- 18 Şubat 2018
- 13.003
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.592
- 598
- 44
Ne alaka? Siz daha yeni evlisiniz bir hafta birinizin, diğer hafta diğerinizin ailesini ziyarete gitseniz yeterli.İki ay gidip aielelerde kalmak ne alaka? Böyle evlilik mi olur?10 ay boyunca ailemizi görmüyoruz iki ay tatilde ailenin yanına gitmeyecek miyiz? Ağaç kovuğundan çıkmadık diye düşünüyorum.
Eşimden başkası emir veremez ne ya. Öğretmen değil ev hanımı bile kurmaz böyle bir cümleyi.Çocuğumu yeni kaybetmişim akraba ziyareti sırası mı eşimin ailesi dışında kimsenin gönlünü hoş tutmak zorunda da değilim ben eşimi zorla benim akrabalarımı gez demiyorum. Kaldı ki eşim dışında kimse bana emir veremez.
Hangi açıdan desteklemek istemiyorsunuz?Eşimden başkası emir veremez ne ya. Öğretmen değil ev hanımı bile kurmaz böyle bir cümleyi.
O değilde eskiden kızlarımın öğretmen olmalarını isterdim
Hem tatilleri bol iş hem de yarım gün, çok yıpranmazlar kendilerine çok vakit kalır diye
Burda okuduğum öğretmenlerin konusundan sonra artık asla desteklemem öğretmen olmak isteseler bile
2 Ay ayrı ayrı kendi ailerinizde kaliyorsaniz üzgünüm ama k.b haklı10 ay boyunca ailemizi görmüyoruz iki ay tatilde ailenin yanına gitmeyecek miyiz? Ağaç kovuğundan çıkmadık diye düşünüyorum.
İki ay çok uzun bir süre. Üstelik yeni evlisiniz10 ay boyunca ailemizi görmüyoruz iki ay tatilde ailenin yanına gitmeyecek miyiz? Ağaç kovuğundan çıkmadık diye düşünüyorum.
İlk önce evlenen çiftler anlamalı bence bu konuda, bir yıllık evlilikte yaz tatilinin tamamını ailelerin yanında geçirme planı garip.Ailenize uzak bir yerde yaşıyorsunuz. Koskoca yılın sadece bir haftasını aile ile geçirmek çok az bence. En az 2 hafta ve bu 2 hafta eşinizle de olabilir yalniz da gidebilirsiniz. Ben neden sürekli karı koca birlikte bir yerlere gitmek zorunda anlamıyorum. Yaşadığınız şeyleri az çok tahmin ediyorum ve sizi anlıyorum. Siz sorunu esinizle cozebilirsiniz ya da sürekli her akrabaya gitmek zorunda olmadığınızı kayinvalidenize bir şekilde anlatmalısiniz. Aileler de artık her şeyin eskisi gibi olmayacağını bir şekilde anlamalılar. Her yere gelinini oğlunu canta gibi taşıyan şuna da gidin buna da uğrayın diye emrivaki yapan aileler gerçekten çok yorucu oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?