Aynı seyler benimde basimda ama bana göre yanlışınız surda; görgü her zmn eğitimle ilintili değildir..ne okumamış cahil insanlar var karşısındakini düşünen deger veren sadece aranizdaki kültür farkına bağlamayın dusuncesizliklrni.. beklentilerinizi azaltın verici olmayıda!! çünkü kendinizi yipratmaktan öteye geçemezsiniz.. Aileleri kiyaslarsnz benim gibi daha da bilenirsiniz eşinizin ailesine:/
haklısınız aynen öyle oluyor sadece kendimi gaza getiriyorum ama öyle ne yapayım ya gideriz memlekete eşim yiğenlerine oyuncak alır elbise alır ve hep pahalı yerlerden alır bizim de kızımız var 2 yaşında onlarda öyle bişey yok eee bi gün de siz düşünün.annesi de aynı.annem sürekli oyuncak alır kıyafet alır ama bizden olmaz ki.inanın kayınvalidemin bir çatalı bile yok şu evde
yani kayınvalidenle oturup bilim-teknikten bahsedemiyorsun, görümcenle siyaset konuşamıyorsun, kaynınla ekonomiden bahsedemiyorsun.. hımm.. çok zor gerçekten... canım sen galiba kocandan sıkılmışsın.. yoksa okumak okumamak, almak vermek bunlar devede kulak yani...
Ben insanları küçümsediğini sırf bir okul yüzünden aşağıda gördüğünü düşünmüyorum.
Konu üniv. mezunu ile ilkokul meznunun anlaşması değil.Sen değer veriyorsun ve sana da değer verilsin istiyorsun. Birbirini önemseyen nezaket kurallarını önemseyen bir ailede yetişmişsin, karşıdan da bunu görmek istiyorsun. Ben bunda seni kınayacak bir taraf görmüyorum.
Ama dediğiniz gibi yapacak birşey yok insanları değiştiremezsiniz. Keşke evlenmeden önce görüşseydiniz. Maalesef başedemezseniz boşanacaksınız, devam ederseniz de içinize batacak.
resmen evlilikten sıkılmış bir arkadaş bu..
o kadar uyuz oluyorum ki evleniyor sonrada sıkılıp yok böyle oldu yok şöyle oldu tövbe ya
yazık o adama da yazık üzülüyorum öyle insanlara
benim başımda da büyük bir sorun var ama ben kocamı asla yanlız bırakmadım
beraber aşacaz bu konuları omuz omuza
iyi günde kötü günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?