eşim ve ailesi

iğnelemeyi far ettim salak değilim merak etme dalga geçtim sadece.sende bunu farkedememişsin.ne kadar salaksan artık sen hesap et

aa şaka gibi :) inanamiyorum ya.. bi önce kendine bak hakediomusun die. bence kesinlikle haketmiyosun! iyi ki de yapmamislar. önce büyüklere saygi diye bisey var!

iğnelemeyi far ettim salak değilim merak etme dalga geçtim sadece.sende bunu farkedememişsin.ne kadar salaksan artık sen hesap et

seninde iki ayağın iki kolun iki gözün kulağın ağzın burnun var ve sana da insan deniyor değil mi? yazık valla dış görünüşünle kandırmışsın herkesi...

Bence size bir şeyler verip vermemeleri önemli değil ,sevgilerini verip vermemleri önemli.Ayrıca eşinle başka sorunun olsa onları da yazardın sanırım.Eşinle bir sorunun yok ne güzel ki neden pişman oluyorsun o zaman.Bu şekilde düşünürsen Allah elinden alır sana verdiği güzellikleri sonra pişman olursun(inşallah böyle olmasın tabi) İnsanların sevgilerine, seni mutlu etmelerine, kişiliklerine değer ver.Öbürleri olsa bu sefer başka bir şeyler eksik olur emin ol.Ama bu değerlere sahipken diğerlerinin(hediyelerin veya eğitimin) eksik olması o kadar sorun değil bence

Son düzenleme:
İyi niyetle yazdığım mesajlara acıyorum şimdi,
sen buraya böyle şeyler yazıp deşarj olmaya gelmişsin sanırım.
eşin 2 yıllık okumuş bunu bile beğenmiyorsun.

bencede canımya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…