Eşim ve ailesiyle çok kötü tartışmalar yaşadım

Anladim cnm haklisin insan kendi evinde rahat ediyo bende oyleyimdir. Esin annene ayip etmis belki kendi annesinin kalmasini istiyordur senin annenin kalmasina o yuzden bozulmustur. Kv ben kaliyim yaninda falan diye teklif etmismiydi? Bebeginiz icin gururunu cigne bence esinle aranda oyle cok buyuk bi olay yasanmamis. Cocugun icin sen bir adim at bence.

canıım zaten kaynanamlar sabah erkenden geliyodu görümcemle beraber gece 11 gibi gidiyolardı kendileri kalmıyolardı yani inan ben kendim adımı atsam cok tepeme cıkarlar daha annesiyle ablası zapt olmaz haklıydım ama beni haksız duruma düşürdüler heleki o olaylardan sonra cıkıp geldim daha kurtulamam ellerinden :S kocamın merhamete gelmesini beklicem

bana da pişmanmış gibi geldi öyle bişey yok gibi konuştuğuna göre kimse duymasın barışmak daha kolay olsun istiyor sanki

bende öle düşündüm benim eşimin cünkü utanması falan yok kimseden .tavır alarak konusurdu ama konusmamıs onlar Allah analı babalı büyütsn falan demiş aminn demiş gülerek

daha boşanmadık ama görüşmüyoruz.

daha boşanmadık ama görüşmüyoruz.

Allah sennd e yardımcın olsun ben suan cok kötüyüm kızımın yüüzüne baktıkca gözyasım dinmiyor kaynanam gelsn esylarını toplasın demiş bilmiyoorum nolacak sonumuyz sabırla bekliyorum Allah cocgumun yüzüne baksın dua edin b ana

kaynanaya noluyomuş madem boşanmak istiyo eşin arasın söylesin sakın gitme eve eşyalarını falan almaya. niyeti varsa kocan arasın söylesin.

Ne demiş ki? Sen sessiz kal, onlar konuşsun dursun. Sakinliğini koru lütfen.

Eşine duygularını anlattığın bir mesaj atsan işe yarar mı ki?

öyle yapıyorum sabırla beklyiorum kaynanam acıp herseyi söylüyoda benim kocamın sesi hiç cıkmıyor :S sanmam bi işe yarayacagını eğer doldurmuslarsa tersleyebilir beni

öyle yapıyorum sabırla beklyiorum kaynanam acıp herseyi söylüyoda benim kocamın sesi hiç cıkmıyor :S sanmam bi işe yarayacagını eğer doldurmuslarsa tersleyebilir beni

Ne diyeyim, Allah bu anne sıfatlı kadına vicdan versin.

Benim babaannemde böyle, ne hssettiğini anlıyorum. Yaşlandıkça daha da azıtıyorlar. Erkeklerde de var kabahat ama bu kaynanalarda fırsat kolluyor, yazık günah demiyorlar. Benim annemle babam boşanıyor mesela. Başardı sonunda.

Sen sakin ol. İşine gelmez boşanmanız. Sakın geri adım atma. En azından şimdilik. Eşin gelmeden, pişman olmadan tepki verme. Belki annesinin bu tavırlarını görüp, ne kadar kötü niyetli olduğunu anlar, kim bilir.

Ama aksi olursa da sakın üzülme. Kavgayla, gürültüyle büyüyen bir çocuk olmaktansa boşanmış bir ailenin çocuğu olmak daha iyidir her zaman.

sence acarlar mı bosanma davasını bosayacaklarsa bnm annemi babamıniye aramıyolar blöf mü yapıyolar anlamadım yok yere yuvam dagılcak

canım allah yardımcın olsun allah bebeğini anansından babasından ayrı koymasın bi, evliliğe aile karıştımı bole oluyo anen sna yardıma gelmiş cok mu görmüş eşin onu sana allah yardımcın olsun sabır versin sıkma canını daha yeni doğum yapmışssın bide

Allah razıı olsun canım amin.yeni dogum yapmısım yasadıgım seyler cok agır cok .cocuguma üzülüyorum.dua edin bana Rabbim bu cocugun yüzüne baksın müminin mümine duası kabul olurmus

Arkadaşlar bazen biz burda yazılanları görerek karşı tarafı dinleyemedğimiz için konu sahibesine hak veriyoruz .Eşiniz sizden böyle bir şey istediğinde bunu annenize eşinizin söylediğini söylemeyerek farklı bir şekilde annenizi yollayabilirdiniz benim yengemde doğum yaptı ki yengem annesinin arka binasında oturuyorlardı .biz daha uzak mesafedeydik aynı anda hem annem hem yengemin annesi kalıyordu ,tabi abimin kayınbabası kaynı hepsi kalıyordu benim abilerim babam falan kalmıyordu annemde uygun bir dille kızım ben bu hafta burdayım annen eve gitsin eşi falan evde yemek yapan yk ben gittiğim hafta annen kalsın ben burdayken gerek yok ben bakıyorum nasılsa ama olmaz deyip kendini parçaladı afedersiniz bizde çıktık geldik acaba diyrum sizde sorun olabilir mi:S bizde karşı tarafı dinleyemiyoruz siz olayı kendi tarafınızdan anlatıyorsunuz eşiniz erkek snuçta evde yabancı birbayanın kalmasından rahatsız labilir sabah gidip akşam gelebilirdi pek ala siz eşinizin yerine kyun kendinizi kayınbabanız sizde kalsa ne düşünürdünüz?

sence acarlar mı bosanma davasını bosayacaklarsa bnm annemi babamıniye aramıyolar blöf mü yapıyolar anlamadım yok yere yuvam dagılcak

Bak boşanacak olsa kocan arar canım. Der ki boşanacağım. Sende ona göre bir yol izlersin. Ama kocan aramıyor, annesi arıyor neden? Kork ve eve dön diye. Daha doğrusu kaynananın güdümüne dön diye...

Muhtemelen eşin seni ve bebeğinizi özlüyor. Ama annesi dolduruyordur. Kullandığı cümleleri de ben sana söyleyeyim.
-Oğlum sen erkek adamsın, arama. Kadının peşinden koşulmaz böyle.
- Evi o terk etti, o geri gelsin. Gitme ayağına.
- Hiç üzülme, boşanamaz. El kadar bebek var, nereye gidecek, muhtaç sana.
- Hem boşanırsa dul derler ona, sana bir şey olmaz, korkma.
- Gidipte ayağına yüz verme, nasılsa gelecek...

Benim babaannemde çok var bu cümlelerden, ordan biliyorum...

Eğer kocan gerçekten bu kadar çok dolup, sizi aramayacaksa ve boşanmayı seçecekse zaten gitsin. Yuvam yıkılacak, ayrılacağız diye üzülme. Hamile halinle, lohusa halinle senin rahatını düşünmesi gerekirken, hala o kaynana bozuntusunun gazına geliyorsa zaten sizi hiç haketmiyor demektir.

Sen bebeğini düşün şimdi, sütün falan kesilir, sonra daha çok üzülürsün. Biraz sakin ol, ağlamayı bırak. Eğer eşin hata yaparsa, size bir şey olmaz. O kaybeder...
Ama belki de tam tersi olur. Annesinin marifetlerini görmesi için fırsattır belki de bu durum. Sen soğukkanlılığını koru.

Eğer eşinin dolduğunu ve sana karşı agresif olacağını düşünüyorsan haklı, haksız aramak yerine annesinin halanı aradığını ve eşyalarını toplasın, boşanacaklar dediğini söyle. Ben senden duymadan, senin niyetin öğrenmeden adım atmak istemedim. Bu süreçte hatanı anlarsın diye bekledim. Beni sevdiğine, bebeğimizi sevdiğine inandım. Biraz olsun beni anla ve özle. Bana saygı duy istedim. Ama sende eğer boşanmak istiyorsan lütfen bana söyle de. Bakalım ne diyecek?

Ayrıca bu fikrime eleştiri ya da onay bekliyorum. Sırf ben söyledim diye atma lütfen böyle bir adım. Belki de yanlış bir tavsiye veriyorumdur. Diğer arkadaşlara da soralım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…