eşimin ailesi düşüncesiz,bencil,bizim gibi değil,örfümüz adetimiz hiç benzemiyor gibisinden bir yorum yapabilirsin.
sen doğrudan eğitim-öğretime getirmişsin olayı.burdan da insanları küçümseyen bir tavrın var gibi görünüyor.
halbuki olay üniversite okumakla bitmiyor.
biliyorum aslında ama ben ondan kaynaklandığını düşünmüştüm tam olaraköanlatmak istediğim düşüncesiz bencil olmaları yani uyuşamıyorum babındaydı aslında kendimi yanlış anlattım ama birazda eğitimle alakalı gibi
biliyorum aslında ama ben ondan kaynaklandığını düşünmüştüm tam olaraköanlatmak istediğim düşüncesiz bencil olmaları yani uyuşamıyorum babındaydı aslında kendimi yanlış anlattım ama birazda eğitimle alakalı gibi
insanları bu şekilde damgalarsanız daha kafanız çok meşgul olur..silah zoruyla mı evlendiniz,eşinizin ailesini düğünde mi gördünüz nedir yani?!.onlar ünv.te mezunu değil ya düşünemiyorlardır kusurlarına bakmayın artık..eşiniz adına gerçekten çok üzüldüm,sizde 4 yıldır bunu dert ediyorsanız sizin için zaten yapacak birşey yok
size hediye almıyorlar,birşeyler vermiyorlar diye mi düşüncesiz ve benciller? sizde bu beklenti içinde olduğunuz için aynı konumdasınız bence.belki adamların durumu yok,belki beğenmezsiniz diye düşünüyorlar ki bence öyle.ünvte mezunu değiller ama evlatlarını okutup adam etmişler bundan sonrasında da kul-köle olacak değiller.
arkadaşlar mrb uzun zamandır takip ediyordum burayı üye olmak yeni kısmet oldu.size danışmak istediğim bi konu var.şöyle ki:eşimle iyi anlaşıyoruz bi sorunum yok fakat ailesini pek beğenmiyorum ben üniversite mezunuyum ailelerinde eşimden başka hiç üniversite mezunu yok bizde herkes nerdeyse inv.mezunu yani kafa yapıları falan uymuyor bana.ve sürekli biz eşimin ailesine bişeyler alırız onlar bizi hiç düşünmezler sağolsunlar gerek ablaları gerek annesi.ailem sürekli bize bişeyler alır biz gideriz memlekete annem dönerken bişeyler verir kendi annesi hiç bişey vermez.onların vereceklerine ihtiyacım yook ama düşünmüyorlar yani onu demek istiyorum.kısacası onları kendime ve aileme denk görmüyorum bu ara kafamı meşgul ediyo.ailesini tanısam eşimle hiç evlenmezdim.4 yıılık evliyim.sizce neden bu düşüncelerden kurtulamıyorum?
size hediye almıyorlar,birşeyler vermiyorlar diye mi düşüncesiz ve benciller? sizde bu beklenti içinde olduğunuz için aynı konumdasınız bence.belki adamların durumu yok,belki beğenmezsiniz diye düşünüyorlar ki bence öyle.ünvte mezunu değiller ama evlatlarını okutup adam etmişler bundan sonrasında da kul-köle olacak değiller.
siz yaşadıklarınızın ailelerin eğitim durumlarıyla alakalı olduğunu düşünmüzsünüz ama bu tamamen yaşanmışlıklarla alakalı bi durum bencede.
bizdede sadece eşim ve ben iki taraftada üni. okuyan tek çocuklarız. ama bizdede neredeyse aynı durum var. biz görümcemlerimin çocuklarına alırız ederiz onlar almaz. kendi tarafım ise her gittiğimde hediyelerle karşılarlar. ama durum sadece şundan kaynaklı kendi ailem benim az-çok neleri beğendiğimi sevdiğimi bilir aynı mağazalardan alışveriş ederiz çoğunlukla. ama görümcemler maddi durumları nedeniylede daha farklı alış-veriş alışkanlıklarına sahip. aldıklarını giydirmeyeceğimi düşündüklerine eminim. ki bu gerçek de. mesela kızıma hediye birer takım elbise yollamışlardı herkes şaşırdı bunları halalarımı gönderdi diye. bende "düşünmüşler yeter," dedim. ama tabiki giydiremedim. ben oğlumun küçülenlerini görümceme gönderiyorum mesela bütün resimlerini benim gönderdiğim kıyafetlerle çektiriyor. bende seviniyorum bunuda asla sorun etmiyorum sende takma kafana. almasalar yetiremiyon mu boşverrrr...
bencede haklısın düşünemiyorlar işte eğitim farkı.okumuş görmüşün hali başka.ben asil bi aile isterdim bana da bu düştü
okumamış,cahil,kültürsüz,bana ve aileme uygun değiller dediğin aile eşini okutup sana koca yetiştirmişler daha ne istiyorsun.okutmasalar onunla evlenemeyecektin.anladığım kadarıyla onları beğenmediğin için davranışlarına da yansıtmışsın ve insanlar sana yaklaşamıyor.
benim eşimde zaten önlisans yani 2 yıllık mezunu.çok bi şey okutmamışlar yani.bunun nesi garip bir taraf ünv.mezunu bi tarafın hepsi ilkokul sizce normal mi?ahhh denk değiller işte ne bana ne aileme.hata yaptım ben evlenmekle
okumakla insan olunmadığını eşinizin ailesini küçük gördüğünüz bu mesajla kanıtlıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?