Eşim ve annesi, üzgün ben

Ağız birliği yaptınız deilde bir arkadaş demiş ya ana oğul yapın temizliğide ben göreyim gibi cevaplar gayet güzel bence.. yada mesela kv bişi dediğinde eşine bak ne dedi demek yerine ben böyle seviyorum anne yada benim düzenim böyle anne ben böyle rahatım diyebilirsin .. 1 der 2 der sıkılır.. illa eline şikayet edecek, bağırıp çıkma mesela evet dedim ama ben çocuk değilim karışmasın evlenmeyi bildikte temizliğimi bilemedik de yada yemeği tuzlumu buldu aaa benim ağız tadım canım ben böyle seviyorum oda hemen kötülemesin de geç

valla üzgünüm ama bu tarz ana kuzusu erkekler malesef değişmez. anaları bunlara küçüklükten beri bir birey olmayı öğretemediği için(canım oğlum,aslan oğlum oğluşum diye diye şımartıyorlar.) ileride evlilikleride başarılı olmuyor.annesine her daim bağlı eşlerini ikinci plana atıyorlar. siz istediğiniz kadar dil dökün bu evlilik bir yerde ya çatırdayacak ya da siz bıkıp usanacaksınız.

Diyorum bu dediklerinizi eşime ama sonra onu düşünmeyen eşimi dinlemeyen önemsemeyen adam yerine koymayan biri oluyorum sırf onun istediği gibi olmadığı için yaptığım şeyler

Valla bul bir yolun7 git boşa ama kesin kararlıysa dava aç yi anama gideyim adam düzeldi mantığına burunme. Yara bandını de seferde çekmek gibi düşün

Kendi evinizdeki günlük konuşmaları yada tartışma kavga gibi durumlarla ilgili konuşmaları annesinin ağzından duymak istemediğinizi, sizin evinizin ilişkinizin özel olduğunu herkesin herşeyi bilmemesi gerektiğini ifade edin ve isteyin.
Annesini kötülemeden kendiniz üzerinden konuşun.
İşe yaramazsa zaten yapacak bir şey yok.
Belirteyim benim için boşanma sebebi.

Aile birliğini, eşini benimsememiş eşiniz. Ana kuzu değil diyorsunuz ama tam da öyle, olgunlaşmamış ki daha bebe, tabi ki ana kuzusu olacak. Anneyle sizi çekiştiriyorlar demek ki aynı şeyleri söylediklerine göre. Ne ayıp. İnsan saygı duyamaz ki böyle birine, siz duyuyor musunuz? Aklını başına alma şansını görüyorsanız, konuşun, terapi alın, uğraşın da... Umutsuz bir kütüğüm diye bağırıyorsa da yapılacak şey belli.

Çok zor bi durum zaten iki kadının çatışması gibi bir şey oluyor. Eşimin karışmaması gereken şeyler var ama kadın aklıyla gelip benimle çatışıyor.

Eşime göre daha kötü kv ler var annesi iyi niyetli bizi düşünen birisi. Bana rahat batmış oluyo yani. Konusunca da kabul etmiyo ki ağız birliği yaptıklarını.

Eşime göre daha kötü kv ler var annesi iyi niyetli bizi düşünen birisi. Bana rahat batmış oluyo yani. Konusunca da kabul etmiyo ki ağız birliği yaptıklarını.
Her şeyin daha iyisi de kötüsü de var şu hayatta, bu da laf mıymış yani? İnsanlar rahatsız olduğunuz konuda durmasını bilmeli, bilmiyorlarsa, yaptıklarını iyi niyetle bile yapıyor olsalar buna taciz denir, müdahale denir. Sizi anlamaya çalışacağı yerde, annesinin yanında gardını almış adamdan koca filan olmaz, üzgünüm. Umarım olgunlaşır ama olmuyorsa çok da zaman harcamayın böyle bir ailenin içinde, size yazık.

Çok zor bi durum zaten iki kadının çatışması gibi bir şey oluyor. Eşimin karışmaması gereken şeyler var ama kadın aklıyla gelip benimle çatışıyor.

Senin sorunun kv değil eşin bunu kabul etmelisiniz.

Ayrıca "kadın aklıyla" tabirini bir kadından duymak çok üzücü.

Bizim kadın aklıyla verdiğimiz akıldan bir cacık olmaz o zaman...

Senin sorunun kv değil eşin bunu kabul etmelisiniz.

Ayrıca "kadın aklıyla" tabirini bir kadından duymak çok üzücü.

Bizim kadın aklıyla verdiğimiz akıldan bir cacık olmaz o zaman...
Hayır onu kastetmedim. İki kadın aklının yani ev düzeni bilmem nesi konusundaki iki kadın görüşünün çatışmasından bahsettim. Eşimi de annesi doldurduğu için o da bi kadın olduğu için öyle söyledim

Sorunum eşim evet farkındayım zaten

Bosayin gitsin. Valla dünyada sizden daha önemli kimse yok. Kendinize kaliteli davranın. Davranmayanlari çıkarın hayatınızdan. Ne bosananlat var. Eskiden is boanmadan çekmek.
nekadar kolay boşayın diyorsunuz.bukadar basit değil o boşamak canım

nekadar kolay boşayın diyorsunuz.bukadar basit değil o boşamak canım
yoo boşanmak gayet kolay zor bir süreç olsada alışmışsınız ataerkil toplumun yapılarına üç günlük dünya. istiyorsunuz ki gelinler veya kadınlar sussun bütün cefayı çeksinler eşinin nazını kayınvalidenin eşine gaz vermesini mi çeksin kadın evliliğin huzuru,kalmamışsa eşle dil ya insanlar konuşarak anlaşır kadın eşiyle konuşamıyorsa anlaşamıyorsa başka napacak?

buraya insanlar boşanın lafını duymak için konu açmıyor!ki evlenmek sünnet olan bi toplumda bu şekilde yönlendirme yapmak bana göre ters.kadın bi oluru var mı diye yazmış.hemen boşaaa bu ne ya.bu da yeni moda sanırım

Olmuyorsa boşanmak da sünnet. Yazilanlardan olur yanının olmadığı ortada. Neresinden tutsan elinde kalacak. Bu ortamda birde çocuğu olursa ne olacak o çocuğa hiç o kısmını düşündünüz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…