gidicem diye hırs yapıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?