Eşim ve ailesiyle çok kötü tartışmalar yaşadım

tatlı dille söylemedi malesef tatlı dille söyleseydi zaten bu durumda olmazdık bana resmen dolaylı yoldan postala ananı dedi evet o geccede bende tutturmamalıydım eve gidelim diye

amin canımm Allah razı olsu n biraz daha bekliyelim bakalım enson care esimden ses cıkmazsa bn aıcam

aminnn canım aminnn dogru sölüyorsun telefonumu nasıl unuttum diye dövünüyorum simdi dedgm gibi biraz dagha bekliyeyim ses cıkmazsa ararım

sagol canım iyi dileklerin için beklemedeyim suan ama sabrım kalmadı evime gtmek eşimin yanında olmakk istiyorum ((((((((

Canım senin hiçbir suçun yok, ben de hamileyim başkasında kalmak, misafirliğe gitmek çok zor insan rahat edemiyor, ki benim daha zamanım var sonlara doğru daha zor oluyormuş. Ayrıca sen lahusasın haksız bile olsan seni üzmeye hakları yoktu, bunlar insanlıktan nasiplerini almamışlar. Herkes tabiki de annesini ister yanında, kayınvaliden görümcen melek te olsa insan rahatça birşey isteyemez. Bence üzülme, bebeğini düşün, sabret eğer eşinin aklı başına gelirse gelip özür diler barışırsınız.

evet aynnen ben hamileleigimin son haftasındaydım bide cok sık çişe gidiyorsun uyuyamıyorsun yerin sana batıyor üstüne bide ranzada uyuyordum kaynanamlarda nefesim kesiliyor zaten görümcemle kaynanamda ve eşimde insanlık olsaydı derlerdiki bu kadın süt veriyor cocuguna yazık biz buna böyle yapıyoruz ya sütü kesilirse inşaallah eşimin aklı basına gelirde evimize gideriz yine ilk dogdugu günlerdeki gibi cok cok mutlu oluruz Yarabbi sen duy sesimi ne diiyim

didemcim eşin daha hiçbi şekilde ulaşmadı mı? herhalde telefonunu da unutmuşsun evde

didemcim eşin daha hiçbi şekilde ulaşmadı mı? herhalde telefonunu da unutmuşsun evde

hayır canım ulasmadı hala ne ses var ne seda evet telefonumuda evde bırakmıs gelmişim herhalde aramayacak :S cok gururludur o cok kötüyüm cokkkkkkk offfffffffff canım nabacam ya böyle beklemek insanı cıldırtıyorr vakit hiç gecmiyor sanki benim için

birazdan eltimle konusucam (gizli görüşüyoruz) bakalım ne haberler vercek bana.bide gece rüyamda görümcemi gördüm nasıl boynuma sarılmıs aglıyodu özür diliyordu :S hayrolsun inşaallah

Didemcim birkac gundur konunu takip edemedim ama esin akkillanip gelmistir diye tahmin ediyordur.
Hay Allah durumda degisiklik yokmus.
Umarim bir an evvel aklini basina toplar, kafasini anasinin eteginin altindan cikarir.
Umarim eltinden iyi haberler alirsin canim.

evet canım hala bi değişiklik yok bugün tam bi hafta oldu böyle oturup beklecmek cıldrrtıyor insanı inşaallah bakalım kaynanamlarla konusmus mu hiç sölicem esimi bi arayıp konussun onun düşünceleri nelermişş cok merak ediyorum hiç ses sedası yok

Insallah vicdana gelmislerdir de el kadar bebenin gunahina girmekten korkarlar.
Kv ler esini doldurup duruyorlarsa esinde gaza gelip kendini hakli goruyordur.
Allah korkusu yok bunlarda , insan kendi evladinin, torunun yuvasina kast edermi ya.
Yok mu bir aile buyugu alsin karsisina konussun.
Bazen etkili olur bu yontem .
Yoksa isin zor canim.
Bakalim eltin ne haber vercek.
Insallah hayirli haberler alirsin.

rüyan hayrolsun inşallah vicdanları rahat bırakmamıştır da doğruyu yapmaları için onları sana doğru itiyordur belkide olumlu bir adım atarlar, umarım hayırlı haberler alırsın eşinle konuşabilseniz bence halledebilirsiniz olmadı arkadaşların dediği gibi aile büyükleri sorunu çözebilir yokyere yuvanız bozulmaz dilerim, her şey gönlünce olsun sen kendini üzmemeye çalış bebeğine odaklan canım benim şimdi en önemli olan o hakkınızda hayırlısı olsun

konustum eltimle kaynanmla konusmus kendisi demiş yazık günah değil mi anne lohusa kadın cıkmıs gitmiş hiçbi kötü bişe yok ortada izin vermeyin bu evlililk bitsin kaynanam aglamıs ben didem gelsin istiyorum ben istemiyorum yuvaları dagılsın cok üzülüüyorum(kancıh karı kavgada niye düşünmüyordun bunları)buarada annemi sucluyolarmıs niye almıs gelmiş beni diye kaynım esimle konusmak istemiş demiş kapatın o konuyu kalbinizi kırarım eltim dedi o simdi cok gergin sen evi terkettin diye konusmak istemiyo biraz sakinleşsin dedi eltim diger kaynımla konusacakmıs esimle kkonussun diye buarada kaynanamların komsuları bana gözaydına gelmek istiyolarmıs yalan sölemiişler demişler rahatsz hala dikişleri iltihap tutmus braz daha iyileşsin ondan sonra anladım bunlar bana gecen halama telefon acarken gözdagı vermeye calısmıslar bekliyolarki ben kendi ayagımla gideyim

bak pişman olmuşlar bile senin sakin kararlı tavrını görünce bu güzel bir gelişme çok sevindim sen gene kalbini ferah tut iyilikle ve sabırla bekle eşin de sakinleşince gelip sizi yuvanıza götürecektir, onlar senin alttan almanı gitmeni beklediler demekki ama hesapları tutmadı allah her zaman iyinin ve ona güvenerek sabredenin yanındadır eminim her şey düzelecek sen rahat ol bebeğine sarıl kimseye kötü hisler besleme içinde o hisler habis bir tümör gibi büyür içinde insanın huzurunu bozar sen merak etme her insan ettiğinin karşılığını bulur

değil mi ya ortada bi gelişme yok hatta eşim o konuyu acmayın demiş ama yinede içim rahatladı biraz aynen bunlar ben giderim diye bekliyolardı o kadar gözdagından sonra yada arayıp bişi derim diye bekliyolardı inşaallah eşimde sakinleşir.demek gördüğüm rüya gercekmiş gerci kaynanamı görmedim görümcemi gördüm ama içimde bi his var evime,kocama tekrar kavusucam .yarın eltim yine arıcak bugün kaynımla konusucak onla ne konustugunu anlatmak için:) Allah tan oda var oda olmasa nerden alıcaktım bu haberlerri

Yavas yavas yoluna girecek insallah hersey.
Kayinvaliden imana gelmis en azindan.
Esin gurur yapiyor belli ama o da yola gelir elbet.
Sen hic ses etme simdi birak kaynin konussun bakalim.
Komsulara bile yalan soylemisler bak biz gelini evden kacidik bebegini aldi gitti diyememisler.
Biraz sabir canim insallah yoluna girecek hersey.

inşaalah canım ya eşimde cok gururludur zaten kaynımda öyle söylemiş bu konustugumun eltimin eşi simdilik o kızgın evi terketti diye ama biraz zaman gecsin kızınıda cok özler sonra yumusar zaten sessizce bekliyorum eltim yarın haberleri ucurur bana bakalım o kaynım ne diyicek Allah tan kayınlarım bendden taraf ve yıkıcı değiller yapıcılar.zaten nasıl komsulara söylesinlerki didem babasıgile gitti millet demicek mi bu kadının lohusa lohusa ne işi var babasıgilde demicekler mi beni avukata verceklerdi hani vercektiyseniz niye komsulara yalan söylüyorsunuz .esim inattırda bakalım nabacak zaman ne gösterecek inşaallah yoluna girer dediğin giibi böyle beklemekte cok zor :) insan bian önce olsun bitsin hersey düzelsin istiyor ama sabır sabır sabır ssabır sabır ....

ayy çok sevindin inan.en azından ayrılık konuları falan yok artık. bebek yeni doğduğunda hiç problem yaşamayan yok inanki .içini ferah tut.düzelecek inş.

ayy çok sevindin inan.en azından ayrılık konuları falan yok artık. bebek yeni doğduğunda hiç problem yaşamayan yok inanki .içini ferah tut.düzelecek inş.

inşaallah dediğin gibi olur tatlım valla bilmiyorum bende dün eltimle konustuktan sonra birazda olsa içim rahatladı ortada henüz bi gelişme olmasa bile dün kaynımla konusacaktı esimle konusmasını sölemek için bugün arıcak haber vercek onu bekliyorum kulagım telefonda inşaallah kötü haberler almam benim esim cok inatcıdır inşaallah Allah içine bişi dşürürde gelir alır bizi evimize gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…