eşin neden geli seni götürmüyo annenlerin evinden?
böyle gururmu olur daha kundakda bebeğin varmış hiçmi özlemiyor onu nasıl bir adammış öyle....
ALLAHım ıslah etsin o zman dua et canım ne diyelim pişman olur çoook hemde ama iş işten geçer.
inşaallah canım Rabbim haklının yanındadır elbetolur tabi...hiç şüphen olmasın RABBİM bebeğinle seni çaresiz bırakmazz
yok herkes hep ben hep ben zaten esim cok bencil bir insan annem kadın neye ugradıgını sasırdı o gece kavga oldugunda ben sabaha kadar oturdum agladım oda benle beraber oan gözümün önünden hiç gitmiyor gitmedigi için yumusamıyorum hiçbişekilde görümcem bile anneme hakaret etti Allah onu bildigi gibi yapsın kesinlikle taviz vermicem sonucu ne olursa olsun annem hiçbişi yapmamıstı kimseye agzını acıp bişi dedigi bile yok bana görümcem kavga anında seytan suratlı dedi o sıra cok sinirlendim dedim ne oluyorsa olsun artık kalkıp sacını falan elime dolayacaktım annem yine dedi sus diye onun haıutırı için sustum yuttum duymamazlıktan gel dedi herseyi duymamazlıktan geldim aile terbiyem buna müsadee etmedi işte bende onla beraber çirkefleşeyim
hakikaten zor bi süreçtesin ,Allah sabır versin inş. insanın kocasıyla arasında ne geçerse geçsin untulabiliyor ama kv,görümce ile olan diyalog ve tartışmalar unutulmuyor. onun için karı-koca arasına girilmez deniyor. annen senden çok yıpranmıştır şimdi. kurban olsunlar o kadına.
canım işte görüşemediler daha kuzenimi aradım demin cevap vermedi ondan bekliyorum haberi dünde görüşeceklerdi olmadı herahlde aramadı cünkü kuzenm beni bakalım bugün ayarlayacaklar mı görüşmeyi.aynnen canım 1 gün 1 yıl gibi geliyorçarşamba görüşecek eniştemle demiştin ne oldu görüştüler mi ? şu an 1 gün 1 yıl gibi geliyor sana çok iyi biliyorum.hayırlısı olsun hakkınızda
arkadaşım seni tebrik ediyorum
aynı durum benim de başıma geldi
doğum yaptım ertesi sabah eve geldim eşim annemle birbirine girdi annemi evden kovdu
ben sustum oturdum annem giderse ben de giderim diyemedim
çok pişmanım bunun için
eğer gitseydim şimdi eminim daha güçlü olacaktım
annemi de kendimi de herkese karşı ezik gösterdim
çok kızıyorum kendime ama o zman o aptallıkla hiçbirşey yapamadım
gelmiyosa aramıosa umursama ne hali varsa görsün canım
sen bol bol dua et
erkek milletini süründürmek lazım biraz
çok sinirlendim yine yaaa aklıma geldikçe bir daha bebek istemiyorum sırf bu yüzden
aynı seyleri yasayan bi ben değilmişim demek senin benim gibi cok arkadas varmıs böyle canım valla bilmiyorum normalde bende pek eşime diklenemem ama o gece birden şevk mi geldi ne ama cok zoruma gitti ya insanın nasıl agrına gidiyor dondum kaldım o öyle söyleyince beynime kan sıcradı oan kocamı bogabilirdimde bakalım yapptıgım ders mi olacak ona ıolmasada bilsin anlasın kendi ailesi kendisin e değerliyse benim ailemde bana değerli kimse anneme öyle davranamazdı cünkü annem kadın bize herzaman gelen biride değil aynı sehirde oturmuyoruz zaten bi hafta zor dayandılar kaynanamla görümcem alttan gazı verdiler üstüme saldılar ogullarını
canım benim allahım aydınlıga çıkartsın hergün yokluyorum konunu senden güzel haberler bekliyorum ve
güzel şeyler yazacagından eminim az sabır tatlım
amin canım Allah razı olsun seninnde bebişini Rabbim sana bagıslasın güzel günler göstersin inşaallah.engüzelini yapıyorsun Allah a havale edelim o herseyin hakkını verir merak etme senin ne zaman oldu bu olayaynen canım ya benim annem de başka şehirde 3 gün durabildi
Rabbim e havale ediyorum ben herşeyi artık napayım elimden bişe gelmio çok çabaladım ama hep ben yorulan taraf yıpranan taraf oldum
kimsenin ruhu duymuyor
Allah bebeğine ve sana inşallah hayırlı bir kader yazmıştır da üzülmezsin artık
bebeğine ve kendine çok iyi bak
buarada canım malatyalı mısın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?