Eşim ve ailesi

Tercüme ediyorum; çok haklısın o kadar haklısın ki verecek cevap bulamadım ama haklılığını kabul edersem burnum düşer, o yüzden “canım istemiyor” diyeceğim.
Yoo sadece gerek duymuyorum. Umursamiyorum acikcasi uzun uzadiya cevap vermeyecegim. Ciddiye aldigim bir soru degil sacma bence.

Halil'e anlatır gibi anlatmana kahkaha attım burada.

Istenmediginiz yere neden gitmekte ısrar ediyorsunuz?Anneniz neden eşinizi arayıp da kızım da gelecek diyor?Çok saçma yaptığınız.Bende eşim de gorumcek le görüşmüyoruz.Ama onun beni ailesinin evinden kovmak gibi bir durumu olamaz.Elimden geldiğince karşılaşamaya çalışıyorum.O gidince. Biz gitmiyoruz biz gidince de onlar gelmiyor.

Bazı insanlar olayı kavga etmek olarak görmüyorlar ki. Kimi insan var eşinden ilgi görmek için sürekli kapıyı çekip ailesinin yanına gidiyor , en ufak olayda boşanma lafını ağzına alıyor. Yapılan tutarsız hareketleri de "naz yapmak" olarak adlandırıyor.

Ne zaman ki iş ciddiye biniyor , o zaman da burada "eşim benden neden soğudu" ya da "eşim artık beni sevmiyormuş, boşanalım dedi" şeklinde konu açıyorlar.

Konu sahibi : "çocuğumuz olmasına rağmen boşanıyoruz" yazınca, çoğu konu erkeğe beddua saatine dönüyor. Sorun çözülüyor mu peki ? Hayır.

Son düzenleme:
Dışlanmayı haketmişsiniz, gitmeyin bence eşinizin ailesi kızlarını haklı bulmuş ki bağlarını koparmışlar sizinle belki yüzünüze açık açık gelme diyemiyorlardır gidip de rezil etmeyin daha fazla kendinizi.
Gitseniz de dikiş tutmaz hiçbirşey çok ileri gitmişsiniz çünkü, tekrar bir huzursuzluk yaratmayın lütfen

Konu sahibi oraya eşi istediği için gidiyor. Artık neden gidiyorsun istenmediğin yere sorusunu bırakır mısınız lütfen sayın yorum yapmaya hazırlananlar… siz bari sormayın soracaksanız yani

Konu sahibi oraya eşi istediği için gidiyor. Artık neden gidiyorsun istenmediğin yere sorusunu bırakır mısınız lütfen sayın yorum yapmaya hazırlananlar… siz bari sormayın soracaksanız yani
Adam bundan sonra benimle gelmeni istemiyorum, ben tek başıma gidip göreceğim ailemi demiş, konu sahibi o yüzden açmış konuyu nasıl istemez beni ben de gidecem benim de evim orası diyor.

Bazen bazı üyelerle farklı konular okuduğumuzu düşünüyorum.

Ben kesmiştim konuşmuyordum eşim ısrar etti gidicez diye üstelik havaalanına ablası geldi arabayla ben binmem o arabaya dedim bindirdi .
Bu ne peki?

Geçen seneki kavgalarla birlikte yazdığı için karışık.
Öncesinde bazı kavgalar olmuş, sonrasında "Ben gitmem" demiş. Eşi ısrar etmiş, gitmiş.
Gidince daha büyük kavgalar yaşanmış (Bu konuda anlattığı)
Sonrasında geri dönülmüş.
Şimdi de görümce gelme dedi diye eşim de gel demiyor diye inatla gitmek istiyor.
Hırs, kin.

Bağlamından koparıyorsunuz, kendi gerçekliğinizi yaratıyorsunuz konularda. Bu son gidişlerinin sebebi, büyük kavgadan sonra adam tövbe etmiş, bir daha götürmek istemiyor karısını ailesine. Hatasını anlamış, çözümünü bulmuş. Konu sahibinin derdi zaten kocasının götürmek istemiyor olması, kayınvalidenin falan istememesi. Konunun özü istenmiyor olmak.
eşimde bana izmir e gelmeni istemiyorum ben tek gideceğim dedi.

Konu sahibi senin adına çok üzgünüm ama birinin sana bu gerçekleri söylemesi gerek
ne eşin ne eşinin ailesi ne senin ailen hiç kimse senden taraf değil farkında mısın eşin büyük ihtimalle ne yapayım artık başa gelen çekilir gideyim de idare edeyim diyordur
kayınpeder sessiz kalarak zaten evet ben de evime gelmeni istemiyorum diyor senin ailen ise bunca olaya dair hiçbir hesap sormadan seni geri gönderiyor
bilmiyorum yani bence hatayı kendinde ara gerçekten

Bağlamından koparmak? kadın sırayla anlatmamış ben napıyım.

Ara sayfaları okumaya çok üşendim
Ama şunu söyleyeyim bence gelim görümce psikolojiniz bozuk
El ele öfke kontrolü için yardım alın
Neye ne için bu kadar yükseldiğiniz belli değil
Ama sizinki çok ayıp
Resmen bel altı vuruyorsunuz
Bi yufka için ölüme bile gelme raddesine geliyorken tam tersi olsa da görümce size demiş olsaydı o lafı ayılıp bayılırdınız herhalde

Ayrıca insanlar sizi istemiyor işte
Neyin ısrarı bu?
Siz ayrı aileniz ayrı illa da o izmire gidilecek
Gerçekten gidince rahat edebilecek misiniz?
Yoksa görümce nefretiniz kendi rahatınızdan ağır mı basıyor?

Görüşmeyin...

Biraz kendinizi sessize almayı deneyin. Görümcenize çok fazla anlam yüklemiş gibisiniz gerek yok bence.
Öfkenizi kontrol edemediğinizi düşünüyorum. Ben olsam beni istemeyeni yok sayar bu olayı inada değil lehime çevirirdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…