arkadaşlar mrb uzun zamandır takip ediyordum burayı üye olmak yeni kısmet oldu.size danışmak istediğim bi konu var.şöyle ki:eşimle iyi anlaşıyoruz bi sorunum yok fakat ailesini pek beğenmiyorum ben üniversite mezunuyum ailelerinde eşimden başka hiç üniversite mezunu yok bizde herkes nerdeyse inv.mezunu yani kafa yapıları falan uymuyor bana.ve sürekli biz eşimin ailesine bişeyler alırız onlar bizi hiç düşünmezler sağolsunlar gerek ablaları gerek annesi.ailem sürekli bize bişeyler alır biz gideriz memlekete annem dönerken bişeyler verir kendi annesi hiç bişey vermez.onların vereceklerine ihtiyacım yook ama düşünmüyorlar yani onu demek istiyorum.kısacası onları kendime ve aileme denk görmüyorum bu ara kafamı meşgul ediyo.ailesini tanısam eşimle hiç evlenmezdim.4 yıılık evliyim.sizce neden bu düşüncelerden kurtulamıyorum?
bende üniv mezunu olcam inş en kısa zamanda ama eşim lise mezunu canımdan çok seviyorum çoğu yerde benden daha bilgili sanki 10 üniv birden okumuş gibi nice üniv mezunları var toplumda onlardan utanırsın nice ilkokul mezunları var gurur duyarsın benim abimde üniv mezunu yengem lise mezunu çokta mutlular ayrıca herkes kendine okur bence siz büyüklenmeyin belkide onlar sizi beğenmiyordur her üniv mezunu zeki olacak diye bişey olamaz ayrıca eşinizin ailesi üniv mezunu olsaydı size sürekli bişeylermi alacaktı bu karakter meselesi kendinizi sevdirin büyüklenmeyin alsınlar
bende sana uyuz oldum önce okuduğunu anla ben sana kocamla aram kötü dedim mi?tam tersi çok iyi dedim.bi sorun karşısında bende omuz omuza olurum yani ki oldu da. çok büyük bir meziyet değil yani.eşler bugünler için var demi?
bence derdinizi yanlış anlatmışsınız ve yanlış anlaşılmalara neden oldunuzderdiniz okumak kültür değil karşınızda ki insanların bencilliği düşüncesizliği sanırım !
evet ama ben bunun kültürle ilgili olduğunu düşünerek yazmıştım belki ilgisi yoktur evet karşımdaki insanlar düşüncesiz
arkadaşlar mrb uzun zamandır takip ediyordum burayı üye olmak yeni kısmet oldu.size danışmak istediğim bi konu var.şöyle ki:eşimle iyi anlaşıyoruz bi sorunum yok fakat ailesini pek beğenmiyorum ben üniversite mezunuyum ailelerinde eşimden başka hiç üniversite mezunu yok bizde herkes nerdeyse inv.mezunu yani kafa yapıları falan uymuyor bana.ve sürekli biz eşimin ailesine bişeyler alırız onlar bizi hiç düşünmezler sağolsunlar gerek ablaları gerek annesi.ailem sürekli bize bişeyler alır biz gideriz memlekete annem dönerken bişeyler verir kendi annesi hiç bişey vermez.onların vereceklerine ihtiyacım yook ama düşünmüyorlar yani onu demek istiyorum.kısacası onları kendime ve aileme denk görmüyorum bu ara kafamı meşgul ediyo.ailesini tanısam eşimle hiç evlenmezdim.4 yıılık evliyim.sizce neden bu düşüncelerden kurtulamıyorum?
yani düşünülmek istiyorum kısacası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?