Eşim ve ailesiyle çok kötü tartışmalar yaşadım

böyle gururmu olur daha kundakda bebeğin varmış hiçmi özlemiyor onu nasıl bir adammış öyle....

valla canım bende anlamıyorum anlam veremiyorum insan hadi beni gecttim bebeginide mi özlemiyor diye cok soruyıor kendi kendine kafamda cevaplayamadıgım bisürü soru aklım karman corman bilmiyorum offffffffff

hakikaten zor bi süreçtesin ,Allah sabır versin inş. insanın kocasıyla arasında ne geçerse geçsin untulabiliyor ama kv,görümce ile olan diyalog ve tartışmalar unutulmuyor. onun için karı-koca arasına girilmez deniyor. annen senden çok yıpranmıştır şimdi. kurban olsunlar o kadına.

çarşamba görüşecek eniştemle demiştin ne oldu görüştüler mi ? şu an 1 gün 1 yıl gibi geliyor sana çok iyi biliyorum.hayırlısı olsun hakkınızda

sagol canım Amin.aynen simdi düşünyorum biz barıssak bile kv ve görümcemlemle nasıl olacak özellikle görümcemle annem zaten hergün benle beraber kahroluyor bbabam desenn adam haala şokta o gece eve geldigimde dondu kaldı 2 saat konusamadı yeni dogum yapms kızı kucagında bebegiyle beraber gecenin bi vakti baba evinde ..

çarşamba görüşecek eniştemle demiştin ne oldu görüştüler mi ? şu an 1 gün 1 yıl gibi geliyor sana çok iyi biliyorum.hayırlısı olsun hakkınızda
canım işte görüşemediler daha kuzenimi aradım demin cevap vermedi ondan bekliyorum haberi dünde görüşeceklerdi olmadı herahlde aramadı cünkü kuzenm beni bakalım bugün ayarlayacaklar mı görüşmeyi.aynnen canım 1 gün 1 yıl gibi geliyor

arkadaşım seni tebrik ediyorum
aynı durum benim de başıma geldi
doğum yaptım ertesi sabah eve geldim eşim annemle birbirine girdi annemi evden kovdu
ben sustum oturdum annem giderse ben de giderim diyemedim
çok pişmanım bunun için
eğer gitseydim şimdi eminim daha güçlü olacaktım
annemi de kendimi de herkese karşı ezik gösterdim
çok kızıyorum kendime ama o zman o aptallıkla hiçbirşey yapamadım
gelmiyosa aramıosa umursama ne hali varsa görsün canım
sen bol bol dua et
erkek milletini süründürmek lazım biraz
çok sinirlendim yine yaaa aklıma geldikçe bir daha bebek istemiyorum sırf bu yüzden

aynı seyleri yasayan bi ben değilmişim demek senin benim gibi cok arkadas varmıs böyle canım valla bilmiyorum normalde bende pek eşime diklenemem ama o gece birden şevk mi geldi ne ama cok zoruma gitti ya insanın nasıl agrına gidiyor dondum kaldım o öyle söyleyince beynime kan sıcradı oan kocamı bogabilirdimde bakalım yapptıgım ders mi olacak ona ıolmasada bilsin anlasın kendi ailesi kendisin e değerliyse benim ailemde bana değerli kimse anneme öyle davranamazdı cünkü annem kadın bize herzaman gelen biride değil aynı sehirde oturmuyoruz zaten bi hafta zor dayandılar kaynanamla görümcem alttan gazı verdiler üstüme saldılar ogullarını

canım benim allahım aydınlıga çıkartsın hergün yokluyorum konunu senden güzel haberler bekliyorum ve
güzel şeyler yazacagından eminim az sabır tatlım

aynen canım ya benim annem de başka şehirde 3 gün durabildi
Rabbim e havale ediyorum ben herşeyi artık napayım elimden bişe gelmio çok çabaladım ama hep ben yorulan taraf yıpranan taraf oldum
kimsenin ruhu duymuyor
Allah bebeğine ve sana inşallah hayırlı bir kader yazmıştır da üzülmezsin artık
bebeğine ve kendine çok iyi bak

canım benim allahım aydınlıga çıkartsın hergün yokluyorum konunu senden güzel haberler bekliyorum ve
güzel şeyler yazacagından eminim az sabır tatlım

cok sagol canım amin Allah razı olsun biliyom burdaki yazan bütün arkadaslar sagolsunlar tek tek merak edip soruyolar sende dahil :) inşaallah güzel haberler veririm sabrediyorum valla canım bekleyelim bakalım

amin canım Allah razı olsun seninnde bebişini Rabbim sana bagıslasın güzel günler göstersin inşaallah.engüzelini yapıyorsun Allah a havale edelim o herseyin hakkını verir merak etme senin ne zaman oldu bu olay

buarada canım malatyalı mısın sen

evet malatyalıyım...ayrıca eşlerimizin ailesi anlattığına göre birbirlerine çok benziyor...benimde görümcelerim çok fesatlar ...sürekli laf sokmalar inanırmısın onlarla görüştüğüm gün hep eşimle kavga ederdim eşim onlardan taraf değil ama sinirlerim alt üst olurdu ...şimdi sık görüşmüyorum..daha rahatım..

canım benim çok geçmiş olsun hem sana hem minik bebeğine çok üzüldüm.Rabbim yardımcınız olsun .
ben bu erkeklerin lohusa psikolojisini anlamıyorum yahu bırakında rahat rahat biz girelim.
önceki durumları bilmiyorum ama acaba baştan beri problem varmıydı ailenle?yoksa o anda mı patlak verdi?
umarım herşey yoluna girer.çitlembik aileniz yeniden birleşir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…