şey diyorum ya belki onlarda biyerde seni suclu buluyorlardır . kendilerince işte biraz annesinde fln kalsında aklı başına gelsın kafasını toparlasın fl düşünüyorlardır .bide şey sorucagım bebege maddi yardımdada mı bulunmadı .eger bulunduysa dedigim gibi biraz ders vermek amacı ola bilir yok bulunmadıysa brak gitsin .kapında yatsa bile yüz verme derim sonucta bogazınızı düşünmeli adam gibi adamsakonu komsuya hiçkimseye bişey söylemiyorlar saklıyorlar eczaneye giden herkes beni sordugunda iyidir cocukla ugrasıyor diyo kimse bilmiyor küsüp geldigimi beni gelip görmek isteyenlerede kaynanamlar annesigile iyileşmeye gitti diyolar
heyy allahım neden vijdan konusunda yaratırken çoğu erkekleri es geçtin... canım allah yar ve yardımcın olsun. damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış yaa neysee sakın kendini üzme herşey olacağa varıyor zaten sen şuan bebeğine odakla kendini çünkü artık onun için varsın tatlım. allah eşini ayıktırsın tez vakitte. aeo...
şey diyorum ya belki onlarda biyerde seni suclu buluyorlardır . kendilerince işte biraz annesinde fln kalsında aklı başına gelsın kafasını toparlasın fl düşünüyorlardır .bide şey sorucagım bebege maddi yardımdada mı bulunmadı .eger bulunduysa dedigim gibi biraz ders vermek amacı ola bilir yok bulunmadıysa brak gitsin .kapında yatsa bile yüz verme derim sonucta bogazınızı düşünmeli adam gibi adamsa
o akadar gururluysa çocuğunun nafakasını göndersin utanmaz
eşinin seni hiç bir şekilde aramadığını kanıtlaman çok kolay onun için k....da yırtsa bişi çıkmaz canım üzülme sen
Yaa arkadaşım inan aklım hep sende ama iyi bir haber alamak yerine şu dediklerine bir bak..Polise ne dedin pekii..?
sağol canm valla bende cok isterdim iyi haberler vermek ama benim kocam olacak adam hala göz korkutmaya devam ediyor.polise dedim kimse engellemiyor diye dedi ben sadece bikac soru sormak için geldim orası beni ilgilendirmiyo dedi zaten bi polis gelmişti sivildi
canım konunu niye buraya açtın ki çok dalgınsın heralde burası didem arkadaşın konusu değil mi ...
çocuğun var mı çalışıyor musun eşini seviyor musun ...eğer çocuğun yoksa ve çalışıyorsan hiç durma boşan bence şidet başladıysa arkası gelir çünkü
çalısıyorum suan ısyerındeyım hatta.bi cevap almak ıcınyazıverdım hemen oyle.dertlesmeye cok ıhtıyacım var ne yapıcagımı bılemeıyorum ıkızım va15 aylık
herkese gunaydın.şunu belırtıyım oncelıkle benım kv aram ıyı degılcokaz gorusuruz.zaten evlendım 2 yıl gorusmedık benı ıstemeye bıle gelmedıler neyse dün eşimin dogum gunuydu kv aksam suprız yapmıs gelmıs.neyse oturduk çay pasta falan.sona ben kofte kızartıcaktım eşime fırından yag tenceresını ver dedım oda bu bol yagda olmaz dedı annesıne seslendı sordu bende oyle yapınca sınır oldum ama bısı demedım kv aa olmaz olmaz ole dedı bende bızboyle kızartıyoruz dedım eşimde döndü bana böyle konusmuycaksın dedı sert bı sesle..bende butun aksam hıc konusmadım sofrayı hazırladım yemedım ama sonra kaynanam boyle surat asıosun yok ben herzaman mı gelıyrum falan filan kıskırttı.dedı neyse sonra gıttıler.nıe benı rencıde edıosun yanlarında dedım basladı yok ben sana yapcagımı bılıyorum cart curt.ben okdr sınırlendım kı anlatamam.gıttı ıcerı yatmaya bende kumanda telefon flan basladım savurmaya.geldı ve benı cok kotu bı sekılde dovdu 2bucuk senedır evlıyım ılk defa boyle bısey oluo sızce neyapmalıyım ?
bence çok favri davranmışsın benim kaynanam alt katta oturuyor ve çok şeyekarışır ama eşimle kötü olmamak adına kendimi tutuyorum surat yapmamaya çalışıyorum 2 senede bir geelmiş daha yüleryüzlü olumlu sabırlı davranabilirdin en azından eşinin haıtırı için böyle davranmaya dvam edersen eşim o tarafa daha çok baglanır sende sogur olayı çok abartmışsın tamam anne senin dediğin gibi olsun diye bir gülücük atsaydın yok biz böyle yapıyoruz demenden daha güzel olurdu her zaman sana gelen birisi degilmiş idare etseydin eşinin sana tavrı çok başka olurdu
2 enedir gorusmuyoduk ama 6 aydır falan gorusuyoruz da ben esım dedım o lafı kaynanama degıl sonra evet surat asmam falan bıraz ayıp ettım ama kafam suan yarıldı hanı bu tepki cok agırldusımdı ne yapmayım annemlere gıtsem mı evı terk etsem mı bılemıyorum[/
geçmiş olsun canım ya
eşin sinirlenmiş baktın olay büyüyecek keşke bir müddett sen sessiz kalıp sonra kırıldıgını anlatsaydın
2 enedir gorusmuyoduk ama 6 aydır falan gorusuyoruz da ben esım dedım o lafı kaynanama degıl sonra evet surat asmam falan bıraz ayıp ettım ama kafam suan yarıldı hanı bu tepki cok agırldusımdı ne yapmayım annemlere gıtsem mı evı terk etsem mı bılemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?