• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ailesinin ilginç tavirlari

Samh

Guru
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
97
43
288
kızlar merhaba,

5 yıllık evliyim. bir tane çocuğumuz var. eşimin ailesiyle aram hiç iyi olmadı. beni hic istemediler. geçen sene yakınıma taşındılar sürekli gelip gitmeye başladılar. benim en büyük sorunum eşim ve ailesi herşeyi benden saklıyor. herşeyi kendi özelimiz diyorlar. öyle ki ev aldılar saklıyorlar, görümcem nikah kıymış yaza dugunu var saklıyorlar, ameliyat oluyorlar saklıyorlar, eşimin kardeşi boşandı saklıyorlar. herşeyi ama herşeyi. o kadar sıkıldım ki eşimle 100 kere tartıştım. tamam söyleyeceğim dedi ama gene aynisi.
artık o kadar yoruldum ki bugün büyük görümcem burdayken beni neden dişliyorsunuz diye tartıştım. olur olmayacak bir dolu şey söyledim. oda bana söyledi. şimdiden sonra ne yapsam bilemedim.

Ay boşver saklasınlar sen hayatına bak,niye takıyosun ki keşke benimkiler de dışlayıp hiç bişe beklemeseler benden :)

Böyle meseleler niye saklanır ki zaten yedi sülale duyuyor gelin mi sıkıntı
Kızmakta kırılmakta haklısınız belki eşinizin de olduğu ortamda kayınvalidenize anne ameliyat olmuşsun bende kızın sayılırım niye benden sakladınız diyebilirsin yani suçlayıcı değilde üzülür gibi yanında kocanda olsun tersleme anında tavırları görsün
Mesela nikah kıyılmış bende aranızda olmayı isterdim diyebilirsin sonra kenara çekil uzatma lafı onlar aklasınlar kendilerini

Gelinlerimizin hal ve tavırlarına göre bizde bazen her şeyi dökmüyoruz ortaya ama sizinki biraz fazla olmuş. Siz direk aileden sayılmıyor gibisiniz. Yani bazı şeyler vardır söylenmemesi güçtür, görümcenizin nikah kıyması gibi.daha doğrusu söylemese de olur ama duyulsa da çok bir anlam ifade etmez yani. Sizinki ciddi bir problem bence ama değişmeyeceklerini düşünüyorsanız sizde mesafeli olun paylaşmayın her şeyi. Bir görümce olarak bu kadar tavsiye verebiliyorum. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Söylemesinler ne gerek var?
Niye söylemiyorsun diye biri benimle tartışsa söyleyeceğim varsa da söylemem. Nedir bu merak anlamadım. Eşinizle sizi ilgilendiren konuları bilseniz yeter. Benim umurumda bile olmaz. Ne halleri varsa gorsunler
eşinizin kardeşi evlense ve size haber verilmese ne hissederdiniz

Bu durumu avantaja çevirebilirsiniz.
Düğün mü var, ev ziyaretine de yardıma da gitmeyin "Haberim yoktu, özeliniz ya" deyin.
Ameliyat mı geçirmişler, hastane ziyaretine gitmeyin, eve de gitmeyin, yine "Haberim yoktu, özeliniz ya" dersiniz.
Her şeye "Haberim yoktu" deyin. Ne güzel ^_^
Keşkem bana da haber vermeseler, rahatça takılsam. Yok ama ıccık cıccık her şeyi anlatır Kp. Artık "Baba 3. baskıya geçtin" diyorum napayım? Bu da kafa.

Hesap soramazlar işte, "Haberiniz yok" çünkü, onlara özel çünkü. ;)

Bu durumu avantaja çevirebilirsiniz.
Düğün mü var, ev ziyaretine de yardıma da gitmeyin "Haberim yoktu, özeliniz ya" deyin.
Ameliyat mı geçirmişler, hastane ziyaretine gitmeyin, eve de gitmeyin, yine "Haberim yoktu, özeliniz ya" dersiniz.
Her şeye "Haberim yoktu" deyin. Ne güzel ^_^
Keşkem bana da haber vermeseler, rahatça takılsam. Yok ama ıccık cıccık her şeyi anlatır Kp. Artık "Baba 3. baskıya geçtin" diyorum napayım? Bu da kafa.

Hesap soramazlar işte, "Haberiniz yok" çünkü, onlara özel çünkü. :KK66:
keşke öyle olsa buyuk görümcemin tüm hastalıklarını biliyorum çünkü evli degil ve doktora ben goturuyorum

kızlar merhaba,

5 yıllık evliyim. bir tane çocuğumuz var. eşimin ailesiyle aram hiç iyi olmadı. beni hic istemediler. geçen sene yakınıma taşındılar sürekli gelip gitmeye başladılar. benim en büyük sorunum eşim ve ailesi herşeyi benden saklıyor. herşeyi kendi özelimiz diyorlar. öyle ki ev aldılar saklıyorlar, görümcem nikah kıymış yaza dugunu var saklıyorlar, ameliyat oluyorlar saklıyorlar, eşimin kardeşi boşandı saklıyorlar. herşeyi ama herşeyi. o kadar sıkıldım ki eşimle 100 kere tartıştım. tamam söyleyeceğim dedi ama gene aynisi.
artık o kadar yoruldum ki bugün büyük görümcem burdayken beni neden dişliyorsunuz diye tartıştım. olur olmayacak bir dolu şey söyledim. oda bana söyledi. şimdiden sonra ne yapsam bilemedim.
yazının yarısına gelmiştim ki (seni dışlıyorlar) diye yazayım diye düşünürken sen zaten yazmışsın sonlarında...hem dışlarlar hem peşinden ayrılmaz bunlar...senin girdini çıktını aldığını verdiğini gelenini gidenini merak için gelir bunlar...ama kendilerinden zerre sır vermezler..

Yerinizde olsam ayni sekilde davranirdim.evime geldiklerinde soguk olurdum mesafeli dururdum.elbet soracaklardi ne oldu diye bende derdim ben yabanciyim zaten siz benimle hic birsey paylasmiyosunuz bende sizinle paylasmiyorum.tartismaya gerek kalmadsn cozerdiniz.ayrica hic umursamayin sanki cok onemliymis gibi hissetmesinler

Aman bosver bilmemek en iyisi saklasinlar daha iyi. Ne gerek var bilmeye hem bilsen ne olacak. !!!!!!!

Herşeyi saklıyolarsa bukadar şeyi nasıl biliyosunuz?

Sizden uzak dursalar neden hergün gelsinler?

Siz kendi özelinizi anlatmayın olsun bitsin

Back
X