Eşim ve ailesiyle çok kötü tartışmalar yaşadım

canım konunu sürekli takip ediyorum.ve çok üzüldüm.bugün hep aklımdaydın eşi aradımı,gelip aldımı diye.canım yaşın daha çok genç,zamanla anlıyacaksın elle geçinmenin dağla güreşmekten zor olduğunu,zaten bir söz var,anne evinden çıkarken ana kuzusu,elin kapısından girerken el kızı olursun,keşke mevzu bu kadar uzamasaydı,kadının aklına gelince evden çıkıp gitmesi hiç iyi olmuyor,çıkarken çok düşünmek gerekiyor canım,geri dönmek çok zor oluyor sonra,kendi evine giremez hale geliyorsun bu bir kadın için çok acı bir durum,senin şimdi sıcacık evinde bebeğinle ilgilenmen ve iyileşmen gerekiyordu,ama şu yaşadığın travmaya bak.hem ruhen hem fiziken yardıma ihtiyacın varken,bu kadar sıkıntı çekmen haksızlık senin hatan fevri hareket edip kızgınlıkla evi terketmen.bırak eşin annenden rahatsız olsun güzelce izah etseydin,inatlaşmaya gitmeden,inan canım erkekler bunları sevmiyor,senin böyle davranman eşinin ailesininde işine yaramış.resmen kavgaya herkes karışmış.işte tatlım biraz sabırlı olup,hem eşini hemde anneni idare etseydin.bu kadar üzülüp kahrolmuyacaktın.eşler bu konuda çok kinci oluyor unutmuyor hele içine ilesi girdiyse,insan zamanla olgunlaşıp tecrübe kazanıyor.sende zamanla bunları aşıcaksın.dualarım seninle,RABBİM en kısa zamanda evine kavuştursun seni.evine gidincede çok sabır et,eşin konuyu açsa bile sen duymazdan gel,neşeli ol.bebeğine hayırlı ömür versin ALLAH.............

sagol canım aminnn güzel dileklerin için duaların için tesekkür ederim.dediklerinde cok cok haklısın işte lohusalıgın verdigi sıkıntıylada cok fevri hareketler yapıp evimi terkettim.o bana onu söleynce ben onla restlestim dedigin gibi erkekler bunu hiç sevmiyor hele benim eşim rest cekmeme hayatta tahammül edemez ve ciddi kavgalar cıkartır inşaallah zamanla asarım bunları cok kötü psikolojim yasadıgım su seyler hala aklıma geldikce cıldıracak gibi oluyorum bosa koyuyorum dolmuyor,doluyu bosaltıyorum bosalmıyor esim o kavga anında yanımda olan kuzenimin esini aramıs konusmak istemiş(cok samimiyiz gidiş gelişimiz coktur onlarla kardesi gibi sever kuzenimin esini) (artık ne diicekse kesin tehditler yagdıracak :) )kuzenimgil suan mersine gittiler eşi izine cıktı kaynanasıgil orda bi haftadır orda esime öyle söylemiş eşi salı günü gelcem geldiğimde konusuruz demiş bakalım salı günü haberler nasıl gelcek benim esim biraz tehdit etmeyi cok sever kesin der geliyorsa gelsin yoksa bosanırım diye bilmem öle düşünüyorum belkide olumlu konusur ne bilim aklım karma karısık babam kuzenimin esine dedi sana o tarz seleer sölerse söle beni alakadar etmez git babasıyla konus diye

Selam canimm ne oldu bir gelisme yasandimi hic basta takip ettim bu ara giremedim biraz.umarim hersey kisa zamanda yoluna girer.piskolojin durumun nasil kizinla ilgileniyorsun dimi???

valla tatlım nasıl olayım kötüyüm işte kızımla ilgileniyorum zaten oda olmasa kafayı yerim herhalde canım okudun mu bilmiyorum eltimle falan konustum kaynanamlardan gizli aradı beni kimse konustugumuzu bilmiyor(eltim amlmanyada buarada)kaynanamla konusmus telefonda kaynanam aglamıs falan ben didemin gelmesini istiyorum ben yuvasının yıkılmasını istemiyorum falan ben didemi cok seviyorum bide işte eşim dün kuzenimin esini aramıs konusmak için(esim cok samimi kuzenimin esiyle)salı gnü konusacaklar işte bakalım ne dicek

Insallah guzel haberler alirsin

Son düzenleme:

Hepsi oyle be cnm ama bu olayda okadar buyuk bisi degil gozunde buyutme dugun alisverisleri ilk bebek dogumu olur bunlar kaynana gelinin anasini kiskanir torundan oglunu fisfikler vs vs. bu kafasi olupda kullanamayan koca guruhuda gazina gelir yuva bu hal alir. Neler yasayan insanlar var aldatma vs. lohusalik doneminde hatta bu bir klasik.simdi onemli olan arafa hic kotu laf gidip gelmemesi adam akilli konusmaniz arada iki tarafada hatri gecen iyi akli basinda bir araci. Birde sunu aklindan cikarma her ne olursa olsun hersey senin lehine asla uzulme. Kocan bu olaydan derd cikarirsa akli basina gelir bi daha fisfiklemeye gelmez. Olaki ailedini dinledi anne sozuyle kari bosadi emin ol o adam zaten bir omur adam olmicak cinstendir. O yuzden iki durumda lehine. Ama her ne olursa olsun durumu duzeltmeye calis en azindan ben elimden geleni yaptim dersin

Allah bebeğini babasıyla büyütsün işşallah; seviyorsanız birbirinizi bu sorunu da çözersiniz...Lohusa sendromunu yakinen biliyorum, çok zor bir durum...

cok dogru söluyorsun canım o aklı basında aracılar bi devreye girse zaten ne hayal kuruyodum zaten hamileligimin son 2 ayı stres sıkıntıyla gecmişti hamilelik depresyonu gecirmiştim hiç gözyasım kurumamıstı hamilelik bitince bebegimi kucagıma alınca hersey gecip gidicek rahatsızlıgımdan kurtulucam diyodum bu hamilelik deppresyonundanda daha beter cok üzüntülüyüm cok kötüyüm bebegim babasının yanında niye olmasınki suan diyorum kendi kendime Allah cıkarsın hepsinden en mutlu günlerimi gecirecegim yerde hayatımın en zor günlerini yasıyorum sabrediyorum ve bekliyorum sadece

Allah bebeğini babasıyla büyütsün işşallah; seviyorsanız birbirinizi bu sorunu da çözersiniz...Lohusa sendromunu yakinen biliyorum, çok zor bir durum...

amin canım Allah razı olsun ben esimi cok seviyorum onunda beni cok sevdiigini biliyorum ama ailesinden daha mı önemliyim onu bilmiyorum ?

Öncelikle Allah meleğini sana bağışlasın,acısını yaşatmasın arkadaşım.Allah böylelerini bildiği gibi yapsın.bende yaşadım kaynana,kayınpeder,kayınbirader vs. sorunlarını.başka şehirde olduğu halde yetişti buraya kaynana denen kadın.senede 1 gelir 5-6 ay kalır huzurumu bozar giderdi.eşim annesi taraflı olurdu onun suçlu olduğunu bile bile.çok kere valizlerimi topladım gittim.yalvar yakar geri aldı beni.5 yıl çektim anne bağımlılığını adamın.ama denenmişin denemesi olmuyormuş anladım.adam bir kere ben taraflı olmadı,sahiplenmedi.4 aralık salı günü anlaşmalı tek celsede boşandım.gitsin annesinin eteği altında yaşasın bu saatten sonra.hepsi benden uzak cehenneme direk olsun!ana kuzusu olan erkek,sen melekte olsan kul köle de olsan değişmiyor canım.tecrübe ile sabit,birebir yaşadım hepsini.

amin canım sagolll.üzüldüm seninde yasadıklarına umarım hayat bundan sonra senin için güzel devam eder.eşimin değişmeyecegini düşünüyorum bbi adam 7 sinde neyse 70 indede odur.ama bi umut işte belki düzelirsin diyorsun keske sevgi olmasaydı yoksa cocuk olmadan zaten bu evlilik coktan bitmişti ama gel görki sevgim herseyi kabbullenmemi saglıyor inşaallah Rabbim bana cevirirde yuvamıza geri döneriz bebegim benle beraber stresli günler geciriyor Allah onuın yüzüne baksında bu zor günleri atlatalım

bende severek ayrıldım.hemde çok seviyordum.o da benden severek ayrıldığını,içinde sevgi adına hiçbirşeyin eksilmediğini söyledi.(bana göre seven adam karısına sahip çıkardı) bizim saygı kalmamıştı artık.kuru sevgi ile yürümüyordu.yeter ki huzurum olsun diye herşeyi yutardım.ben ben olmaktan çıkmıştım artık.duygu patlaması boşanma şeklinde oldu zaten.seni karamsarlığa sürüklemek istemem ama düzelir diye beklemek zaman kaybı canım.Allah kocanın yüzünü sana döndürür inş.

amin canım inşaallah bakalım bekleyeyim bi müddet zaman bana ne türlü oyunlar oynayacak zamanla hersey iyi mi olacak yoksa daha mı kötü :S Allah yüzümüze baksın bebegimle benim senin cocuk var mı ?

amin canım inşaallah bakalım bekleyeyim bi müddet zaman bana ne türlü oyunlar oynayacak zamanla hersey iyi mi olacak yoksa daha mı kötü :S Allah yüzümüze baksın bebegimle benim senin cocuk var mı ?

benim çocuk yok canım.2. yılımda hamile kaldım ama sorunlar yüzünden zor hamilelik geçiriyordum sonunda 3.5 aylıkken bebeğimin kalp atışını alamadı doktorum ve düşük yaptım.Hiç aklımdan gitmiyor yapılanlar bu dünyada hesap soramadım ama öbür dünyada karşıma çıkarsın Rabbim.Allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin güzelim.

cok üzüldümm elbette Rabbim hesap sormayı nasip edecek sana .cocugun olmaması bence bi yandan iyi.şimdi insan hem iyiyi düşünüyor hem kötüyü ilerde bosanma gibi birşey olsa nabarım kızım niye ayrıldınız diye sormaz mı büyüynce babasız kız yetiştirmek nasıl bunlar aklıma geliyor oturup saatlerce aglıyorum inşaallah Rabbim öyle birşeyi yazmamıstır su alnıma cok aMA cok seviyorum eşimi deli gibi özledim yuvama evime gitmek istiyorum inşaallah Rabbim babamızı bize gönderir de gelir alır bizi

canım bence eşinde seni ve bebegini özlemiştir içime öyle dogdu
bence yuvan yıkılmıcak sende hatalarını anlamışsın farkındasın erkekler fevri tavırlara gelemez
bunları bizlerde çok yaşadık daha sakın ve olumlu olmaya çalış bak ozaman daha huzurlu eşinle daha mutlu oldugunu göreceksin canım
eşinde hatasını anlamıştır sizi özlemiştir
rabbime bol dua et rabbim aydınlıga çıkartsın canım yuvama döner daha mutlu olursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…