Kocamada söyledim.terbiye demişsin de bana bu terbiyesizliği layık görene üstelik ilk terbiyesizliği değil bana ve aileme bu kadar dolup taşmam çok bile bekledimE kocana gıkını çıkarmayıp hala görümceye inat istenmediğin eve gidiyorsan amacın ne derler. Ben konu sahibini çok terbiye yoksunu buldum
O zaman küfredeceğinize gitmeyin evine. Ben bu kadar rahatsızlık duyduğum yere gitmem. Terbiyenizi bozmak yerine uzak durum.Kocamada söyledim.terbiye demişsin de bana bu terbiyesizliği layık görene üstelik ilk terbiyesizliği değil bana ve aileme bu kadar dolup taşmam çok bile bekledim
Benim ana babasıyla bi sorunum yok ki görümce kim oluyorda istemiyor aynı sitede onun da evi var ona mı gidip yatıyorum kim oGörümce istemiyor, ev sahibi anne baba istemiyor, koca yanında götürmek istemiyor, görümcenin sevgilisinin annesine sorsak o bile istemiyordur ama konu sahibi hala “benim evim gidecem de gidecem”... çok acayip...
Size ve ailenize terbiyesizlik yapan insanlarla iletişimi siz kesseydiniz ya kovulmadan önce...Kocamada söyledim.terbiye demişsin de bana bu terbiyesizliği layık görene üstelik ilk terbiyesizliği değil bana ve aileme bu kadar dolup taşmam çok bile bekledim
Ya evet bencede ne olmuş olursa olsun o senin karın. Nikahlı karın yani. Büyük konuşmak gibi olmasın ama bende benim peşimden gelmeyen kocamı boşardım heralde. Peşimden gelmesi bana hak verdiği,haklı olduğum anlamına gelmez sadece kocam olduğu için gelmesi gerekir. Aynı şekilde karıda kocasını yalnız göndermemeli bu durumda. Kavga edilecekse,yüzleşilecekse evde baş başayken yüzleşilir zaten. Ama dışarıya karşı hep birlik,beraberlik mesajı verilmesi lazım bence.
Forumda da sosyal hayatta da sözde konu sahibine destek çıkan! bu yorumları hayretle okuyorum.
Konu sahipleri de bu yorumları okuyunca kendileri gibi düşünen insanlar da var diye sevinip , kendilerini gaza getirmiyorlardır umarım.
Hangi yaşta olursa olsun insan hatalarından ders çıkarıp kendini geliştirebilecek bir varlık.
Yorumunuz , ateşe benzin dökmekten farksız.
Konu sahibi yarın gelip : "Sizin aklınıza uydum , eşimde benden bu kadar dedi ve boşandık. Bana yardım edin." derse ; kendisine yardım edecek misiniz yoksa aklın yok muydu mu diyeceksiniz ? merak ediyorumerak edin
Ben olsam ne yapacaksam onu yaziyorum. Kimseye yorum begendirmek, hayret ettirmemek zorunlulugum yok. Merak etmeye devam edinForumda da sosyal hayatta da sözde konu sahibine destek çıkan! bu yorumları hayretle okuyorum.
Konu sahipleri de bu yorumları okuyunca kendileri gibi düşünen insanlar da var diye sevinip , kendilerini gaza getirmiyorlardır umarım.
Hangi yaşta olursa olsun insan hatalarından ders çıkarıp kendini geliştirebilecek bir varlık.
Yorumunuz , ateşe benzin dökmekten farksız.
Konu sahibi yarın gelip : "Sizin aklınıza uydum , eşimde benden bu kadar dedi ve boşandık. Bana yardım edin." derse ; kendisine yardım edecek misiniz yoksa aklın yok muydu mu diyeceksiniz ? merak ediyorum.
Anne babanın sizinle sorunu var ama, istemiyorlar. Bunu niye kabullenemiyorsunuz?Benim ana babasıyla bi sorunum yok ki görümce kim oluyorda istemiyor aynı sitede onun da evi var ona mı gidip yatıyorum kim o
Benim evimde böyle hır gür çıkaranı ben de istemem. Hele evladıma söylenmişse. Siz dış kapısınız o çocukları. Biraz bi düşünün benceBenim ana babasıyla bi sorunum yok ki görümce kim oluyorda istemiyor aynı sitede onun da evi var ona mı gidip yatıyorum kim o
Ben kesmiştim konuşmuyordum eşim ısrar etti gidicez diye üstelik havaalanına ablası geldi arabayla ben binmem o arabaya dedim bindirdi .Size ve ailenize terbiyesizlik yapan insanlarla iletişimi siz kesseydiniz ya kovulmadan önce...
Eşine söyle o zaman bir dahakine “son kez senin hatırın için geliyorum. Bana nezaket göstermezlerse bu son gelişim olacak. Hatırını matırını tanımam ”Ben kesmiştim konuşmuyordum eşim ısrar etti gidicez diye üstelik havaalanına ablası geldi arabayla ben binmem o arabaya dedim bindirdi .
EvetKonu sahibi oraya gitmezsem eşim benden soğur orda doldururlar diye mi gitmek istiyorsun ?
Siz kararlarınızın arkasında duramazsanız başınıza bunlar gelir. Adam geleceksin diyor gidiyorsunuz, git diyor gidiyorsunuz, hadi eve diyor tıpış tıpış gidiyorsunuz.Ben kesmiştim konuşmuyordum eşim ısrar etti gidicez diye üstelik havaalanına ablası geldi arabayla ben binmem o arabaya dedim bindirdi .
Konu sahibi ve ailesi.Görümce istemiyor, ev sahibi anne baba istemiyor, koca yanında götürmek istemiyor, görümcenin sevgilisinin annesine sorsak o bile istemiyordur ama konu sahibi hala “benim evim gidecem de gidecem”... çok acayip...
Ben olsam ne yapacaksam onu yaziyorum. Kimseye yorum begendirmek, hayret ettirmemek zorunlulugum yok. Merak etmeye devam edin
Benim çevremde biri var 17 yıldır bu sebeple eş ailesiyle görüşüyor ve her seferinde ilişkileri artık afedersin b.ka sardı .Emin ol faydasından çok zararini görürsün yanlız gitmek istiyorsa bırak gitsin ailesi ile ilişkilerine karışma ailesiyle ilgili kötü konuşma . Korkarsan daha çok hissedecek ve emin ol sonunda gidecek . Kendi çocuğuna ve işine odaklan . Ailesi ile ilgili yorumlarda bulunma. Istemiyorlarsa kendileri bilir sende kendi ailenle plan yap bu sürede güzel geçir o günleri eşin seni özlesin . Bırakmaz sürekli cekistirirsen daha çok bıkar
Yanitlamak istemiyor canim.Siz ve sizin yazdığınıza benzer yorumlarla sözde konu sahiplerine destek olan! herkes için yazdım mesajımı.
Siz de dürüstçe yanıtlarsınız umarım.
Konu sahibi yarın gelip : "Sizin aklınıza uydum , eşimde benden bu kadar dedi ve boşandık. Bana yardım edin." derse ; kendisine yardım edecek misiniz yoksa aklın yok muydu mu diyeceksiniz ? merak ediyorum.
Konu sahibi veya aynı şekilde akıl verdiğiniz kişiler, zorsa kalırlarsa kendilerine yardım edecek misiniz ?
Kusura bakmayın ama kişinin üslubu ne ise odur üslup, bir kişilik özelliğidir, karşındakine göre değişecek bir şey değildir.Üslup karşındakinin tavrına göre belirlenir.bana bunları diyecek susup oturayım mı.Amacıda o ya kendiyle küsüm diye anne babasıda beni dışlasın yok saysın.bu kezde aramasam eşim annem babam sana ne yaptıda aramıyorsun diyecek
Düşünüyorum, abim kavga ettiğim için beni kayınvalidenin evinden alsa, kocam almaya diye kapıya geldiğinde topuklarına falan sıkar muhtemelen. Kaldı ki bir daha kayınvalideye gönderecek. Kocam bile 100 metre yakınıma yaklaşamaz.Konu sahibi ve ailesi.
Ailesi de damatlarına bu olaydan sonra niye çocuğunu karını tek gönderdin, amcana kadar benim anlatıp kızımızı kötüledin diye sormadan etmeden kızlarını göndermisler. Şimdi de illa ailenin yanına götür diyorlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?