- Konu Sahibi korlumerve
-
4 yillik evliyim esim fena kiskanc tek cikamam sokaga ...cama cikamam ama seviyo eminim ve bebek istyoruz...gecenlerde annem geldi ve beni iyi gormedigini surekli korkarak esimin gozune baktgimi farketmis....esim eskiden siddet uyguluyordu artik yok cok sukur ama korkum var ne yalan soyleyim pek de sinirli annem esimin babanesini arayip eger hala kizimi dovuyorsa kizimi alir memlekete gonderirim ruhu bile duymaz demis....arada kaldm bu korkuyu nasil yenicem ben....?
4 yillik evliyim esim fena kiskanc tek cikamam sokaga ...cama cikamam ama seviyo eminim ve bebek istyoruz...gecenlerde annem geldi ve beni iyi gormedigini surekli korkarak esimin gozune baktgimi farketmis....esim eskiden siddet uyguluyordu artik yok cok sukur ama korkum var ne yalan soyleyim pek de sinirli annem esimin babanesini arayip eger hala kizimi dovuyorsa kizimi alir memlekete gonderirim ruhu bile duymaz demis....arada kaldm bu korkuyu nasil yenicem ben....?
seni dövmesinden mi korkuyorsun merve? o zaman tehdit et, bir daha vurursan giderim de ve gerçekten git de.. camdan baktırmayacak kadar kıskançlık sevgi değil merveciğim, sana da yazık.. sürekli korkuyla nasıl geçer bir ömür. ciddi ciddi konuş, olmadı aile büyüklerini koy araya ama bu adam düzelmeden sakın sakın çocuk düşünme..
Bir sey soruyor cevap vermeye korkuyorum....bir ani bir anini tutmuyo en iyisi konusmak ama nasil pufffff arkadasin dedigi gbi yavas yavas bas kaldrsam iyi olcak ama bana bisey yaparsa diye korkuyorum ters anina denk gelir kmse kurtaramaz valla :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?