Eşim ve ailesiyle çok kötü tartışmalar yaşadım

avukata verecez diyor öyle mi kaynanan. kendisi mi boşayacakmış seni de avukata veriyor ? hayır bu nasıl bi arsızlıktır ya. senin kocanla başbaşa konuşman lazım bu arada elazığ ve malatyadan bahsetmişsin. elazığlı mısın sen ya da eşin ? ben de elazığlıyım da ondan sordum. bizim memleketin adamları zaten anacı olurlar analarının ağızlarına bakarlar çok sinirlendim ya.

ruh hastası kadın ya off valla tepem attı boynu altında kalsın ya.

evet canım elazıglıyım

evet canım elazıglıyım

anladım canım dediğim gibi ben de hemşehrinim. sen şimdilik düşünmemeye çalış eğer seni ve aileni ararsa o kaynana ve görümce olacak yellozlar sakın muhattap olma ailen de olmasın. ancak eşin ararsa konuş. eşin kızını da seni de özlüyordur ama o cadılar bire on katıp ne anlatıyolarsa adamın iflahını kesmişler. kendini üzmemeye çalış sütün falan kesilmesin

calısıyom ama mümkün olmuyo cocuguma baktıkca o aklıma geliyo üzülüorum

canım seninle aynı durumda gibiyim bebeğimiz oldu daha kırkı çıkmadan eşim çekti gitti çok üzülüyordum kızıma bakıp bakıp alıyordum. bebeğimide zor elde etmiştim 3 kayıptan sonra 4.cüyü kucağıma alabildim. en mutlu zamanlarımı bana zehir etti. şimdi kızım 5 aylık grüşmüyoruz. bir ara barışır gibi olduk ama o da 2 hafta sürdü. 2 aydır hiç grüşmüyoruz. yine çok üzülüyorum ama eskisi kadar üzülmüyorum çünkü bu süre zarfında onda önceden görmediğim çok şeyi gördüm. ve eşimide çok seviyordum. seninki gibi anne düşkünü biriydi onunda etkisiyle beni çok kırdı.bana ve aileme çok haksızlık etti. birdaha bir araya gelmemiz zor. erkekler bencil oluyor, herşeye kendi pencerelerinden bakıyorlar. inşallah en kısa zamanda siz düzelirsiniz.

tamamını okuyamadım konunun ama eşin çocuğunu özlemedi mi hiç güzel yavrunu allah bağışlasındaha yeni doğmuş 10-11 günlük olsa gerek gelip görmedi mi? elazığda mı yaşıyosunuz

çok üzücü bir durum keşke ikinizde biraz daha konuya sakin yaklaşsaydınız belki o zaman halledersiniz
birçok insan o bebeğin tırnağını bulamazken siz bebeğin en güzel zamanlarının değerini bilmemişsiniz
eşimle biz mesela bir bebek sahibi olabilmek için yıllardır bekliyoruz inşallah aranız düzelirde bebişiniz analı babalı büyür

Cnm durumuna uzuldum logusa halinle sana yasattiklari uzuntu icin o kaynanan ve gorumcen olacak cadilarada cok kizdim :S esinde sanirim dogumdan once kaynananlarda bir gece daha kalmadigin icin sana kinlenmis sanirim. O klasik bir dert zaten bende esime kalmak istemedigimi soyledikkce zittima giderdi simdi duzelttim allaha sukur. Kaynindan neden rahatsiz oldun anlamadim sana karsi yanlis bir davranisimi oldu? Benim kaynimda bekar annesigille oturuyor ama ben hic rahatsiz olmuyorum. Bazi kayinlar goruyorum laubali civik hareketleri olan o tarz birimi??

Cok üzüldüm senn adına senin bosanma gibi bişe oldu mu yoksa hala evli misiniz valla aklım almıyor bu kadar yapılanları hep ezilen taraf kadın oluyor.dediğin gibi en güzel zamanlarımızı zehr ettiler seninki neden evden cekip gitti.inşaallah seninde düzelir Rabbim büyüktür Allah cocuklarımızın yüzüne baksın

tamamını okuyamadım konunun ama eşin çocuğunu özlemedi mi hiç güzel yavrunu allah bağışlasındaha yeni doğmuş 10-11 günlük olsa gerek gelip görmedi mi? elazığda mı yaşıyosunuz

yoo gördü kızını hatta ilk dogum yaptıgım günler cok mutluyduk kızını görmek için aksamı zor ettigini sölüyodu işten gelip saatlerce kızını kokluyodu kızım 5 günlükken kavga ettik.3gün konusmadık 3.günün sonunda eve gelmedi 2 gece evet elazıgda yasıyorum

amin Allah razı olsun umarım Allah sanada en kısa sürede bi bebek nasip eder.dogru söylüyorsun bizim birbirimize daha cok baglanmamız gereken zamanda biz bunları yasattık birbirimize bende fevri davrandım hatamı kabul ediyorum ama sucun büyüğü eşim ve ailesinde

evet canım o gece kalmadım diye kinlenip içinde tutmus beenim annemden acısını cıkardı sen benim annemlerde kaynından rahat etmiyorsun bende annenden rahat etmiyorum ddedi o kalmak istemedigim zaman hamileligimin son haftalarıydı cok sık afedersin lavobya gidiyordum geceeleri ee rahat etmiyorum diye bide son haftalar oldugu için ne uyuyabiliyorum yerim rahat değil eve gitmek istedim önce güzellikle gec oldu saat gitmeyelim dedi bende ısrar edince sinirlendi yoksa kaynımla aramda kötü bişe yok yane

emin ol diyor..kıznına içigidiyor..
ama dolduruşa geldiği sürece,bu düşünlerini ört pas etmek zorunda kalacak

bugün ankarada bi halam var onun olaylardan haberi yoktu gözaydın olsun diye telefon acmıslar eşiyle eşime.konusmuslar epeyi sonra beni aradılar ben babamlardayım dedim sok oldular falan dedim halama bşe belli ettirmedi mi telefonda hiçbişi dememiş güzel güzel konusmus :S

belli etmeden nasıl konuşmuş acaba çok ilginç gerçekten :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…