Eşim ve ailesiyle çok kötü tartışmalar yaşadım

Çok zor bir süreçtesin canım..Allah yardımcınız olsun..

sayfalari tek tek okudum cok üzüldüm, bu kadar kolay olmamali,söyle bakilirsa aslinda ortada ceviz kabugunu dolduracak bir mesele yok,yani cözülür bir durum,kendinizi lütfen bu kadar yipratmayin biliyorum esinizi cok seviyorsunuz,insallah insallah bütün kalbimle sizin icin dua ediyorum esinle,yavrunla yuvaniza dönersiniz,...Allah sabir versin..

Amin canım Allah razı olsun güzel dileklerin için,duaların için cok tsk ederim aynen ortada ceviz kabugunu dolduracak mesele yok.o yüzden üzülüyorum ya niye böyle oldu diye eger olumsuz bişey olursada cok cok üzülür kahrolurum cocugumun bosyere babasız büyücek diyr

Yaa daha barışmadınız mı canım.....Ne var sanki bu mesleyi bu kadar büyütecek..
Ya insan eşini düşünmüyorsa minik meleğini de mi düşünmez hiç...
Nasıl vicdanı el veriyor bbeğinin başka yerlerde büyümesine , heleki bu en güzel anlarında....Bir daha dünyaları da verse kızının o anlarını göremicek işte....
En güzel günleri bir inat için ayrı geçirmeye değer mi hiç ....

Son düzenleme:

eğer böyle bir mevzuyla bitebilecek bir evlilikse hiç üzülmeyin insan lohusa karısına daha ılımlı davranır kuzeninizle konuşucaktı ne söylemiş peki hiç mi gelip bebeğini görmedi?

eğer böyle bir mevzuyla bitebilecek bir evlilikse hiç üzülmeyin insan lohusa karısına daha ılımlı davranır kuzeninizle konuşucaktı ne söylemiş peki hiç mi gelip bebeğini görmedi?

yalnıs yazmısım 15 gündür burdayım 3hafta yazmısım daha konusmadılar bilmiyorum ne zaman görüşecekler bitürlü görüşemediler

cok haklısın canım bakalım nasıl olacak bekliyoruz ..

[bende aynı şeyleri yaşadım canım..1 günlük bebeğim varken hastanede iki aile kavga etti sonra ben eşim ve kv.arasında kavga çıktı bebeğim 1 aylıkken evi terkettim.4 gün sonra eşim yalvarr yaakr beni eve götürdü ama götürdüğünün ertesi günü aynı şeyleri tekrar yaşadık..annesini babasını savunması bitmedi..şu anda yine annmlerdeyim ve boşanıyorz..dava açmasını bekliyorum..konumu okursan anlarsın...sen dua ediyorsun gelsin diye ama eşin ailesine düşkünse hep başına kalkıcak yaşananları ben yaşadım çünkü..umarım herşey iyi olur senin için..yaşadıklarımı yaşamazsınız bebişinle.. /B]

biliyorum canım okudum konunu hatta yorumda yaptım aynı seyleri yasadıgımızıda biliyorum cok cokkkk üzüldüm senin adına gene seninki yalvar yakar götürmüş benmki 15 gün oldu hala ses sedası yok sanıyor ben kendi ayagımla giderim galiba ama onuda yapmıcam valla eğer insanlıktan biraz nasibin i aalmıssa yapmaz aynı seyleri sans bakalım belki gelip götürmez bile :) yani niye gitmek istiyorum birincsi hem eşimi cok seviyorum ikincisi ortada cok büyük bi mesele yok bosanmak için cocugum niye bos sebepler yüzünden babasız büyüsünki büyüyünce bana sormaz mı niye ayrıldınız diye ne cevap verebilirimki anlam veremiyorum senin benim gibi bi sürü bayan var burada aynı seleri yasayan benim bildigim cocuk olunca hersey daha oturur insanlar mutlu olur ne bilim bizim cocuk oldu hersey daha kötü oldu bi laf vardır su bulanmazsa durulmaz belkide öledir ne bilim Rabbim hayırlısını versin senin adınada cok cok üzüldüm Rabbim iyi etsin sana sabır güçç versin cok zor bebişinede güzel ömürler yazsın Rabbim

ben tartışmalarda (ne olursa olsun) araya aracı konmaması taraftarıyım... konuşulan laflar eksik veya fazla iletilebiliyor karşı tarafa
eşinle kendin konuşmayı denedin mi?? belki şimdi sen de dahil bi çok arkadaş suçu yokki niye o arıyo, kocasının özür dilemesi lazım falan diyebilir; ama kocaların başı boş bırakılınca kafa yıkamacılar hemen işe koyulur,bundan kastım ailesi tabii....
neler neler konuşuluyodur kimbilir?Ben buna fırsat verme derim...
benim eşimle böyle ciddi sorunlarımız olmadı ama kendisi çok çabuk sinirlenen bi tip...sorunları uzatmadan, küs kalmadan konuşup ,gerekirse bağırıp çağırıp dertlerimizi çözeriz.çözmeden bıraksam eminim ki uzun süre geri adım atmaz(huyunu bilirim) gurur yapmamak lazım bence

amin cnm.bende en çok bebeğim bayramlarda falan babam nerde diye sorar mı diye düşünüyorum..alt kat komşumuzun çocukları var bebeği kundaktaydi ayrıldıklarında çocuk şimdi kimi görse baba diye koşuyor..apartmandaki çocuklar babalarına sarıldıklarında garip gibi bakıyor..aklıma onlar geldikçe kötü oluyorum..Allah sonumuzu hayır etsin..benim sevgim bitmişti eşime karşı belki o yüzden biraz daha soğuk kanlıyım..sevgin bitmeden döner inş. yuvanız kurtulsun..

sölediklerine cok katılıyorum canım ama eşimi arayıp konusamam cünkü bilmiyorum nasıl bi tepkiyle karsılasacagımı ayriyeten ben ararsam o kendince bak annesigile küsüp gitti diye pişman işte geri dönmek istiyor gibi seler düşünür ve yaptıgının yalnıs oldugunun farkına varmaz hatasını anlamaz yine kendini üste cıkartıp aynı seleri yasarız simdilik susuyorum sessizce bekliyorum eni sonu bi tepki vercek kuzenimin esiyle konusmak istemişti daha görüşmediler bakalım ona ne konusacak

amin canım Allah razı olsun Rabbim senide bi genişlige cıkarsın zaten insan cocugu için kahroluyor o olmasa bu kadar oturup üzülmezsin gecen dısarıda işim vardı cıktım millete bakıyorum bebekleri kucagında beraber alısveriş merkezine gelmişler gördükce kahroldum boynumu büktüm içim ezildi cocugumu hep gözümn önüne getirdim ilerde oda bunları görürse hep bi tarafı eksik olacak boynu bükük olacak özellikle okula gittigi zamaan bunun acısını cok yasayacak bilmiyorum Allah o günleri yasatmasın ama hayırlısınıda versin sende belki sinirlisin suan sogudugunu zannediyorsun ha canım ?

Ya arkadaşım derdin skıntın vardır evet ama ne olur şu kelimeleri tam yazın..

Okuduğumdan bir şey anlamıyorum..

♥gözyaşı♥;27776441 .!.:
Ya arkadaşım derdin skıntın vardır evet ama ne olur şu kelimeleri tam yazın..

Okuduğumdan bir şey anlamıyorum..

ilk yazdıgımda eksik yazıyordum ilk sayfa ööle digerlerinde düzelttim özür dilerim

Allah bebegını sana bagıslasın kaderı guzel olsun ınsallah
esını de dusunup kendını uzme
adam olan karısına soz ettırmez helekı yenı dogum yapmıs olan bı kadına
eger adamlıktan nasıbını almamıssa sende onu ısteme bu saatten soınra
calısıp bebegıne de bakablırsın bence
bı omur boyu esını ve esının aılesını cekmekten ıyıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…