evet canım o gece kalmadım diye kinlenip içinde tutmus beenim annemden acısını cıkardı sen benim annemlerde kaynından rahat etmiyorsun bende annenden rahat etmiyorum ddedi o kalmak istemedigim zaman hamileligimin son haftalarıydı cok sık afedersin lavobya gidiyordum geceeleri ee rahat etmiyorum diye bide son haftalar oldugu için ne uyuyabiliyorum yerim rahat değil eve gitmek istedim önce güzellikle gec oldu saat gitmeyelim dedi bende ısrar edince sinirlendi yoksa kaynımla aramda kötü bişe yok yane
belli etmeden nasıl konuşmuş acaba çok ilginç gerçekten :26:
Anladim cnm haklisin insan kendi evinde rahat ediyo bende oyleyimdir. Esin annene ayip etmis belki kendi annesinin kalmasini istiyordur senin annenin kalmasina o yuzden bozulmustur. Kv ben kaliyim yaninda falan diye teklif etmismiydi? Bebeginiz icin gururunu cigne bence esinle aranda oyle cok buyuk bi olay yasanmamis. Cocugun icin sen bir adim at bence.
valla benim bildigim kocam eğer bu olaylardan pişman değildiyse tavır alarak konusurdu
bana da pişmanmış gibi geldi öyle bişey yok gibi konuştuğuna göre kimse duymasın barışmak daha kolay olsun istiyor sanki
Cok üzüldüm senn adına senin bosanma gibi bişe oldu mu yoksa hala evli misiniz valla aklım almıyor bu kadar yapılanları hep ezilen taraf kadın oluyor.dediğin gibi en güzel zamanlarımızı zehr ettiler seninki neden evden cekip gitti.inşaallah seninde düzelir Rabbim büyüktür Allah cocuklarımızın yüzüne baksın
kaynanam halamı aramıs yine cok kötü seler sölemiş nabacam ben ya :S
daha boşanmadık ama görüşmüyoruz.
ne demiş? kendi halan mı eşinin halası mı?
kaynanam halamı aramıs yine cok kötü seler sölemiş nabacam ben ya :S
benm halamı aramıs gelsin esylarını toplasın bilmem ne oglumun yuvasını yıktınız demiş halama .halamda tartısırken bizdeydi ya offff onları duydugumdan beri gözyasım durmadı nefes alamıyorum cok kötüyüm
Ne demiş ki? Sen sessiz kal, onlar konuşsun dursun. Sakinliğini koru lütfen.
Eşine duygularını anlattığın bir mesaj atsan işe yarar mı ki?
kaynanaya noluyomuş madem boşanmak istiyo eşin arasın söylesin sakın gitme eve eşyalarını falan almaya. niyeti varsa kocan arasın söylesin.
öyle yapıyorum sabırla beklyiorum kaynanam acıp herseyi söylüyoda benim kocamın sesi hiç cıkmıyor :S sanmam bi işe yarayacagını eğer doldurmuslarsa tersleyebilir beni
Ne diyeyim, Allah bu anne sıfatlı kadına vicdan versin.
Benim babaannemde böyle, ne hssettiğini anlıyorum. Yaşlandıkça daha da azıtıyorlar. Erkeklerde de var kabahat ama bu kaynanalarda fırsat kolluyor, yazık günah demiyorlar. Benim annemle babam boşanıyor mesela. Başardı sonunda.
Sen sakin ol. İşine gelmez boşanmanız. Sakın geri adım atma. En azından şimdilik. Eşin gelmeden, pişman olmadan tepki verme. Belki annesinin bu tavırlarını görüp, ne kadar kötü niyetli olduğunu anlar, kim bilir.
Ama aksi olursa da sakın üzülme. Kavgayla, gürültüyle büyüyen bir çocuk olmaktansa boşanmış bir ailenin çocuğu olmak daha iyidir her zaman.
mrb arkdslr 20 kasım günü bebegimi kucagıma aldım kızımın geldigine sevinemiyorum bile cünkü esimle we ailesiyle cok kötü tartsmalar oldu we ben suan babmın ewindeim cok kötüyümm kızıma baktıkca içim parcalanıor
canım allah yardımcın olsun allah bebeğini anansından babasından ayrı koymasın bi, evliliğe aile karıştımı bole oluyo anen sna yardıma gelmiş cok mu görmüş eşin onu sana allah yardımcın olsun sabır versinsıkma canını daha yeni doğum yapmışssın bide
sence acarlar mı bosanma davasını bosayacaklarsa bnm annemi babamıniye aramıyolar blöf mü yapıyolar anlamadım yok yere yuvam dagılcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?