- Konu Sahibi korlumerve
-
arkadasım sacmalama az bucuk aynı durumdayım ama ole kavga cıktgında bnde vuruom tek taraflı deıl yanı kı suan bosanmayı bıle dusunuorum bnmde aılem onaylamıo bosanmamızı senn aılen arkanda hcbısı yapamaz ya senı ole korkutuo ıkıgun duser pesıne 3 gun baktı donmuo bakar basınn cvaresıne usme kendını bnde cıks yok mecburum senn var bak cıkısın kurtul cnm
size ne söylenir bilmiyorum acayip sinirlendim
annenizde hazır arkanızda boşayın gitsin yaa
nasıl bi zihniyettir bu ayy çıldırdım yaa
Koca kadinsin.
Can guvenliginin olmadigi bi eve, bir de cocuk getirmeye nasil cesaret ediyorsun?
Seni oldurmesinden korktugun, konusmaya bile korktugun adami nasil seviyosun, allahim sen şaşırtma..
cnm sana harfiyen katiliyorum ben konu sahibine kendimden ornek verdim ama nafile bende sinirlendim su an !!!! demekki kendisi omur boyu cehenneme mahkum olmak istiyor hapis hayati yasamak istiyor ve hala sevgiden bahsediyorya bende cildiriyorum vallahi burada amac insanlari bosanmaya yoneltmek degil sadece fikir uretmek ama soylediklerimizi anlamamis yada anlamis uygulamak istemiyor anlamis degilim !!!
Ya korku olmasi insani ogrenilmis caresizlige itebilir ne yazik kiinsallah hayirlisi ile bu adam kendi gider basinizdan yoksa caninizi yakmasindan korkumuz
Uygulamak istiyorummm ama jirkuyorum diyorum anlatamiyorum galuba bnm annem tek yasiyor ya anneme zarar werirse ben kacar gderim ya annem? Dur bkalum konusmaya calisicam ama konusacagm zman annme hber weriyim beni arasin sureklibisey olyrsa haber alamaz
Cnm benim bak ben seni bastan beri takip ediyorum ve senin iyiligini istiyoruz bir burada ben empati kurup kendimi senin yerine koydum cunku bende biseyler ysadim gordum amacim seni rendice etmek degil bosanmayada yoneltmek degil sadece seni bu cehennem hayatindan kurtarmak umarim yanlis anlamamissindir beni !!!! anliyorum seni annen tek yasiyor olabilir gulum sen esine yuz verdikce o senin tepene cikar bu memleketin polisi var mahkemesi var hukuku var bence annenide al ve polise sikayet et bu adami korkma yahu sana hic bisey yapamaz koruma karari alirsan yanina bile yaklasamaz o senin polise sana yasattiklarinin hepsini bastan anlat hatta korktugunu bile anlat esinden uzak bir yerde akrabaniz filan yoklmu sizin ??? gerekirse onlara gidersiniz bak cnm ilk sikayet eden sen olmicaksin son edende sen olmicaksin lutfen bu sahiza daha fazla taviz verme cok rica ediyorum senden
4 yillik evliyim esim fena kiskanc tek cikamam sokaga ...cama cikamam ama seviyo eminim ve bebek istyoruz...gecenlerde annem geldi ve beni iyi gormedigini surekli korkarak esimin gozune baktgimi farketmis....esim eskiden siddet uyguluyordu artik yok cok sukur ama korkum var ne yalan soyleyim pek de sinirli annem esimin babanesini arayip eger hala kizimi dovuyorsa kizimi alir memlekete gonderirim ruhu bile duymaz demis....arada kaldm bu korkuyu nasil yenicem ben....?
Gecenin bu saati oldu saat basi arayip napiuorsun iyimisin diyor? Arkadasi evlenmis arkadasinin abileriyle biraz dlasacaklarmis merak etme diyor da...ben icin icin yaniyorum aglamaya aglayamiyorum anlar diye resmen yavas yavas oluyorum ben bu nasil bir hayatti dogdugumdam beri bitmedi dertlerim yinede hamd olsun Beterinden korusun allahim da ne olurdu bir normal babam olsaydida arkamda olsaydi ben boyle boynu bukuk sessiz ....ezik....kalmasaydim bardak doldu hatta tasti galiba hic bu kadar yipranmamistim hep mi beni bulur bu adamlar allahim yardim et de kurtulayim artik yeter grcekten yeter.....
4 yillik evliyim esim fena kiskanc tek cikamam sokaga ...cama cikamam ama seviyo eminim ve bebek istyoruz...gecenlerde annem geldi ve beni iyi gormedigini surekli korkarak esimin gozune baktgimi farketmis....esim eskiden siddet uyguluyordu artik yok cok sukur ama korkum var ne yalan soyleyim pek de sinirli annem esimin babanesini arayip eger hala kizimi dovuyorsa kizimi alir memlekete gonderirim ruhu bile duymaz demis....arada kaldm bu korkuyu nasil yenicem ben....?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?