Eşim ve ailesiyle çok kötü tartışmalar yaşadım

bi gelişme dün işte kaynana olacak o kaıdn aramıs yine halamı gelsin esyalarını toplasın oglumun yuvasını yıktınız falan demiş cok kötüyüm canım ya

Halanız ne demiş ? Nasıl biri halanız, arayı yapabilecek bir kadın mı ?
Eşiniz sizi hiç aramadı peki siz aradınız mı ?
......
Bu aileler devreye girmezse evlilikler öyle ya da böyle devam eder. Bu ahı nasıl öder böyle aileler kestirmek zor.

ya haalam o gece tartsma oldugunda oda bizzdeydi hep kaynanamla görümcemi yatstırmaya calısmıstı baktı olmuyor halamda tartısmada cevap verdi ben o kavganın üstüne küsüp gelince kaynana olacak kaıdn halama sucu yıktı işte dün aradıgında senin yüzünden oglumun yuvası yıkıldı demiş halamda ben nabtım siz yangına körükle gidiyorsunuz falan gibisinden seyler söylemiş eşim beni aramadı ben cep telefonumu evde bırakmıs gelmişim o panikle bende aramadım :S

Eşinizin evde olmadığı bir zaman telefonunuzu aldıramaz mısınız ?

Ben halanızın yerinde olsam, ''bana değil bunu kendilerine söyleyin'' deyip aradan çıkardım. Böylece direk olarak sizleri ararlardı.
Arayacak bir aracı olmaması her zaman daha iyi oluyor.

ben suan malatyadayım evim elazığda bide evin anahtarı bende değil.halamda öyle demiş zaten bana neden söylütyorsunuz acın babasıyla konusun şimdilik kimse bizi aramadı

dün Almanya da bi eltim var onla konustum msnde ona olayları cok masum bi şekilde anlatmıslar göya eşim güzellikle bana demiş anennden dolayı rahat edemiyorum rahat rahat oturamıyorum annen gitsin falan bende heemen gelip anneme yetiştirmişim bilmem ne gelsin esyalarını alsın biz avukata vercez faalan demişlerdi ya onu hiç sölememişler acaba bunlar benim gözümümü korkutmya calısıyor eltime dedim sakın ha sakın konustugumuzu söyleme ama olanları kaynıma anlatsın diye gercegi bilsin adam o kaynımda cok seviyor beni

insanlar ne kadar kötü olabiliyorlar gerçekten çok üzülüyorum, anladığım kadarıyla sizi yıldırmak ve etrafa karşı suçlu göstermek istiyorlar yaptıklarından utanıyorlardır diyeceğim ama bilemedim. siz hiç düşünmeyin ne yapmaya çalışıyorlar diye bebeğinizle ilgilenin rahat olmaya çalışın hatta mümkünse ailenize havale edin madem eşiniz kendisini geri çekti sizinle ilgilenmiyor siz de eşinizden başkasıyla muhattap olmayın derim. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım her şey gönlünüzce olur ve eşiniz hatasını anlar güzelce size döner bütün bunlar kötü bir rüya gibi hayatınızdan silinir, dualarım sizinle

cok sagol canım destegin için tesekkür ederim.evet beni haksız duruma düşürmeye calısıyorlar zten suclu benmişim gibi davrandılar kavga ettigimiz zaman ben cocuk olmus bi değişmişim önceden böyle değilmişim eeşimin hiç sesi cıkmıyor anlamadım o ne dğüşünüyor.kızımda benle beeraber stres yasıyo kahroluyorm öyle istiyorumki böyle uyanayım hersey bi kabusmus gibi hatrlayayım bunları evimde yuvamda olatyım tekrar

Bence sakin ol sen bebeğine bak bekle
millete istediklerini söylesinler biraz vicdanlı aklı olan insan yeni doğum yapmış bir kadının durduk yere evi terk etmeyeceğini bilir
bence en güzeli sessiz kal bebeğinle ilgilen
eşindende adam olmaz sebep ne olursa olsun senin annene yeni doğum yapmış sana öyle davranamaz
o adamdan ne koca ne eş olur
boşanma davası açsın bakalım ne yazacakmış dilekçeye karım doğum yaptı kayınvalidem geldi bakmaya bende evden kovdum mu diyecekmiş
sütün gitmesin seni bu lohusa ve en hassas halinde böyle yaptı ya yarın birgün barışsanız bile asla unutmazsın
allah yardımcın olsun

zaten sessizce bekliyorum merak ediyorum millet benş dogunm görmesine gelcek onlara ne sölicekler zaten bu kötü günlerin hesabını sorcam esime tabi barısırsak cok özlüyorum onu hala cok seviyorumda hiç kinli biri değilim oda ailesinin gazına gelip böyle yaptı acaba oda özlüyor mu bizi

seni üzmek için söylemiyorum ama özlese gelir
eşin kaç yaşında bilmiyorum ama ailesinin sözüyle hareket ettikten sonra gelmesin
aklı başına gelsin dank etsin gelsin

Kişiler birbirlerini tanımadan evlilik kararı alınca birde hemen çocuk yapınca malesef durum böyle oluyor. Doğum yapan sensin ama eşin lousa sendromunda . Ben eşimle 4 yıl flört ettim 1 yıl sözlü 1 yılda nişanlı kaldım ve 6 yıldır evliyim 1 yaşında çocuğum var buna rağmen tanıyamıyorsunuz . Kişiler arasındaki sevgi saygı çok önemli eğer bunlar bitmişsse evlilik zaten bitmiştir. Allah eşinize akıl fikir sizede sabır versin... Bütün herşeyi bir kenara bırakın şuan bebeğinizin size ihtiyacı var boşanırsınız boşanmazssınız bir sonuç illaki olacak ama, bebeğinizi sütünüzden mahrum etmeyin hele bu dönemde sıkıntı sitres sütünüzü keser .. Bebeğinizin o süte ihtiyacı var sonra pişman olmayın derim..

öncelikle hayırlı olsun bebegını ıyı gunlerde buyut inşallah analı babalı çok uzüldüm bu erkeklerın aileleri nekadar önemli yaa bizim ailemiz yok sankıı ne kadar anlamsız bı mucadele eşinde aileside yanlıs yapıyo eşin annen konusunda ayıp etmıs bıraz kendı hatalarını gorse kucucuk bı yavru varr ortada konusamıyormusunuz sen cagır konus ama aılesı gırmesın araya yaa senın yerın ayrı onlar farklıı bıde yenı dogum yapmısın yazıktır gunahtır sen bol bol dua ettt allah yardımcın olsunnn

kesinlikle arkadaşında dediği gibi bir araya gelip başbaşa konuşun, ne kendi nede eşinizin ailesini araya koymadan.

bence eşine de hak ver... tabiki yeni doğum yaptın seninde yardıma ihtiyacın var. ama aile olmak sadece senin tatman gereken bir şey değilki... belki kocanda bu duyguyu yaşamak istiyor. evinde rahat etmek istiyor. bu sıkıntısını sana tatlı dille söyledi sende umursamadan hemen üzerine yürüdüysen hatalı sensin... çekinmiş olabilir rahat etmemiş olabiir. kaldı ki sen onun ailesinin yanında bir gün dayanamıyor ve de gitmek isterken. neden kocan sevin evinde rahat etsinki.....

kadınlar malesef ne yaparsa yapsın doğumda yapsa hastada olsa hep onlardan fedakarlık bekleniyor bizede yazık ama fedakar hep kadın olmak zorunda kader anlayışlı koca cıkarmıyor karşımıza napalım hamd edıp sabredıcezz sabrın allah katında yerı önemlı sen bebegıne ıyı sarıl sutunde kesılmesın uzulme dıcem ama komık olucakk sen genede uzulme arkadasım allah bebegınınn yuzu suyu hurmetıne kocana merhamet eylesın doğru yola getirsinn biran önce kocanla konuss

bide şöyle düşün ,belki eşin sana ulaşmak istemiştr ama tlfonun yanında olmadığı için ulaşamamıştır.anladığım kadarıyla eşini seviyorsun ayrılmak istemiyorsn,aile konusu sorun olup tartışma yaratıyor. şu an senin eşine ,eminim eşinin de sana ve bebeğine ihtiyacı vardır. sen bi arasan veya msj atsan yanlış anlama haksızlığı kabul et, zeytin dalı uzat flan demiyrum elbete yere göğe kadar haklısın ama belli ki eşinin etrafında ona doğru yolu gösterecek kimse yok.kv ile konuştuğun müddetçe iş yokuşa sürükleniyor.kendisi ile muhattap ol ona ' bebeğini özlemedin mi ? hadi beni merak etmedn evladını da mı merak etmedin ' diye yumuşak kırgın bi şekilde konuştuğunda eminim diğer adımlar hep eşinden gelecek.yazık o yavruya içim geçiyor aklıma geldikçe vallahi.Allah size huzur,muhabbet,sabır versin....

canım öncelikle Rabbim sana ve Meleğine uzun ömür versin:) sağlıklı sıhhatli uzun ömürler dilerim..

eşinle yanlız kalıp yardıma ihtiyacn olduğunu ve bunu en rahat kendi annenden alabileceğini anlatmayı denemelisin bence..

umarım herşey kısa sürede yoluna girer..

bende 2 yıl konnustum bi senede nisanlı kaldım 3 senedirde evliyim .hemen cocuk yapmadım.biliyorum bebegimin bana ihtiyacı var ama nabim böle esim sesiz kaldıkca cıldırıyorum evime gitmek istiyorum

amin canım tesekkkür ederim .eşimi cagıramam onla konusamam simdilik biliyorum kesin ailesi doldurmustur arasam tersler keisn beni Rabbime dua etmek ten baska zaten yapabildigim bişey yok elimden gelen bişey yok :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…