bence eşine de hak ver... tabiki yeni doğum yaptın seninde yardıma ihtiyacın var. ama aile olmak sadece senin tatman gereken bir şey değilki... belki kocanda bu duyguyu yaşamak istiyor. evinde rahat etmek istiyor. bu sıkıntısını sana tatlı dille söyledi sende umursamadan hemen üzerine yürüdüysen hatalı sensin... çekinmiş olabilir rahat etmemiş olabiir. kaldı ki sen onun ailesinin yanında bir gün dayanamıyor ve de gitmek isterken. neden kocan sevin evinde rahat etsinki.....
kadınlar malesef ne yaparsa yapsın doğumda yapsa hastada olsa hep onlardan fedakarlık bekleniyor bizede yazık ama fedakar hep kadın olmak zorunda kader anlayışlı koca cıkarmıyor karşımıza napalım hamd edıp sabredıcezz sabrın allah katında yerı önemlı sen bebegıne ıyı sarıl sutunde kesılmesın uzulme dıcem ama komık olucakk sen genede uzulme arkadasım allah bebegınınn yuzu suyu hurmetıne kocana merhamet eylesın doğru yola getirsinn biran önce kocanla konuss
bide şöyle düşün ,belki eşin sana ulaşmak istemiştr ama tlfonun yanında olmadığı için ulaşamamıştır.anladığım kadarıyla eşini seviyorsun ayrılmak istemiyorsn,aile konusu sorun olup tartışma yaratıyor. şu an senin eşine ,eminim eşinin de sana ve bebeğine ihtiyacı vardır. sen bi arasan veya msj atsan yanlış anlama haksızlığı kabul et, zeytin dalı uzat flan demiyrum elbete yere göğe kadar haklısın ama belli ki eşinin etrafında ona doğru yolu gösterecek kimse yok.kv ile konuştuğun müddetçe iş yokuşa sürükleniyor.kendisi ile muhattap ol ona ' bebeğini özlemedin mi ? hadi beni merak etmedn evladını da mı merak etmedin ' diye yumuşak kırgın bi şekilde konuştuğunda eminim diğer adımlar hep eşinden gelecek.yazık o yavruya içim geçiyor aklıma geldikçe vallahi.Allah size huzur,muhabbet,sabır versin....
canım öncelikle Rabbim sana ve Meleğine uzun ömür versin:) sağlıklı sıhhatli uzun ömürler dilerim..
eşinle yanlız kalıp yardıma ihtiyacn olduğunu ve bunu en rahat kendi annenden alabileceğini anlatmayı denemelisin bence..
umarım herşey kısa sürede yoluna girer..
Canım senin hiçbir suçun yok, ben de hamileyim başkasında kalmak, misafirliğe gitmek çok zor insan rahat edemiyor, ki benim daha zamanım var sonlara doğru daha zor oluyormuş. Ayrıca sen lahusasın haksız bile olsan seni üzmeye hakları yoktu, bunlar insanlıktan nasiplerini almamışlar. Herkes tabiki de annesini ister yanında, kayınvaliden görümcen melek te olsa insan rahatça birşey isteyemez. Bence üzülme, bebeğini düşün, sabret eğer eşinin aklı başına gelirse gelip özür diler barışırsınız.
didemcim eşin daha hiçbi şekilde ulaşmadı mı? herhalde telefonunu da unutmuşsun evde
Didemcim birkac gundur konunu takip edemedim ama esin akkillanip gelmistir diye tahmin ediyordur.
Hay Allah durumda degisiklik yokmus.
Umarim bir an evvel aklini basina toplar, kafasini anasinin eteginin altindan cikarir.
Umarim eltinden iyi haberler alirsin canim.
Insallah vicdana gelmislerdir de el kadar bebenin gunahina girmekten korkarlar.
Kv ler esini doldurup duruyorlarsa esinde gaza gelip kendini hakli goruyordur.
Allah korkusu yok bunlarda , insan kendi evladinin, torunun yuvasina kast edermi ya.
Yok mu bir aile buyugu alsin karsisina konussun.
Bazen etkili olur bu yontem .
Yoksa isin zor canim.
Bakalim eltin ne haber vercek.
Insallah hayirli haberler alirsin.
rüyan hayrolsun inşallah vicdanları rahat bırakmamıştır da doğruyu yapmaları için onları sana doğru itiyordur belkide olumlu bir adım atarlar, umarım hayırlı haberler alırsın eşinle konuşabilseniz bence halledebilirsiniz olmadı arkadaşların dediği gibi aile büyükleri sorunu çözebilir yokyere yuvanız bozulmaz dilerim, her şey gönlünce olsun sen kendini üzmemeye çalış bebeğine odaklan canım benim şimdi en önemli olan o hakkınızda hayırlısı olsun
bak pişman olmuşlar bile senin sakin kararlı tavrını görünce bu güzel bir gelişme çok sevindim sen gene kalbini ferah tut iyilikle ve sabırla bekle eşin de sakinleşince gelip sizi yuvanıza götürecektir, onlar senin alttan almanı gitmeni beklediler demekki ama hesapları tutmadı allah her zaman iyinin ve ona güvenerek sabredenin yanındadır eminim her şey düzelecek sen rahat ol bebeğine sarıl kimseye kötü hisler besleme içinde o hisler habis bir tümör gibi büyür içinde insanın huzurunu bozar sen merak etme her insan ettiğinin karşılığını bulur
Yavas yavas yoluna girecek insallah hersey.
Kayinvaliden imana gelmis en azindan.
Esin gurur yapiyor belli ama o da yola gelir elbet.
Sen hic ses etme simdi birak kaynin konussun bakalim.
Komsulara bile yalan soylemisler bak biz gelini evden kacidik bebegini aldi gitti diyememisler.
Biraz sabir canim insallah yoluna girecek hersey.
inşaalah canım ya eşimde cok gururludur zaten kaynımda öyle söylemiş bu konustugumun eltimin eşi simdilik o kızgın evi terketti diye ama biraz zaman gecsin kızınıda cok özler sonra yumusar zaten sessizce bekliyorum eltim yarın haberleri ucurur bana bakalım o kaynım ne diyicek Allah tan kayınlarım bendden taraf ve yıkıcı değiller yapıcılar.zaten nasıl komsulara söylesinlerki didem babasıgile gitti millet demicek mi bu kadının lohusa lohusa ne işi var babasıgilde demicekler mi beni avukata verceklerdi hani vercektiyseniz niye komsulara yalan söylüyorsunuz .esim inattırda bakalım nabacak zaman ne gösterecek inşaallah yoluna girer dediğin giibi böyle beklemekte cok zor :) insan bian önce olsun bitsin hersey düzelsin istiyor ama sabır sabır sabır ssabır sabır ....
ayy çok sevindin inan.en azından ayrılık konuları falan yok artık. bebek yeni doğduğunda hiç problem yaşamayan yok inanki .içini ferah tut.düzelecek inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?